je nejaky dovod preco si to nepozries v mobilnom alebo internet bankingu?denial napísal: 14 dec 2021, 19:01A za dalsie, som zvyknuty kliknut na email zo vcera, spred tyzdna, atd a okamzite vidiet transakcie.
Banky (vseobecna tema)
Re: Banky (vseobecna tema)
Presne tak..výpisy mi chodia, ale stačí mi internet banking.
-
denial
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
SLSP je tusim jedna z najdrahsich bank na trhuwladas napísal: 14 dec 2021, 22:02 SLSP ma notifikacie o kazdej platbe emailom v tele mailu bez prilohy. Mesacne/rocne vypisy v nezaheslovanej prilohe.
Nezistoval som to este detailne, ci nahodou nebudu coskoro tieto vypisy povinne sifrovane kvoli nejakemu nariadeniu EU v kazdej banke.
Mozno este FIO, uvidime.
Sucet poplatkov co platim SLSP = 0€
Dokonca oni mne platia (cash back)
Dokonca oni mne platia (cash back)
SLSP zvysuje od marca limit na ucet bez poplatku na platby kartou aspon 250e
btw, ja som nevyberal cash z ATM aspon 6mesiacov 
Tohto roku som vyberal z ATM celkovo 2x, minulý rok tiež 2x....
Do výpisov z mBank som sa pozeral nepamätám kedy naposledy.. všetko si nájdem v histórii v appke alebo cez web rozhranie - teraz za pár sekúnd som našiel vyššie spomínané výbery z ATM. Inak mBank je môj hlavný účet. Inak neviem ako teraz, ale niekedy všetky výpisy zasielané emailom boli deň staré.. v appke sú aktuálne údaje.
Do výpisov z mBank som sa pozeral nepamätám kedy naposledy.. všetko si nájdem v histórii v appke alebo cez web rozhranie - teraz za pár sekúnd som našiel vyššie spomínané výbery z ATM. Inak mBank je môj hlavný účet. Inak neviem ako teraz, ale niekedy všetky výpisy zasielané emailom boli deň staré.. v appke sú aktuálne údaje.
To je len vasa bublina kancelarskych krys resp homeoffice.
Nie je tyzdna kedy aspon raz nemam v ruke nejaku bankovku/mincu.
-
mirak2
Hardcore addict
aj ked som v kancli, tak kesom platim jedine v kebab restauracii, inak vsade platim kartou.wladas napísal: 15 dec 2021, 17:48 To je len vasa bublina kancelarskych krys resp homeoffice.
Ked je terminal tak samozrejme karta. Len nie kazdy ho ma. Mimo BA bubliny je kusok iny svet 
No to je fakt, odkedy máme aj na automatoch terminál, mincu som nemal v ruke ani nepamätám
. Ale 20cku v peňaženke nosím, len tak pre istotu
Ja platím mobilom keď je terminál. 
-
starysomar
Hardcore addict
Asi väčšina z nás. Lenže skutočne v mnohých obchodíkoch, prevádzkách v menších mestách, na dedinách žiadne terminály nemajú.
Používate niekto cashback vo svojej banke? Ako je to s platbou za palivo?
Nepouzivam. Tie obchody a odmeny su celkom biedne na to, aby to vyvazilo, ze mam zdielat tretej strane svoje transakcie.fildinko napísal: 17 dec 2021, 9:00 Používate niekto cashback vo svojej banke? Ako je to s platbou za palivo?
Ja mám v 365 banke cashback 1% za tankovanie na Shell. Celkom využívam, nakoľko mám ešte navyše 4/8 centov na liter paliva zľavu cez O2. Čiže u mňa to vypadá tak, že natankujem, pri pokladni mi dajú zľavu O2 a z konečnej sumy mi potom 365 ešte vráti jedno percento.fildinko napísal: 17 dec 2021, 9:00 Používate niekto cashback vo svojej banke? Ako je to s platbou za palivo?
na shellke mas este aj shell body, ktorymi mozes usetrit este viac
Áno tie sa mi zbierajú tiež, ale ešte som ich nevyužil, tie využijem keď nebude dostupný cashback alebo O2 zľava.
ja som prave teraz oplieskal 13k bodov, lebo benzin je drahy, polku nadrze som mal zdarma
Celkom by ma zaujímala súvislosť typu zamestnania s tým, akým spôsobom platíš.wladas napísal: 15 dec 2021, 17:48 To je len vasa bublina kancelarskych krys resp homeoffice.
Ja robím v kancli (nie HO), mám mini peňaženku bez mincí (mince nosím priamo v tej mini taške v osobitnom vrecku a buď miniem ich prakticky vždy na obed). Dokonca aj tie obedy už v 90% uprednostním Bistro, práve kvôi platbe kartou. Okrem toho mám vždy pre istotu nejakú bankovku, ale platím zásadne len kartou. Dokonca 99% z tých prípadov kartu a peňaženku ani nevyberám, len mobil, a po novom len hodinky. A nie som vôbec z BA.
Je zaujímavé, že ja som kancelárska krysa, lenže mám kamarátov a rodinu z úradov, z priemyselných firiem, rušňovodičov, ľudí v obchodoch, gastre, a ak nepočítam tringelty čo dostanú, tak cash nechcú ani vidieť. Čiže súvis so zamestnaním asi nulový, skôr s lokalitou (chápem že niekde proste terminály nie sú).
Pozrel som sa ale do IB a priemerne aj tak vyberám hotovosť (nie veľa) 2x v mesiaci. Ale napr. na jar a v lete tohto roka, keď som ešte Bistro moc nepoužíval a platil som obedy za cash, + keď boli bary otvorené (kde zvyknem platiť cash) tak som mal aj 5 a viac výberov mesačne.
A čo sa týka poplatkov, tak SLSP mám tiež za 0€, resp. mínus, lebo cashback. Po zvýšení limitu na účet zadarmo na 250€ sa pre mňa nič nemení.