BattleField 3
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
v prvom rade ako to ze tam bol venom ked to ma byt len infantry server? 
no rpg ON infantrySchYzo napísal:v prvom rade ako to ze tam bol venom ked to ma byt len infantry server?
Infantry su pre strelcoc pesiakov a nie pre tanky, heli a machrov s rpg a m320 co palia do stien v blizkosti vojakov.
zdravim, mam dost kvalitny problem, vcera sa mi to stalo prvy krat, normalne si beham po mape a zrazu mi hra lagne, hodi obraz ako keby som bol pod texturou a asi za 3 sekundy sa vypne hra a padne mi internet, dam rr pc a internet bezi... pc mam dost silny na bf3 takze tym to asi nebude... (mam original)
stretol sa tu uz niekto s niecim podobnym?
stretol sa tu uz niekto s niecim podobnym?
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som sa stretol minule na Metre s tým že celý náš Squad sa ocitol pod C. My sme videli ostatných nad nami no oni nás nie.
-
Hotwire
Addict
kenty pochybujem zeby ti padal internet kvoli hre...skor to vidim naopak...
-
p4ra
Redeemer
Back to Karkand zakupeny. Uz sa na to tesim. 
Ja uz mam queue na server. Som zvedavy
Daj vediet ake to je, ja uz sa neviem dockat a to som si po praci este naplanoval masaz, no vykoti ma dokial dojdem domov 
Karkand je nadherne zrobeny, ine mapy som zatial nehral. Skusil som ist na Sharki pretoze som chcel skusit F35 ale ta stihacka ma ine ovladanie ake som cakal. Teraz ked dlhsie podrzite S tak sa vam prepne na vertikalne lietanie takze budete stat na jednom mieste a ked zase stlacite W tak turbina sa urovna a znova letite
-
xH4wK
Nema/l niekto po poslednom patchi problem s FPS dropmi ?
Mne to klesa z 100 na 40 FPS !!! A to mam 580tky v SLI, skusal som uz snad vsetko, vypnut HT, OC CPU, OC grafik, underclock, overvolt, driver reinstall - komplet pouzitim aj driver sweeperu...
Mam najnovsie ovladace bety od nvidie...
Uz ma to nenormalne serie.
Mne to klesa z 100 na 40 FPS !!! A to mam 580tky v SLI, skusal som uz snad vsetko, vypnut HT, OC CPU, OC grafik, underclock, overvolt, driver reinstall - komplet pouzitim aj driver sweeperu...
Mam najnovsie ovladace bety od nvidie...
Uz ma to nenormalne serie.
Na Karkande mi kleslo zo 80 na 40 takze asi to bude chyba hry. Alebo mame slabe grafiky? 
To bude asi kvoli pridanej destrukcii. Vacsia zataz.
No uz je to v pohode. Teraz ficim na 70. Zaujimave
A co si s tym spravil ?
-
Hotwire
Addict
aj na starych mapach rozsirili destrukciu? si si isty? lebo ja som nic nove nezaznamenal (teda okrem toho stoziaru v caspian)rochedo napísal:To bude asi kvoli pridanej destrukcii. Vacsia zataz.
edit: ludia nejde mi kupit karkand, netusim preco
Nie som si isty kym to nevyskusam az vo stvrtok
Vo stvrtok davam maraton od 14:00 do 24:00 tak som zvedavy na zmeny. Nehral som to uz asi mesiac. 
-
Hotwire
Addict
omg ale uz som vazne nasrany, kupil som si karkand, normalne cez origin, platba presla, dosiel mi aj potvrdzujuci mail, a na origine mi pisalo ze game is ready to download in your library...ale ked tam na BF3 ze check for updates pise mi ze game is up to date co je logicke pretoze karkand uz mam stiahnuty s poslednym patchom, co je horsie hra akoby neregistrovala to ze karkand mam uz kupeny, proste ked tam pustit na battlelogu nejaky server z Karkandu tak mi vyhodi tabulku ze si musim kupit DLC atd atd...co to kur*a ma znamenat??!! :X