Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rasko333
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa rasko333 »

Dobrý večer hráči Battlefield: Bad Company 2 :smt006 Viem je to kapke hlúpa otázka, ale ako znížiť PING ?? :smt104
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Vypnúť prehliadač, firewall, antivírus, anti-spam, skype, ICQ, steam, Rockstar games social club...
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

+ pripajat sa na server blizsie k nasej domovine, v podstate vsetky sk/cz servre maju nizsi ping aspon teda u mna.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ocujte a jako nahodim ten spectate kit :-D ja som ho kupil hadam 3 mesiace dozadu ale nechapem ako to funguje stem mi ho zobrazi v downloadable content ale nemam dako pocit ze by som tie veci videl v hre :-S
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

a ak to bude zvukovou kartou dá sa urobiť nejaká výnimka rovno pre BF ? aby mi ju vypínalo ? alebo ako mám nasledovať ďalej ?
stuka
Light Professional
Light Professional

No na laptope vela moznosti nemas, radsej dufaj, ze v tom to nebude. Nastavit alebo tak nejak sa to nebude dat, len defaultne ju vypnut.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Runes napísal:ocujte a jako nahodim ten spectate kit :-D ja som ho kupil hadam 3 mesiace dozadu ale nechapem ako to funguje stem mi ho zobrazi v downloadable content ale nemam dako pocit ze by som tie veci videl v hre :-S
aj hru aj dlc mas kupene na steame?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

The napísal: aj hru aj dlc mas kupene na steame?
sak inak to ani nejde :-/ aby si si cez steam mohol kupit vietnam a spectat kit potrebujes zaklad kupeny na steame, vietnam a hru som aktivoval aj na origine ale ten spectat neviem ani tam ani tam
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Runes napísal:ocujte a jako nahodim ten spectate kit :-D ja som ho kupil hadam 3 mesiace dozadu ale nechapem ako to funguje stem mi ho zobrazi v downloadable content ale nemam dako pocit ze by som tie veci videl v hre :-S
Tam hore jak mas "Multiplayer" v tej kolonke tam mas Reedeem Code tak tam to napis
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tam som to napisal neboj :-D a skusal som znova a ted uz pise ze kod sa pouziva no nist asi zasa EA support :-/

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 8:14)
btw ono by som mal vlastne tie zbrane potom vidiet 2x v ponuke zbrani ??? ze normal a tu bonusovku ???
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Mam otazku taktiez ohladom toho DLC ako pan nadomnou :D
...Mam zakupenu hru na steame ,, BC 2 aj Vietnam aj Specact Kit DLC ..zadal som tam ten redeem code .......a chcem sa opytat co mi to malo vlastne pridat do MP ? ..vietman ide v pohode a ten Specact kit som zadal redeeme code a normalne ho zobralo .....ale vobec netusim co mi to akoze malo pridat niejak som nic nepostrehol :lol: :oops:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

keď nevieš, hneď zapni google ;)
http://www.battlefieldbadcompany2.com/kitupgrade
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ok vdaka ... nepostrehol som to kedze som ratal ze to tak normalne od zaciatku ma byt ........a este jedna blba otazka :psssst: ............. ako si najdem presne niejaky server ... ked dam server browser tak mi ich tam najde strasne vela a priamo len CZ/SK sa najst neda no a co tam je "server name" tak tam ked zadam nazov niejakeho serveru tak mi nenajde zase nic som z toho jelen :smt017
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:Ok vdaka ... nepostrehol som to kedze som ratal ze to tak normalne od zaciatku ma byt ........a este jedna blba otazka :psssst: ............. ako si najdem presne niejaky server ... ked dam server browser tak mi ich tam najde strasne vela a priamo len CZ/SK sa najst neda no a co tam je "server name" tak tam ked zadam nazov niejakeho serveru tak mi nenajde zase nic som z toho jelen :smt017
vitaj v mojom svete hrania na random serveroch volakedy som hraval na bobikoch a na tom nasom SVK jak som preinstaloval BC2 tak mi ani jeden z nich nenajde
stuka
Light Professional
Light Professional

stranu do zadu mas nejake SK/CZ servre popisane, mne ich v poho naslo minimalne svk-army a za dalsie si musis dat pozor, ze nemas zapnuty ziaden filter, najst ti ich najde len budu sive.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no v mojom pripade som uz troska zbehli a nejde to :-D ani ked natahnem origin verziu ani ked steam :-) s filtrom viem narabat neboj

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 23:02)
wheeeej mam spectate kit :D ako huste siel som na ten chat tam daky Cody no mal zomna a mojej anglictiny urcite radost ale haluz je ze proste spectate bol na moje konto regnuty ale nezobrazovalo mi ho len tam daco poklikal a bolo :)
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Inac vcera sme s kamaratom blbli a vymysleli sme jednu vec. Konkretne sme to skusali na Vietname a mapa bola Operation Hatings. Jeden nech si zobere recona a druhy assaultaka. Assaultak sadne do auta a hodi reconvi ammobox a recon cele auto oblepi TNT. Assault vyrazi vy si otvorte minimapu a cakajte na spravny moment. Najlepsie ak komunikujete spolu na skype a ked vsetky TNTcka nalepite na predok znici to tank. Ale pametajte ze pre assaultaka je to samovrazebna misia :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nic nove, toto sa dalo robit efektivnejsie v BF2 taktiez s tym ze si nemusel zomriet, no daval sa za to ban na servroch z uzkoprsimi adminmi.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@H@wk
tak tak, moj oblubeny kusok :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

BF BC2 + Vietnam + DLC za 9,99€

http://store.steampowered.com/sub/8666/

//K tym trikom z autom hore, ja som najradsej mal seatswitching v helikoptere, to bol moj kazdodenny chlieb este ked som hraval. :)
Napísať odpoveď