Beseda s panom premierom...

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

deblasco napísal:hm, spytaj sa ho ake konkretne kroky chce urobit aby odstavil fica a ze preco to uz nerobi, kym fico fsetko nedojeb@ :o)
S tymi preferenciami moze akurat prdiet do burky. V tejto suvislosti by som sa ho skor opytal, ako si mieni opat ziskat doveru volicov, kedze opozicia prakticky neprichadza so ziadnymi temami. Na druhej strane, z tej "odpovede" by asi nikto vela nemal.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

dair napísal:.... A ZE SLOVENSKA MENSINA V AUSTRALII HO MA V <!> :D
co take slovenska mensina spravila pre Slovensko? Takze aj my Vas mame ....
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

allias napísal:co take slovenska mensina spravila pre Slovensko? Takze aj my Vas mame ....
joooj, keby to tu niekoho aj sralo :lol: :D
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

dair napísal:joooj, keby to tu niekoho aj sralo :lol: :D
Nápodobne.... :smt062
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Dair, ked tak velmi nadavas na Dzurindu a jeho prejavy v mediach...ako by si zhodnotil Fickov prejav pocas Dzurindovych 8 rokov vlady? Som naozaj velmi zvedavy.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

killa_bee napísal:Dair, ked tak velmi nadavas na Dzurindu a jeho prejavy v mediach...ako by si zhodnotil Fickov prejav pocas Dzurindovych 8 rokov vlady? Som naozaj velmi zvedavy.
tazko povedat lebo mi to akosi nebilo tak do oci ako to co rozprava Dzurinda. Nemozem povedat ze stojim za Ficom alebo som za Dzurindu, ide mi len o to ze Dzurinda ako clovek stylom ako rozprava je pre mna absolutne nedoverihodny a k tomu ten styl prejavu ako NIKDY neodpovedat na to co sa clovek pyta (cisty Meciaros stylos)....
Mne osobne sa pacilo ako Fico nastupil do politiky a posobil ako cerstvy clovek (no bez skusenosti) a je smutne ze sa to zvrtlo smerom k Meciarovi...
Ako som povedal nestojim za ani jednym ale subjektivne (aj ked zle vyzerajucimi prostriedkami) mi Fico posobi ako ze sa fakt aj o nieco REALNE snazi.....
(pre ludi co by mi tu chceli zacat nadavat, prosim nech si najdu slovnik cudzich slov, konkretne slovo SUBJEKTIVNY, tj moj nazor)
Napísať odpoveď