Bez frajerky je tazko
Re: Bez frajerky je tazko
Presne tak.
ale no, ved sa trochu uvedomte chlapci... ano taketo pripady boli, v amerike sa ich zopar objavilo... zopar, z 300 milionov.
ved aj ja si mozem nechat kamaratom zopar prije*** a potom tvrdit ze si to spravil ty... to nema nic spolocne s feminizmom alebo zenami, to proste niekto chce oje*** niekoho. rovnako sa ludia hadzu pod auta aby ziskali poistku.
Terepin: doporucujem menej citat zenske casopisy... su to rovnake zvasty ako v muzskych casopisoch, dobre na pobavenie, ale realne z toho vyvodzovat zavery radsej nie.
tiez by som menej "snoril na internete" na tvojom mieste a ziskaval skusenosti z realneho zivota. nepovazujem sa za ziadneho don juana, ale na rande som bol viac nez zopar krat a ani ja ani nikto koho by som poznal nemal take problemy ako ty popisujes.
ved aj ja si mozem nechat kamaratom zopar prije*** a potom tvrdit ze si to spravil ty... to nema nic spolocne s feminizmom alebo zenami, to proste niekto chce oje*** niekoho. rovnako sa ludia hadzu pod auta aby ziskali poistku.
Terepin: doporucujem menej citat zenske casopisy... su to rovnake zvasty ako v muzskych casopisoch, dobre na pobavenie, ale realne z toho vyvodzovat zavery radsej nie.
tiez by som menej "snoril na internete" na tvojom mieste a ziskaval skusenosti z realneho zivota. nepovazujem sa za ziadneho don juana, ale na rande som bol viac nez zopar krat a ani ja ani nikto koho by som poznal nemal take problemy ako ty popisujes.
Guess a kolektív, vy už vypnite tie televízory do p..eguess.whoo napísal:... si zober, ze by sa tvoja čaja postazovala kamoske ako ju bijes, o par dni pride na policiu, ze si ju bil a znasilnil a uz to zacnu riesit lebo domace nasilie sa neberie na lahku vahu. samozrejme, museli by to dokazat a pod. ale nebolo by ti vsetko jedno
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ved nepisem, ze ta odsudia
staci ak jej prepne a uda ta a uz si v ociach kazdeho tyran.
ja mam nastastie naj zensku na svete takze toto zostava len v rovine debaty
ja mam nastastie naj zensku na svete takze toto zostava len v rovine debaty
No a to ešte veľmi hypotetickej debaty.
Takéto veci sa stávajú jednému chlapovi z milióna a vy to tu popisujete, ako keby sa to dialo v každej druhej domácnosti
Takéto veci sa stávajú jednému chlapovi z milióna a vy to tu popisujete, ako keby sa to dialo v každej druhej domácnosti
no mne sa to nejak nezda bol som pri zlatych pieskoch a veru mne sa nic nepodarilo ulovit ale co uzqwerty-xyz napísal:neskutocne skresleny. somaru.
Na zlatych pieskoch sa daju najst baby v lete kedykolvek. mi nevrav ze nie ....
a na sirave, motel kamenec, a okolita plocha je doslova RAJOM !!!! ..... takze pokial si tam nebol v lete na poriadnej akcii an estravil si tam par dni, tak nekecaj, ja viem narozdiel od teba velmi dobre o com pisem, a tisice chlapov to co vravim/pisem moze aj potvrdit
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2015, 21:55)
Lebo tiez ma vytaca aj to ze viem o paroch kde chlap je NEZAMESTNANY nema skoro ziadne love a ani ziadny model to nie a ma frajerku ako lusk. A toto mi nejde do hlavy ze co na takom chlapovi ta zena vidi ? boha skoda ze frajerka sa neda kupit tak ako hoci co ine v obchode, keby to tak slo hned by som bol zakaznik toho obchodu
to mas tak, niekto to ma proste v sebe.
som mal kolegu, ktory podla mna vobec nevyzeral k svetu, byval u rodicov (mal 30+ rokov), nic nerobil len fajcil a hral hry ani nepil (nikdy vpodstate).
ale ktorukolvek babu oslovil, tak si mal pocit ze citis ako jej nohavicky vlhnu. hovoril im veci ktore sa mi zdali uplne trapne a viem ze keby som ich hovoril ja tak to trapne aj vyznie, ale tie baby to proste zrali...
pre normalneho cloveka je z casti o stasti, z casti o vzhlade, charizme alebo o peniazoch... najlepsia rada? skusat. to je cista statistika. ak mas (podla svojho vzhladu, penazi alebo charizme) nejake percento uspesnosti ze zbalis babu, tak sa mozes bud snazit tie sance zvysit (upravou vzhladu alebo ziskom penazi) alebo mozes co najviac zvysit pocet opakovani
proste ak na diskoteke oslovis 30 bab mas ovela vacsiu sancu ze nejaku zbalis ako ked oslovis 2
a co im mas hovorit? co ta napadne. ak s tym mas problemy, alkohol urcite pomoze (v miere).
vseobecne sa hovori ze ked si slobodny tak ta ziadna nechce a ked si zrazu vo vztahu tak ako keby isli vsetky po tebe... to je tym ze vacsina slobodnych chalanov vyzaruje istu auru zufalstva, tym ako sa prehnane snazi... chlap co ma babu ma v prdeli, povie co ho napadne, pretoze mu je jedno co si budu baby pri stole mysliet, je uvolneny, ziadny stres.
som mal kolegu, ktory podla mna vobec nevyzeral k svetu, byval u rodicov (mal 30+ rokov), nic nerobil len fajcil a hral hry ani nepil (nikdy vpodstate).
ale ktorukolvek babu oslovil, tak si mal pocit ze citis ako jej nohavicky vlhnu. hovoril im veci ktore sa mi zdali uplne trapne a viem ze keby som ich hovoril ja tak to trapne aj vyznie, ale tie baby to proste zrali...
pre normalneho cloveka je z casti o stasti, z casti o vzhlade, charizme alebo o peniazoch... najlepsia rada? skusat. to je cista statistika. ak mas (podla svojho vzhladu, penazi alebo charizme) nejake percento uspesnosti ze zbalis babu, tak sa mozes bud snazit tie sance zvysit (upravou vzhladu alebo ziskom penazi) alebo mozes co najviac zvysit pocet opakovani
proste ak na diskoteke oslovis 30 bab mas ovela vacsiu sancu ze nejaku zbalis ako ked oslovis 2
a co im mas hovorit? co ta napadne. ak s tym mas problemy, alkohol urcite pomoze (v miere).
vseobecne sa hovori ze ked si slobodny tak ta ziadna nechce a ked si zrazu vo vztahu tak ako keby isli vsetky po tebe... to je tym ze vacsina slobodnych chalanov vyzaruje istu auru zufalstva, tym ako sa prehnane snazi... chlap co ma babu ma v prdeli, povie co ho napadne, pretoze mu je jedno co si budu baby pri stole mysliet, je uvolneny, ziadny stres.
-
Fabo
Hardcore addict
Neber qwertyho tak uplne vazne, obcas lubi prehanat.biker610i napísal: no mne sa to nejak nezda bol som pri zlatych pieskoch a veru mne sa nic nepodarilo ulovit ale co uzproste smola
![]()
-
p4ra
Redeemer
^ ale fakt len obcas. Inak je uplne normalny.
-
qwerty-xyz
ked je niekto looser tak nenabali ani tam, ale pravdepodobnost je isto iste vyssia, ze zbali clovek nieco na pieskoch, alebo kamenci v lete, ....kde je tych zien pozehnane, ... pocas skolskeho roka zase V klub ci ako sa to vola, no proste svysokoskolske studentske akcie, a co prehanam? tak viem sam, nie ? vy co ste idioti ze tam neviete nic zbalit ? ved tam sa zeny chlapom hadzu pod nohy, doslova a do pismena....
-
Fabo
Hardcore addict
Neber qwertyho tak uplne vazne, obcas lubi prehanat.

see what I mean?qwerty-xyz napísal:ked je niekto looser tak nenabali ani tam, ale pravdepodobnost je isto iste vyssia, ze zbali clovek nieco na pieskoch, alebo kamenci v lete, ....kde je tych zien pozehnane, ... pocas skolskeho roka zase V klub ci ako sa to vola, no proste svysokoskolske studentske akcie, a co prehanam? tak viem sam, nie ? vy co ste idioti ze tam neviete nic zbalit ? ved tam sa zeny chlapom hadzu pod nohy, doslova a do pismena....
-
xH4wK
qwerty-xyz je 30 rocny panic co rozdava rady ako niekoho zbalit 
fajn, teoria ujde, teraz skus nieco aj praktickyqwerty-xyz napísal:ked je niekto looser tak nenabali ani tam, ale pravdepodobnost je isto iste vyssia, ze zbali clovek nieco na pieskoch, alebo kamenci v lete, ....kde je tych zien pozehnane, ... pocas skolskeho roka zase V klub ci ako sa to vola, no proste svysokoskolske studentske akcie, a co prehanam? tak viem sam, nie ? vy co ste idioti ze tam neviete nic zbalit ? ved tam sa zeny chlapom hadzu pod nohy, doslova a do pismena....
Zase ho nemusíte brať doslova. Aj keď rád veci prifarbuje, čo sa týka vzťahov, má pravdu - na takýchto VŠ akciách nie je problém nabaliť nejakú babu na sex a ak niekto tvrdí opak, tak to asi nikdy neskúšal alebo je to fakt loser
Samozrejme ťa tie baby nebudú o sex prosiť a hádzať sa ti okolo nôh, ako písal qwerty, ale pri normálnom správaní a dostatočnom zdôraznení svojho úmyslu je ten úspech takmer zaručený. Nemusí to vyjsť na každej akcii a pri každej babe, ale na začiatku semestra usporadúva pomaly každá fakulta vlastnú "Welcome semester" party, takže ak si chce niekto vrznúť, toto je ideálna príležitosť.
Samozrejme ťa tie baby nebudú o sex prosiť a hádzať sa ti okolo nôh, ako písal qwerty, ale pri normálnom správaní a dostatočnom zdôraznení svojho úmyslu je ten úspech takmer zaručený. Nemusí to vyjsť na každej akcii a pri každej babe, ale na začiatku semestra usporadúva pomaly každá fakulta vlastnú "Welcome semester" party, takže ak si chce niekto vrznúť, toto je ideálna príležitosť.
-
qwerty-xyz
si z okolia KE? pod von.xH4wK napísal:qwerty-xyz je 30 rocny panic co rozdava rady ako niekoho zbalit
-
p4ra
Redeemer
A keby pride, co by sa udialo? Opacil by si aj jeho, aby si dokazal, ze nie si panic? 
-
xH4wK
Tiez si to neviem predstavit 
Mozno by mu moja dala nejaky feedback na jeho vystupovanie po forach a skrotil by sa
Zaujima ma ci sa takto vyjadruje a sprava aj v reale a aka mu na toto moze uz len skocit..
Mozno by mu moja dala nejaky feedback na jeho vystupovanie po forach a skrotil by sa
Zaujima ma ci sa takto vyjadruje a sprava aj v reale a aka mu na toto moze uz len skocit..
-
qwerty-xyz
tak pod von, uvidis mna aj moju frajerku (ked nebude mat nic na robote).
Ked ti len toto chyba aby si videl ze nie som panic, nemam problem ti ukazat video ako ju prasim.
cez vikend budeme na ohnostrojoch.
cez vikend budeme na ohnostrojoch.
nemohol by byt priamo pri tom?
alebo sa pridat...
a asi aj tusim, kto by bol v strede
a asi aj tusim, kto by bol v strede