Bez frajerky je tazko
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bez frajerky je tazko
Ja som vzdy dobry, to si si nevsimol? Nenadavam, poslucham, citam si ine reakcie, neodpovedam s emociami, dokazem sa povzniest nad osobne invektiva voci mne, akurat, ze mnohym sa nepacia moje nazory, kedze nejdu s davom. To posledne asi pocitujes aj ty, len akosi sa to neda porovnavat asi s mojim prejavom napr.
Takze uz dostanem fotku v mene celeho fora aj s buducou pani qwertyovou?
legenda hovori ze zatial spolocnu fotku nemaju...p4ra napísal:
- Prílohy
-
- images.jpg (3.67 KiB) 2923 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa zda, ze sa tvoje nazory alebo vystupovanie dost zmenili za posledne obdobie 
qwerty ja nemam problem ti verit, len ma fakt velmi zaujima tvoja partnerka
nehladaj v tom nic sexualne
qwerty ja nemam problem ti verit, len ma fakt velmi zaujima tvoja partnerka
No aj tak pochybujem, že keby vám sem dá fotku na ktorej je s nejakou kočkou, tak mu to uveríte 
-
qwerty-xyz
presne tak. preto osobne. tuna kebyze dam fotky aj tak nic z toho. plus tuna su ludia strasni idioti. Ja im vravim apple-aci. Furt iny nazor. Ked tu nedam fotky tak som looser lebo isto si vymyslam, a ziadnu zenu nemam, ked tu fotky dam, budu reci ze som exhibicionista, a ze oni by tu svoju fotku verejne nikdy nedali a bla bla bla. V jednoduchosti nikdy nebude dobre. A v kazdom pripade pojde o to ako ist proti mne. zatial co ked by sa mala karta obratit, bude kazdy svorne vykrikovat ze on nic dokazovat nemusi --- rozumej okamzite sa moze stat tercom posmechu ze je looser tiez.
typicky apple fanboy.
to je praveky styl rozmyslania starych bab kdesi na dedine .... zadubeny, svojsky, pokrytecky a velmi idiotsky, v realnom svete sa uz davno nenosi a castokrat sa ludia ludom s tymto stylom rozmyslania vyhybaju.
Samostatne to budem riesit osobitne v inej teme.
typicky apple fanboy.
to je praveky styl rozmyslania starych bab kdesi na dedine .... zadubeny, svojsky, pokrytecky a velmi idiotsky, v realnom svete sa uz davno nenosi a castokrat sa ludia ludom s tymto stylom rozmyslania vyhybaju.
Samostatne to budem riesit osobitne v inej teme.
-
guess.whoo
Redeemer
btw je tu tema, kde uzivatelia pridavaju svoje realne fotky
-
guess.whoo
Redeemer
ale z tych 50 000 je mozno 300 pravidelnych prispievatelov
-
qwerty-xyz
to na veci nic nemeni. forum je anonymne, aspon sa tak kedysi javilo, a kto chce ist von, tak pojde, typek co tu zvastal o to ocividne nema zaujem, pretoze ako som pisal, vysvitlo by ze mam pravdu.
cize srat mu na hlavu, ostatne ako X hrdinov tuna, navazacky do mojej osoby neskutocne alevon to nepojde, prave kvoli tomu, von by zistil ze kecal, a to je nepripustne, to by zlomilo ego hoc ktoremu curakovi tuna z fora.
stale si vazim ludi ktori vonku sli a dali mi priestor na realnu komunikaciu.
alebo varianta C - si len saso, s ktorym su ludia ochotni stracat cas iba na fore 
odkial si?
-
Fabo
Hardcore addict
U mna je to tak ako pise Beardie, nemam dost casu na to aby som ho stracal s tymto individuom.
este mi prosim ta porad ze ako sa na nejaku vysokoskolsku party vobec dostat a kde ist ? ze ci pri vstupe staci dat niekomu nejake € podplatit dakoho? a pustia alebo ako? ja sice frajerku nemam ale sex som mal a to tak ze som bol bud v erotickom nocnom klube alebo som isiel na privat cez inzerat cize za FOqwerty-xyz napísal:viem ze je problem pochopit ze mam super sexi a inteligentnu snubenicu.(hej hej, napisem frajerku, ale spravne je uz snubenica, ... ) Musi to byt riadna podpasovka s tymi vasimi frajerkami. (prava a lava ruka) lenze navody vam pisem furt, a vy nic, seriete na to, ta serte na to stale a honte si nadalej. . . .
keby to dakomu chcelo dojst, tak ako som pisal, su miesta kde su super zeny ale nikto sa ku nim nedostane,
kto to zvladne ten to vyhral, ja som to zvladol.
a mam.
zaklad je vysokoskolsky babsky intrak. najlepsie taky kde je to kurevsky prisne a okrem vysokoskolacok tam nikto iny nepride. vtedy su vsetky ultra nadrzane a superive co sa chlapa tyka. samozrejme nema na to kazdy gule, lebo ste sráči ....
kazdopadne typek co chce ist vonku, kludne nech pride, rad sa mu predstavim, pokecam, o byvalych by som nerad vravel, moja holka je ziarliva to bude pruser na cely vecer, (mozno ked budeme uz len dvojka bez frajeriek) ked to nebude curak s vlastnou ultimatnou pravdou (ktoru ked budem chciet presikam kedykolvek, ale uz som z toho vyrastol aby som ludom dal zozrat s takou obrovskou chutou ze nemaju pravdu, ..... potom konaju ako zmyslov zbaveni) a normalne logicky porozmysla nad tym co vravim, tak mu to aj bude davat zmysel.
Stačí sa prejsť prvý deň semestra po intráku a musíš uvidieť pár letákov a plagátov na takéto party, príp. sledovať FB.
No a neviem ako inde, ale nikdy som nezažil, že by pri vstupe na takúto akciu odo mňa vyžadovali študentský preukaz, takže sa tam bez problémov môžeš dostať, aj keď už nie si študent
No a neviem ako inde, ale nikdy som nezažil, že by pri vstupe na takúto akciu odo mňa vyžadovali študentský preukaz, takže sa tam bez problémov môžeš dostať, aj keď už nie si študent
a tiez mam pocit ze napriklad pred vyse10-timi rokmi bolo jednoduchsie zbalit zenu ako dnes ze vtedy neboli tak narocne ako su dnes nebol facebook ludia viac chodili von a tak. Dnes dost ludi cumi do mobilov su zavisly na FB ked aj nejaka partia vyjde von zas len cumia do mobilov a tak .A zhruba toto iste si myslia aj iny ludia co som sa rozpraval
baby su dnes namyslenejsie. pred 10-15 rokmi isla v piatok baba na diskoteku a zdvihlo jej to ego, lebo za vecer sa ju tam pokusilo zbalit 10 chalanov.
dnes si baba zaregistruje na pokeci a denne ma 50 sprav od roznych chalanov.
potom to tak vyzera, napriklad kolegyna co teda vobec nevyzera dobre, ale namyslena je ako modelka.
ale jedine co to realne znamena pre muza ze musi viac skusat. cele balenie bab a hladanie si partnera je iba o statistike. ked oslovis babu na diskoteke, sanca ze nieco z toho bude je mala. preto ich musis oslovit co najviac. sanca ze ta prva s ktorou aj nieco bude je ta vyvolena s ktorou budes do konca zivota je mala, preto sa netreba hned fixovat a lepsie nechat tomu prirodzeny vyvoj.
dnes si baba zaregistruje na pokeci a denne ma 50 sprav od roznych chalanov.
potom to tak vyzera, napriklad kolegyna co teda vobec nevyzera dobre, ale namyslena je ako modelka.
ale jedine co to realne znamena pre muza ze musi viac skusat. cele balenie bab a hladanie si partnera je iba o statistike. ked oslovis babu na diskoteke, sanca ze nieco z toho bude je mala. preto ich musis oslovit co najviac. sanca ze ta prva s ktorou aj nieco bude je ta vyvolena s ktorou budes do konca zivota je mala, preto sa netreba hned fixovat a lepsie nechat tomu prirodzeny vyvoj.
-
qwerty-xyz
a bez frajerky je v dnesnej dobe kralovsky, len treba chciet. XY krasnych zien je volnych, chce sa zabavat, uzivat si, len chlapi nejako nie su, alebo zteplali . . .
nebolo by zle keby niekto vymyslel nejakú sluzbu kde by sa dala frajerka aj "kupit" napríklad zeby boli nejake stranky nieco na sposob inzercie a tam by chlapi sa mohli dohodnúť so zenami ze za nejake tie peniaze budu snimi a tvarli by sa ze su ich "frajerky" napriklad by to stalo co ja viem 500-1000euro mesacne. Myslim zeby sa nasli taky co by taketo nieco vyuzili

volajú sa zlatokopky a nájdu si ťa same, len potrebuješ mát kur*a prijem