Bez frajerky je tazko
Re: Bez frajerky je tazko
Chalani, vy ste bláázni 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Si ty velky pan.
Pocuj, a keby spravis video, ako ju prasis pod ohnostrojom, nech to ma naznak romantiky, a potom to video das na YouJizz napr.? Podla mna by sa to ujalo.
-
qwerty-xyz
kazdopadne typek co chce ist vonku, kludne nech pride, rad sa mu predstavim, pokecam, o byvalych by som nerad vravel, moja holka je ziarliva to bude pruser na cely vecer, (mozno ked budeme uz len dvojka bez frajeriek) ked to nebude curak s vlastnou ultimatnou pravdou (ktoru ked budem chciet presikam kedykolvek, ale uz som z toho vyrastol aby som ludom dal zozrat s takou obrovskou chutou ze nemaju pravdu, ..... potom konaju ako zmyslov zbaveni) a normalne logicky porozmysla nad tym co vravim, tak mu to aj bude davat zmysel.
-
p4ra
Redeemer
Nie, vobec to nie je problem, ani len tazke. Len je to problem, tazke a neuveritelne v tvojom pripade, to je cele. 
A co keby nam sem hodis jednu zasnubenecku fotku? Ci sa ti pokazil iPhone?
A co keby nam sem hodis jednu zasnubenecku fotku? Ci sa ti pokazil iPhone?
-
qwerty-xyz
nemam Iphone, nikdy som nemal. keby si viacej cital co pisem zistil by si ze som mal samsung galaxy S2 presne vtedy ked vysiel a momentalne mam samsung galaxy S4 LTE-A I9506 ....
k dispozicii mam este LG G2 mini. fotiek je dobludu, tuna som nikdy ziadnu nedal, naco.
kto che pojde radsej vonku, no nie ? typek je z kosic, nemal by mat problem, a ked je z okolia, tak z jednej tej dediny sa uz hadam vie dotrepat, co si myslim ze aj robi, lebo na dedine sa asi vecer nezabavi. a ze sa tazko veri chlapi to je vas problem nie moj, v ramci svojho casu viem jemu napr dokazat ze keca, podobne ako som dokazal javatarovi,
keby ktokolvek pouzil logiku doslo by mu ze ked ide viac menej hocikto na intrak kde je tisic zien tak si asi nejaku najde, ze ?
alebo to vysvetlim inak, lebo ocividne to bude treba. ak mate zlo imunitu (znamena ze sa chete nakazit) a idete na vikend medzi 1000 chorych ludi ktori pri vas vkuse kaslu a chytate po nich veci, je vacsia sanca ze sa nakazite ako ked sedite doma v sterilnom prostredi?
Pre informatikov. Keby mali nezabezpeceny pocitac, bez antiviraku, a navstivili 1000 stranok o ktrych je zname ze su tam virusy je sanca ze sa tento pocitac zaviri vacsia ako ked by bol pocitac odpojeny od siete a v zivote by sa z neho neslo na net ?
A teraz naspat. Ked sa chlap ktory si chce najst dobru kočku dostane na miesto kde je 1000 zien ktore chcu chlapa, ale on je siroko daleko jediny ktory sa ku nim dostal, co sa stane ? je ta sanca vyysia ako keby sedel medzi homo klubom v ziline ? ja si myslim ze je kurevsky vysoka, a dojde to kazdemu kto sa nad tym zamysli. Pretoze veci si treba ulahcit, nie stazit. A pokial sa da dojst na intraky so samymi vysokoskolackami, tak PRECO NIE ????? ....
k dispozicii mam este LG G2 mini. fotiek je dobludu, tuna som nikdy ziadnu nedal, naco.
alebo to vysvetlim inak, lebo ocividne to bude treba. ak mate zlo imunitu (znamena ze sa chete nakazit) a idete na vikend medzi 1000 chorych ludi ktori pri vas vkuse kaslu a chytate po nich veci, je vacsia sanca ze sa nakazite ako ked sedite doma v sterilnom prostredi?
Pre informatikov. Keby mali nezabezpeceny pocitac, bez antiviraku, a navstivili 1000 stranok o ktrych je zname ze su tam virusy je sanca ze sa tento pocitac zaviri vacsia ako ked by bol pocitac odpojeny od siete a v zivote by sa z neho neslo na net ?
A teraz naspat. Ked sa chlap ktory si chce najst dobru kočku dostane na miesto kde je 1000 zien ktore chcu chlapa, ale on je siroko daleko jediny ktory sa ku nim dostal, co sa stane ? je ta sanca vyysia ako keby sedel medzi homo klubom v ziline ? ja si myslim ze je kurevsky vysoka, a dojde to kazdemu kto sa nad tym zamysli. Pretoze veci si treba ulahcit, nie stazit. A pokial sa da dojst na intraky so samymi vysokoskolackami, tak PRECO NIE ????? ....
nejaky typek co ma na fore potrebu pisat, ako pred niekym prasi svoju snubenicu, len aby dokazal ze nieje panic, mi pride, ako niekto, kto maximalne prasil svoju ruku... sorry querty, ale nikto normalny tu nema potrebu napisat to co ty, ked to pochopis, tak zistis, ze si nieje treba dokazovat pravdu pisanim na forum 
Upper post, absolutne mimo
Prepáčte, ale nemôžete teraz karmovať.
PS: sance su vsade rovnake, ale ak si raz r*tard(tvoj pripad), tak mas smolu
Upper post, absolutne mimo
Prepáčte, ale nemôžete teraz karmovať.
PS: sance su vsade rovnake, ale ak si raz r*tard(tvoj pripad), tak mas smolu
-
qwerty-xyz
vole ty si tak mimo so mnou ze to az mozne nie je, kamos aj vravel ze to vzdal s celym tymto forom, nebol prvy ani posledny
ako to napisal na FB .... proste hojko, neries.
typek ked ma gule vonku pride. ked nepride, je to jasny dokaz toho ze je zosraty. zosraty z toho ze mam pravdu ja a nie on. to je bezna vec.
typek ked ma gule vonku pride. ked nepride, je to jasny dokaz toho ze je zosraty. zosraty z toho ze mam pravdu ja a nie on. to je bezna vec.
popravde, s tebou by som nestracal cas, ani keby si tu pravdu malqwerty-xyz napísal:vole ty si tak mimo so mnou ze to az mozne nie je, kamos aj vravel ze to vzdal s celym tymto forom, nebol prvy ani poslednyako to napisal na FB .... proste hojko, neries.
-
guess.whoo
Redeemer
ako dlho ste spolu? lebo sa mi zda, ze si max pred rokom niekde spomenul, ze niekoho mas
-
xH4wK
Bojim sa prijst k tebe von s priatelkou.. este by si mi ju prebral.
Je mi troska zle z predstavy, ze by som sa stretol s clovekom co tu pise po celom fore take bludy, ze sa normalnemu cloveku z toho zdviha zaludok.
Je mi troska zle z predstavy, ze by som sa stretol s clovekom co tu pise po celom fore take bludy, ze sa normalnemu cloveku z toho zdviha zaludok.
-
qwerty-xyz
prisla by aj moja frajerka ty tupec. co ocividne asi si ked ti to nedoslo z toho co som pisal. to je prva vec a ta druha, neviem z coho sa ti zdviha zaludok, z toho ze nie som panic ? ... to je smutne. Bolo by fajn keby si si pripustil hned na zaciatku ze nevyzeram tak ako si ma predstavujes, ovyrazkovany maly tlusty skulavy trtko, ktory sedi za PC cely cas, ja som vysoky, chudy a celkom fajn. kedysi aj dost namakany ... teraz uz nie.
volba je na tebe, ocividne si uz ale zosraty teraz.
zvasty o tom ako nemas chut alebo by si nevzal svoju frajerku alebo podobne dristy u len ukazkou toho ako to naozaj bude.... nic z toho lebo sa bojis, bojis sa zeby si dosiel s priemernou babou a ty taktiez cisto cisty priemer nic vynimocneho, a narazil by si. A to by si psychicky nezvladol. Ja nie som tiez nic vynimocneho, ale ja problem s tym ist von nemam, ty ocividne ano, a skryvanie sa za tie malicherne zvasty je ukazkou ako som pisal len toho ze si posraty.
to nic, to sa stava.
Ked na to mas, pod kludne vonku, kludne aj bez frajerky, ja nehryziem. Bit sa tiez nechcem, a co ty vies, moznoze si sadneme a mozno nie. Preco takto reagujem? neskutocne ma vytaca ako ma tu na fore ludia davaju dole, pritom je to presny opak. Preco pisem ako pisem ? lebo nemam cas ani chut tu rozpisovat vsetko, jednak by som sa nedopisal a jednak tie tupe hlavy co tu su by to ani necitali.
zvasty o tom ako nemas chut alebo by si nevzal svoju frajerku alebo podobne dristy u len ukazkou toho ako to naozaj bude.... nic z toho lebo sa bojis, bojis sa zeby si dosiel s priemernou babou a ty taktiez cisto cisty priemer nic vynimocneho, a narazil by si. A to by si psychicky nezvladol. Ja nie som tiez nic vynimocneho, ale ja problem s tym ist von nemam, ty ocividne ano, a skryvanie sa za tie malicherne zvasty je ukazkou ako som pisal len toho ze si posraty.
Ked na to mas, pod kludne vonku, kludne aj bez frajerky, ja nehryziem. Bit sa tiez nechcem, a co ty vies, moznoze si sadneme a mozno nie. Preco takto reagujem? neskutocne ma vytaca ako ma tu na fore ludia davaju dole, pritom je to presny opak. Preco pisem ako pisem ? lebo nemam cas ani chut tu rozpisovat vsetko, jednak by som sa nedopisal a jednak tie tupe hlavy co tu su by to ani necitali.
-
xH4wK
Nie
zle z toho, ako si schopny pisat o tom, ze by si zdielal video sexu s tvojou partnerkou s random ludmi z fora..
zle z toho, aka zena si moze vazit cloveka co sa vyjadruje tak ako ty na verejnom fore
zle z teba..
Narozdiel od teba si ja nepotrebujem nic dokazovat
zle z toho, ako si schopny pisat o tom, ze by si zdielal video sexu s tvojou partnerkou s random ludmi z fora..
zle z toho, aka zena si moze vazit cloveka co sa vyjadruje tak ako ty na verejnom fore
zle z teba..
Narozdiel od teba si ja nepotrebujem nic dokazovat
-
qwerty-xyz
s ludmi z fora ? ty sa uz vidis v mnoznom cisle ? bratm to uz je schizofrenia, nevadi, to ti povie tvoj doktor, ze ked si uz myslis ze mas v svojom tele viacero ludi a znacis sa mnoznym cislom tak je to na lieky, ale ako pisem, to nie je moja starost, to si vyries sam, ukazal by som to len tebe, a len preto lebo zaryto odmietas pravdu o tom ze som uz par frajeriek mal, a ze jednak som stastne zadany a jednak mam orkem skveleho sexu aj skvelu zenu po svojom boku, ktora ti rada vysvetli moje kvality. to sa tym chcelo povedat.
na verejnom fore sa vyjadrujem normalne, ked si ty nejaky puritan, alebo zaostalec je to tvoj problem, viacerym ludom treba sem tam povedat ze sme v roku 2015 by si sa divil kolko aj mladsich rocnikov je vo svojich hlavach v inom obdobi. preto to pisem, skuste to pochopit, mame rok 2015 !!!!
ked si nic nepotrebujes dokazovat tak preco sa vobec namahas pisat a reagovat ??? ... pozri, polozim ti jasnu otazku ...
IDES SO MNOU VON ???? ..... mas na vyber. ANO, idem. NIE, neidem. Prvou moznostou ziskas pristup k tomu aby si si dal dole svoj vlastny kredit tym ze uvidis ze nekecam, a tym v podstate zistis ze si looser, pretoze pravdu budem mat ja, pravdepodobne aj krajsiu caju a pravdepodobne budem vyzerat aj lepsie ako ty, cize sa dostanes do pozicie, kedy si budes musiet v hlavicke priznat ze kurna, ten zmrd mal pravdu...... Pri druhej moznosti si ostanes s radostou zit vo vlastnom svete v ktorom som ja trtko ktory si vymysla, a ty si ten seeef ktory ma caju a pravidelny sex, a ja som ako som pisal ten trtko ktory nahu zenu este ani nevidel. volba je na tebe, nie kazdy sa chce tryznit pravdou.
na verejnom fore sa vyjadrujem normalne, ked si ty nejaky puritan, alebo zaostalec je to tvoj problem, viacerym ludom treba sem tam povedat ze sme v roku 2015 by si sa divil kolko aj mladsich rocnikov je vo svojich hlavach v inom obdobi. preto to pisem, skuste to pochopit, mame rok 2015 !!!!
ked si nic nepotrebujes dokazovat tak preco sa vobec namahas pisat a reagovat ??? ... pozri, polozim ti jasnu otazku ...
IDES SO MNOU VON ???? ..... mas na vyber. ANO, idem. NIE, neidem. Prvou moznostou ziskas pristup k tomu aby si si dal dole svoj vlastny kredit tym ze uvidis ze nekecam, a tym v podstate zistis ze si looser, pretoze pravdu budem mat ja, pravdepodobne aj krajsiu caju a pravdepodobne budem vyzerat aj lepsie ako ty, cize sa dostanes do pozicie, kedy si budes musiet v hlavicke priznat ze kurna, ten zmrd mal pravdu...... Pri druhej moznosti si ostanes s radostou zit vo vlastnom svete v ktorom som ja trtko ktory si vymysla, a ty si ten seeef ktory ma caju a pravidelny sex, a ja som ako som pisal ten trtko ktory nahu zenu este ani nevidel. volba je na tebe, nie kazdy sa chce tryznit pravdou.
-
guess.whoo
Redeemer
nikto normalny si taketo veci nepotrebuje dokazovat pred cudzimi ludmi
-
qwerty-xyz
nikto normalny nema dovod mi neverit. Toto je pozostatok z doby kedy si kazdy myslel o kazdom ze sedi za PC a zenu nevidel. preto pisem a znova opakujem doba sa zmenila. registroval som sa v roku 2006 je rok 2015 ..... kto to nezaregistroval ten nie je normalny.
by si neveril kolko dievcat je mimo napr ked zistili ze moj znamy si nasiel frajerku a tiez riadnu kočku, zeny co sa z neho smiali, a prehlasovali ze by mu nikdy nedali, ani same nevedia preco, teraz ked ho vidia tak normalne nechapu, normalne su v riti, a su v riti z toho lebo zaspali dobu, a zaspali ju riadne, mysleli si ze ked pred 8 mimi rokmi bavili salene zo seba a vsetci ich chceli tak to tak bude staaaaaaaaale. A to je problem. Nebude. Ludia sa menia, a prisposobuju. A zatial co tieto zeny oskaredneli a svoje najlepsie roky maju za sebou, kamos nasiel v ich veku taku caju ze konec, krajsiu od nich a ony teraz nevedia co zo sebou. takto je to aj u chlapov. vela z vas proste zaspi dobu.
mysli si o niekom nieco co sa vztahuje na urcite casove obdobie, a s tymto nazorom pokracuju dalej, to je zaostalost. pretoze veci sa menia neustale. su dynamicke.
Nie je mojim problemom ze vam chcem dokazat svoju pravdu, je vasim problemom ze mi neverite a nedokazete si to pripustit ako moznost. Zaspali ste, a riadne.
by si neveril kolko dievcat je mimo napr ked zistili ze moj znamy si nasiel frajerku a tiez riadnu kočku, zeny co sa z neho smiali, a prehlasovali ze by mu nikdy nedali, ani same nevedia preco, teraz ked ho vidia tak normalne nechapu, normalne su v riti, a su v riti z toho lebo zaspali dobu, a zaspali ju riadne, mysleli si ze ked pred 8 mimi rokmi bavili salene zo seba a vsetci ich chceli tak to tak bude staaaaaaaaale. A to je problem. Nebude. Ludia sa menia, a prisposobuju. A zatial co tieto zeny oskaredneli a svoje najlepsie roky maju za sebou, kamos nasiel v ich veku taku caju ze konec, krajsiu od nich a ony teraz nevedia co zo sebou. takto je to aj u chlapov. vela z vas proste zaspi dobu.
mysli si o niekom nieco co sa vztahuje na urcite casove obdobie, a s tymto nazorom pokracuju dalej, to je zaostalost. pretoze veci sa menia neustale. su dynamicke.
Nie je mojim problemom ze vam chcem dokazat svoju pravdu, je vasim problemom ze mi neverite a nedokazete si to pripustit ako moznost. Zaspali ste, a riadne.
Ja by som sa s qwertym stretol hned, ale mna nepozval na rande:-( neviem o co vam ide, ale qwerty ma vacsinou pravdu len si to nechceme priznat. Bojim sa ze ho vyzeniete ako uplink-a...
-
p4ra
Redeemer
Prehlasujem tuto pred celym forom, ze akonahle mi skonci assignment v Nemecku, a vratim sa na dlhsiu dobu na Slovensko, tak hned, ako kupim auto, prva cesta bude smerovat do Kosic, aby som sa s tymto individuom stretol, pretoze fotky, ani nicoho hmatatelneho sa asi nikdy nedockame. A na doxovanie fakt nemam cas. 
myslite si, ze ho svadba skludni? alebo terajsi stav je trvaly?
hej, aj mne chyba vyvracanie jeho bludov a zneuzivanie svojho postavenia, ako napriklad bezdovodna basamikioko napísal:Bojim sa ze ho vyzeniete ako uplink-a...