Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi

Príspevok od používateľa Terepin »

Concorde napísal:Tak $$ problematiku az tak neriesim. Ale cakal by som ze vsetky esencialne vydaje by sli napr 60/40 ja ona. Typu zariadime ucet s budgetom 2k a ideme 1200/800.

Co ma skor zaujima - ocividne mi usiel vlak vtedy kedy randit bolo jednoduche. Momentalne mi ako tak funguje denno denna rutina co ma tesi (ale nechava mi to tak 6-7h cisteho casu denne co je luxus). Kedze potrebujem kazdy den 4+ hodin sam pre seba (som samotar) neviem ci vobec chcem organizovat randenie :). Osobne som sa po 2 rokoch zbavil spolubyvajucich (najom v Londyne je ciste zlo) a ten klud je dusu-regenerujuci haha. Dlho som si myslel ze tento klud a kontrola nad vsetkym je svaty gral -a je- akurat cloveka potom zacnu napadat vseliake myslienky.

Nuz, nebol by to prvy krat co som sa snazil zlepsit svoju situaciu a vykopal som si tym masivnu jamu. Takze mozno je to fakt o tom byt spokojny s 80% a prestavat rozmyslat nad tym "co ak by bolo inak" ... Mna by hlavne zaujimalo ci o tomto da rozhodnut bez randenia/hladania zien, co ja viem (trepnem teraz mozno) ist za nejakym specifickym terapeutom, vyplnit 1000 otazkovy dotaznik, pokecat a on potom povie "dobre ti radim, zenu si nehladaj" haha :D
Tvoja jediná šanca je nájsť ženu, ktorá by bola rada osamote s tebou. Veľa šťastia; to už skôr nájdeš jednorožca. :D

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2018, 15:03)
Slayter napísal:Nie je najjednoduchsie nainstalovat Tinder?
Stále si však bude musieť na ňu nájsť čas. Väčšina žien je chorobne aktívnych.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Terepin, ako to tak citam po tebe, tak ty si napisal dost kraviny. Zena nie je o tom, ze ci mas peniaze alebo nemas, ze ti stupnu naklady. Je to uplne o niecom inom - o laske, o vztahu, o sexe. Mozno mi neuveris, ale moja posledna priatelka bola taka, ze zaplatila sama od seba ucet na prvom rande. Asi aj na druhom. Ani som nevedel kedy, proste to isla cvaknut cestou na wc ci z wc a bolo. Citil som sa dost trapne vtedy, ale pre nu to bola normalna vec, ze zaplatila. Ani sa nezaujimala o to ake mam auto, nevidela kde parkujem, na com som prisiel, nezaujimalo ju to. Ked sa raz v noci pozerala na com odchadzam, tak mala smolu, pretoze v tom case bola taka premavka, ze mi sama povedala, ze nevedela identifikovat na com som prisiel. Nikto ti nekaze chodit so zenou na vylety, dovolenky, platit za kavu ci alkohol. Najdi si taku, ktora bude zit normalny zivot, uskromni sa aj s malo a o to viacej bude mat rada teba, nez tvoje peniaze.
unified
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa unified »

@heker Ja som presvedceny o tom ze mas pravdu, v sucasnej dobe sa caka rovnocennost, ja som aj tak ochotny ist troska viac ako 50/50 (e.g. 60/40). Ale nechcel som o tom.

Skor mi ide o to ci mat priatelku nie je taka dvojsecna zbran, prida to kopu veci a kopu uberie. Ak sa clovek len sustredi na tie pozitiva (e.g. nechce byt bez sexu, etc.) tak moze ostat napr v zlom vztahu ktory je horsi ako ziaden. O toto mi ide - chcem vediet od tunajsieho obyvatelstva ci plusy vykompenzuju minusy, zatial sa zda ze hej

A bonusova otazka: kopa ludi sa tu zda ze ma uplne top zeny :shock: . Prezradte kde hladate :) A hlavne kolko casu hladanie stoji (skoda ze na slovensku nie je __sofistikovane__ randenie typu OKCupid viac rozvinute kde sa daju hladat/zobrazit povahove vlastnosti).
heker
Redeemer
Redeemer

Uz som ti napisal kde mas hladat - vsade okolo teba, od autobusu, obchodu, posty az po hokej, kostol alebo diskoteku.

Teraz skus prezradit ty, ze preco je posledny prispevok z ineho nicku ako si zakladal temu?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

tu na sk najdeš cez moderné aplikácie , možno tak smetie a nie ženy (no a vonku , boh ťa ochraňuj ak nejakú vyrušíš pri pismenkovani haha )
čo máš na mysli pod definíciou top ženy ?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Na ulici sa len tak prihovoriť neznámej žene môže len atraktívnu muž. Od priemerného, či nebodaj škaredého je to obťažovanie. Videl som ba vlastné oči ako jeden týpek v autobuse sa prihovoril jednému dievčaťu a začal ju bez okolkov baliť, pozývať von, pýtal jej Facebook, či jej telefóne číslo, hovoril jej o svojom počítači... Poviem ti, že to dievča už fakt nevedelo ako ho odbiť a po celú cestu ju otravoval.

Takže vskutku bohovský nápad, len čo je pravda.

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2018, 19:22)
A čo sa zoznamok týka, tak top 80% žien ide po top 20% mužov. Takže veľa šťastia.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Tak statistika je jasna: 80% zien ide po 20% chlapov a 80% chlapov ide po 80% zien(ostatne su nepritazlive/maximalne nezaujimave). Realne ale tych 20% nedostanu, kedze su otraveny extremnou doliezavostou a co ja viem cim este. Vyhoda ale je, ze on si sam sam vybera takmer akukolvek.

Ja osobne v Bratislave mam na Tinderi dost velky problem, kedze je tu velka konkurencia "lepsich", zatial co ked som doma doma, tak nestiham odpisovat. Ako by povedal klasik, problem nie je v tebe, ale v tom, ze zijes/hladas v lokacii kde pre zeny proste nie si atraktivny. (ehm 50% rusin)

Inak co sa tyka temy, ono je to take vselijake, ale ako sa hovori, vo vztahu zle a bez vztahu este horsie. :) Je som uz uplne pasivny single viac ako roka niekedy mi to chyba, niekedy nie. Momentalne ale nic neplanujem, a dufam, ze to najblizsie 2 roky nepride samo... Kedze z mojej skusenosti, sa potom venujem tomu a nie tomu co by som mal a ja perfekcionista.. Uz teraz mam pocit, ze som vela zmeskal v mojom teen veku, ked som hral dlhe hodiny Minecraft/CS:GO a ine hry a mohol som sa venovat tomu co robim teraz ovela skor, kde by som to mohol momentalne zuzitkovat a byt uplne niekde inde. Ked budem mat dusevny pokoj s tym, ze som spokojny so svojim zivotom a situacia bude velmi stabilna(co momentalne velmi neni), tak potom pride rad na hladanie si zeny. Momentalne by ma to len spomalovalo.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Ja som na tom presne rovnako ako autor témy (až na to že mám 25 a na diske som bol naposledy pred pol rokom).

U mňa je to aj kvoli tomu že som viacej introvert ako extrovert (to záleží podľa nálady) a nemám potrebu rozprávať keď som s ľudmi (občas keď si vypijem ale zase zvyknem koktať :? ).
Neviem čo by som tým získal, asi iba sex. A FWB mi momentálne nehrozí kvôli mojím social skills. Skúšam na nich pracovať ale keď som v tom roky pozadu je to ťažšie...

Nevadí, budem sa teraz venovať práci a časom sa uvidí :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

@peniaze: keby mat priatelky stalo tolko penazi jak sa niektori tvarite, nemohli by byt zadane kadejake pochybne existencie zijuce zo socialky a obcasnych brigan ;) schvalne sa skuste zamysliet, ktori z vasich rovesnikov su zadani a ktori singlaci. Minimalne u mna to je tak, ze cim viac financne/pracovne uspesny, tym vacsia pravdepodobnost, ze je single. Zrejme aj z toho dovodu, ze veskera energia ide do prace a ten maly zvysok do obsluznych cinnosti. U mna je to taky tak. Som rad ked sa dostanem raz za tyzden do fitka, inak mi zozerie strasne vela casu a energie len to, ze ist do prace, vratit sa z prace, upratat raz za tyzden, nieco navarit obcas.

@tinder: hej, nainstalovat tinder je najjednoduchsie, len co potom? :D aj za predpokladu, ze chlapec vyzera normalne, tak to neznamena, ze aj ma dobre fotky, aj za predpokladu, ze ma dobre fotky, neznamena, ze bude schopny nejaku tu matchnutu babu zbalit. Aj ked mozno hej, mozno staci mat lokalizaciu v City a fotku v obleku, a uz sa nejaka chyti.

@OP: podla toho co vnimam okolo seba, v tomto veku sa clovek najcastejsie zoznami cez spolocnych priatelov a znamych. Cize treba trochu rozhodit socialnu siet, pre introverta mozno trochu problem, ale ved nejdes balit ludi. Pozdrav sa susedovi, zistis aspon ako sa vola, porad sa s buchacom v miestnom fitku o technike, spytaj sa chlapika na vedlajsom poste na strelnici cim striela, whatever.
Nikdy nevies ci ich nestretnes aj s partiou na nejakej akcii, na chvilu sa nepridas, a zrazu zistis, ze henta sestra jeho priatelky ti pise na facebook.
Concorde
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Concorde »

@Fabo "City" ako bratislava alebo "City" ako vnutorna cast Londyna :lol:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

v londyne to musi byt extremne lahke aj pre introverta - na fb najdes milion skupin / eventov, rozne foodsharingy a spolocne vecere, hiking buddies skupiny, dobrovolnictvo, pikniky .. je toho nekonecne vela a z vlastnej skusenosti viem ze su to skoro vzdy velmi inkluzivne prostredia a ludia. Nemusis priamo tam hladat potencionalnu partnerku, no definitivne tym "rozhodis socialnu siet" ako pisal Fabo
Concorde
Amateur
Amateur

DEVZYO1G napísal:v londyne to musi byt extremne lahke aj pre introverta - na fb najdes milion skupin / eventov, rozne foodsharingy a spolocne vecere, hiking buddies skupiny, dobrovolnictvo, pikniky .. je toho nekonecne vela a z vlastnej skusenosti viem ze su to skoro vzdy velmi inkluzivne prostredia a ludia. Nemusis priamo tam hladat potencionalnu partnerku, no definitivne tym "rozhodis socialnu siet" ako pisal Fabo
Ak ti nevadi ze minies 1.5+ hodiny na commute tam+spat na meetup a potom osoba aj tak zdrhne :lol: (lebo vacsina ludi, vratane mna, planuje do 5 rokov z tejto diery vypadnut). Imo BA je na socializaciu lepsia (o to viac ak clovek neche randit mimo sloveniek/cesiek)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ved nemusis hladat hned celozivotnu partnerku, vyskusas vztah a sam uvidis co to s tebou robi, ci ti to vyhovuje .. ak nie, ides dalej
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

za prve, chod si vrznut. zaplat si stetku, zober priemerne vyzerajucu babu na luxusnu veceru alebo sa dohodni s kamaratkou.
neni to iba o tom ze ziskat skusenosti (pokial si este nic nezazil) ale dobry sex ti aj dobre hlavu precisti a mozno sa zacnes na veci pozerat inak.

to je fakt zaklad a hlavne je to nieco co mozes spravit hned (online najdes babu a za pol hodinu mozes byt v raji). zabudni na nejake moralne zabrany, proste si uzi sex, nic viac.

druha vec, zacni randit. strasne to riesis podla mna, z toho co pises mam pocit ako keby si rozmyslal nad nejakym neuveritelne zavaznym rozhodnutim z ktoreho uz neni cesty spat.
sak si nainstaluj tinder, zacni swajpovat. mozno najdes nejaku ktora ta zaujme, mozno nie. mozno pojdes s nejakou von, mozno nie. tinder mozes kedykolvek odinstalovat a zabudnut ze si ho niekedy mal. a hlavne poswajpovat ti denne zaberie 5 minut, to je minimalna investicia a ziskas aspon rozhlad.
aj na to rande mozes ist, pojdes s babou na drink, pokecate, ziadne zavazky, nemusis sa jej nikdy viac ozvat. kedykolvek mozes proste s randenim prestat a vratit sa k povodnemu zivotu.
proste riesis nieco co je na urovni "mam ochutnat spenat ked som ho v zivote nejedol" a ty to rozoberas ako keby to bolo "mam odletiet na mars a nikdy sa nevratit na zem?"...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

aacid rozpisal presne to co som pisal na predchadzajucej strane - parkrat sa otrkas a zistis ze randenie nie je ziadna veda.. tiez nema zmysel sa zavazovat s prvou, ktoru najdes
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Concorde napísal:
Ak ti nevadi ze minies 1.5+ hodiny na commute tam+spat na meetup a potom osoba aj tak zdrhne :lol: (lebo vacsina ludi, vratane mna, planuje do 5 rokov z tejto diery vypadnut). Imo BA je na socializaciu lepsia (o to viac ak clovek neche randit mimo sloveniek/cesiek)
Super, cize o 5 rokov mozete zdrhnut spolu.

ci? Ked chces pozbierat vyhovorky preco sa randit neoplati a potlapkanie po pleci jak to robis dobre, mal si to napisat hned na zaciatku.

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2018, 19:14)
Concorde napísal:@Fabo "City" ako bratislava alebo "City" ako vnutorna cast Londyna :lol:
Niekto vola Bratislavu ze City? To je co za tragedov :smt059
Concorde
Amateur
Amateur

ci? Ked chces pozbierat vyhovorky preco sa randit neoplati a potlapkanie po pleci jak to robis dobre, mal si to napisat hned na zaciatku.
Kde konkretne som sa prosim Ta vyhovaral?? Akurat som chcel dat +1 niektorym komentujucim pretoze mali dobre ideje (e.g. nesustredit sa na hladanie dlhodobeho vztahu na zaciatok). Tiez @aacid mal dobre rady (akurat to s tymi prostitutkami bolo doost odveci...). Nevravim ze zacnem rovno dnes vecer ale za par tyzdnov/mesiacov ked bude menej roboty to moze byt.
Niekto vola Bratislavu ze City? To je co za tragedov :smt059
lmao :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

S tými prostitútkami to nemusí byť až tak úplne od veci nápad.

Predstav si, že by si našiel ženskú, ktorá by sa ti fakt páčila a rozumeli by ste si. Po čase by ste sa už prepracovali k sexu a ty by si bol brutálne nervózny a nevedel by si, čo máš robiť. Myslím si, že väčšinu ženských dokáže pomerne dosť odradiť to, ak je chlap v posteli úplné nemehlo a 28-ročného chlapa sa už podľa mňa žiadnej nechce veľmi zaúčať. Navyše ti kvôli tomu môže dosť klesnúť sebavedomie a zbytočne ti to znechutiť sex.

Preto je v takomto veku asi aj lepšie nechať sa zaučiť profesionálkami, ktoré ťa nemajú prečo súdiť. Samozrejme to nemusí byť šľapka spoza rohu ulice, ale normálna ženská, ktorá robí na priváte alebo eskort.
heker
Redeemer
Redeemer

Stale hladas vyhovorky. Teraz ai cely problem odsunul a ako dovod si napisal, ze ked bude menej roboty. Chces mi snad napisat, ze si nenenajdes 2 hodiny v jeden den teraz v auguste, aby si isiel medzi ludi alebo s dakou zenou niekde von? Vies ako sa hovori - Kto chce, cestu si najde, ostatne su len vyhovorky.
Concorde
Amateur
Amateur

Tak paci sa mi ze ludia na hojku celkom sliapnu na pedal a caka sa ze na slovach/sluboch sa zacne pracovat este dneska. Ak chcete referral dajte vediet, moj zamestnavatel by z vas mal radost :lol:

Ale ak vravi @Pilifo, v mojom "veku" (srsly je 28 stary?) mozu byt viacere veci problematicke takze treba skor opatrne. Navyse otazky ktore som chcel zodpovedat (e.g. ci najdem nejakeho 35nika ktory je chtiac sam a ci to ne/lutuje) este nemam odpoved. Daco som nasiel na inych forach ako Quora, ale ti ludia maju ini kulturalny background ako my slovaci , tak kto vie ci nejakeho Inda skusenost sa da prebrat. Cele si to musim nechat prelezat hlavou proste. Navyse hlavne odkedy som prec som za dlhy cas (mesiace~roky) nekecal so ziadnou zenou ktora od toho nebola platena (kolegyne, lekarka a pod.). Znie to desne ale je to velmi jednoduche v dnesnej dobe, hlavne na zapade (napr potraviny nikto normalny nekupuje v kamennom obchode - pricom viem ze niektori ludia si frajerku takto nasli v minulosti etc). Takze bude treba najprv konverzacny skill oprasit, lebo v sucasnosti nezbalim ani rozbaleny cukrik haha

Co sa prostitutok tyka, mne to pride hrozne vtipne :) Akoze nic proti tomu nemam, nie som veriaci (hoci som vyrastal v prudko poboznom prostredi) a hoci som sex nemal, aj tak mi to pride ako riesenie ktore by ma sameho nenapadlo (ok mozno mi to prislo na um ale nikdy nikdy som to nezvazoval). Nemam na to nazor, tie zeny vyzeraju velmi pekne a neni to drahe, ale otazka je ake by to bolo v realite (kedze, predpokladam, ze tej zene ide len o ca$h takze asi spravi uplne minimum/bude neprijemna; asi to teda nebude odzrkadlovat sex zo vztahu). Ale mozno sa mylim, v tom pripade prosim tunajsich expertov o opravenie :lol: :lol:

(btw som prekvapeny ako "pohodovo" je tu brana prostitucia. Akoze teoreticky proti nej nic nemam, ale urcite by som som sa o tom nepriznal kamaratom/rodicom/ surodencom napriklad... )
Napísať odpoveď