Tvoja jediná šanca je nájsť ženu, ktorá by bola rada osamote s tebou. Veľa šťastia; to už skôr nájdeš jednorožca.Concorde napísal:Tak $$ problematiku az tak neriesim. Ale cakal by som ze vsetky esencialne vydaje by sli napr 60/40 ja ona. Typu zariadime ucet s budgetom 2k a ideme 1200/800.
Co ma skor zaujima - ocividne mi usiel vlak vtedy kedy randit bolo jednoduche. Momentalne mi ako tak funguje denno denna rutina co ma tesi (ale nechava mi to tak 6-7h cisteho casu denne co je luxus). Kedze potrebujem kazdy den 4+ hodin sam pre seba (som samotar) neviem ci vobec chcem organizovat randenie. Osobne som sa po 2 rokoch zbavil spolubyvajucich (najom v Londyne je ciste zlo) a ten klud je dusu-regenerujuci haha. Dlho som si myslel ze tento klud a kontrola nad vsetkym je svaty gral -a je- akurat cloveka potom zacnu napadat vseliake myslienky.
Nuz, nebol by to prvy krat co som sa snazil zlepsit svoju situaciu a vykopal som si tym masivnu jamu. Takze mozno je to fakt o tom byt spokojny s 80% a prestavat rozmyslat nad tym "co ak by bolo inak" ... Mna by hlavne zaujimalo ci o tomto da rozhodnut bez randenia/hladania zien, co ja viem (trepnem teraz mozno) ist za nejakym specifickym terapeutom, vyplnit 1000 otazkovy dotaznik, pokecat a on potom povie "dobre ti radim, zenu si nehladaj" haha
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2018, 15:03)
Stále si však bude musieť na ňu nájsť čas. Väčšina žien je chorobne aktívnych.Slayter napísal:Nie je najjednoduchsie nainstalovat Tinder?