Najskôr budeš cítiť, že budeš chcieť byť v jej prítomnosti každú voľnú chvíľu a budeš hľadať cesty, ako si tých chvíľ vybudovať čoraz viac. A čo je veľmi dôležité, budeš z jej strany cítiť rovnakú snahu. Je to jeden z predpokladov na dievčinu, ktorá v Tebe bude budovať Tvoj citový život, uvidíme, ako rýchlo jej to pôjde a nakoľko bude úspešná.Bushido napísal: Vlastne ani netuším poriadne čo od toho očakávať. Ale asi niečo v tom zmysle, že budem mať pocit, že s touto osobou si dokážem predstaviť život. Alebo niečo také, že by som bol pre toto dievča ochotný aj zomrieť, keby som ju tým mal zachrániť. Je to moc nereálne?
A postupne budeš vnímať aj Ty zmeny. Zo snahy byť čím viac spolu sa stane stav, v ktorom sa v jej neprítomnosti budeš cítiť, ako bez ruky, iba s ňou sa budeš cítiť kompletný. Samozrejme, toto je štádium zamilovanosti, potom prichádzajú iné, ktoré sa však diametrálne líšia prípad od prípadu, avšak už teraz sme príliš ďaleko.
Dievča príde. A možno nebudeš musieť ani nejako extra hľadať. Ja verím na takéto náhody