Nemas dovod hladat dalsie moznosti. Na ten ucet ti to urcite pride, nevidim dovod preco by nemalo. Problem je skor v Coinbase, niekedy to u nich dlho trva. Treba tiez zohladnit, ze teraz vsetci blaznia s kryptomenami takze sluzby typu Coinbase su maximalne pretazene a aj vsetko okolo toho. Toto HYIP urcite nieje. Kryptomeny tu budu s nami uz navzdy. Ci bude leaderom Bitcoin alebo nejaka ina mena to neviem. Ale system ako taky urcite nieje docasna zalezitost.yoggy napísal:A nie v nedelu som to neodoslalV nedelu to malo podla coinbase uz byt na ucte
Ako skor ma zaujimaju dalsie moznosti ako sa k tym peniazom dostat. Mne cele tieto kryptomeny pripominaju rok 2007 a HYIP
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak co, ako to osobne vidite? dosiahneme este niekdy pomer 10:1 pri BCH:BTC? ja som nieco zamenil ked bol nedavno BTC na 20kUSD, teraz BCH celkom stuplo a BTC slo dole, aktualny pomer cca 8:1.
nad BTC som nadobro zalomil rukami. LN aj ked pride, tak to bude o rok o dva. o 2-3 mesiace bude neskoro.. 300MB mempool, poplatky budu postupne stupat a nikoho to netrapi.
som si povedal, ze aj keby BTC stupol na dvojnasobok behom nasledujuceho roka, teda nejakych 40k, co vidim dost nerealne, tak bitcoin cash ma stale vacsi potencial vytlacit sa z 2,5k kludne aj na 10k alebo minimalne aktualnu hodnotu BTC behom 2018. netreba zabudat, ze 9 mesiacov dozadu mal BTC mensiu hodnotu ako BCH aktualne. cize radsej prijmem potencionalny zisk 500-1000% ako 100%.
nad BTC som nadobro zalomil rukami. LN aj ked pride, tak to bude o rok o dva. o 2-3 mesiace bude neskoro.. 300MB mempool, poplatky budu postupne stupat a nikoho to netrapi.
som si povedal, ze aj keby BTC stupol na dvojnasobok behom nasledujuceho roka, teda nejakych 40k, co vidim dost nerealne, tak bitcoin cash ma stale vacsi potencial vytlacit sa z 2,5k kludne aj na 10k alebo minimalne aktualnu hodnotu BTC behom 2018. netreba zabudat, ze 9 mesiacov dozadu mal BTC mensiu hodnotu ako BCH aktualne. cize radsej prijmem potencionalny zisk 500-1000% ako 100%.
budem sa znova opakovat:
preco by mali ludia teraz investovat do BCH, ked ho nikto nepouziva a najblizsich par rokov ani pouzivat nebude? naopak cielom BTC nie je aby sa aktivne pouzivalo, ale ma udrzovat hodnotu, podobne ako zlato, preto sa do neho oplati investovat kedykolvek.
preco by mali ludia teraz investovat do BCH, ked ho nikto nepouziva a najblizsich par rokov ani pouzivat nebude? naopak cielom BTC nie je aby sa aktivne pouzivalo, ale ma udrzovat hodnotu, podobne ako zlato, preto sa do neho oplati investovat kedykolvek.
Tak som reg na coinbase. Ale nechapem ako mam teraz zmenit btc ktore mam vo walete blokchaine a dostat to na bankovy ucet ako € ?
BCH má zatiaľ s Litecoinom najväčší potenciál stať sa reálnym platidlom. Uchovávať hodnota sa dá v čomkoľvek. Nevidím dôvod držať niečo v bitcoine, keď iné meny idú hore oveľa rýchlejšie a ešte aj technologicky sú svetelné roky pred BTC.
Taký pomer tu už asi nebude. Ja som kupoval keď ešte stál BCH 0,08 sat. Teraz rozmýšľam, či ho mám predať alebo hodlovať. Tie stovky tam nabiehajú pomerne rýchlo, ale predsalen, percentuálny gain tam nie je ktoviečo.
Inak Mt. Finex sa nám už pekne nafukuje...
Možno čoskoro budeme nakupovať kryptomeny v 80% zľave.
Taký pomer tu už asi nebude. Ja som kupoval keď ešte stál BCH 0,08 sat. Teraz rozmýšľam, či ho mám predať alebo hodlovať. Tie stovky tam nabiehajú pomerne rýchlo, ale predsalen, percentuálny gain tam nie je ktoviečo.
Inak Mt. Finex sa nám už pekne nafukuje...
prosim vas o pozvanku na Bitfinex ak by niekto mal 
Tento Titanic sa už začína pomaly potápať a ty sa tam snažíš dostať? Preboha, prečo?M1No napísal:prosim vas o pozvanku na Bitfinex ak by niekto mal
https://www.biznews.com/global-citizen/ ... -crashing/
-
Old Dirty Bastard
Guru
odkial mas, ze ho nikto nepouziva, ked sa tam odohrava viac transakcii ako na BTC?aacid napísal:budem sa znova opakovat:
Vidim tam cestu na zakupenie IOTA meny-Syu napísal:
Tento Titanic sa už začína pomaly potápať a ty sa tam snažíš dostať? Preboha, prečo?
https://www.biznews.com/global-citizen/ ... -crashing/
Tak skus radsej Binance
-
Old Dirty Bastard
Guru
na reddit.com/r/bitcoin sa v poslednej dobe nejako podozrivo necenzuruje debata o zvyseni blokov. core je tiez nejako ticho. suska sa, ze premyslaju o zvyseni na 2-4MB, pretoze si konecne uvedomuju, ze dost altcoinov im sliape na paty a su v riadnych srackach. bolo by na case.. uz pred polrokom bolo neskoro.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Coinbase pridali Bitcoin Cash a uz je 100% hore 
nj, len škoda, že som to nepredal, kym ešte stál 3000e... 2 hodiny som sa babral s withdrawal na Krakene lebo som to chcel dumpovať na coinbase za 8500e... aj tak bez úspechu. Fackovať týchto amatérov je málo. Teraz môžem zas hodlovať do aleluja lebo predávať to za 2600e sa neoplatí, no aj keď ktovie, pretože bch už nejak stratil dych a bitcoin ide pomaly hore, pričom bude zas kanibalizovať všetky altcoiny...
Nejaké názory na platené telegram skupiny? Je niekto v nejakej?
-
Old Dirty Bastard
Guru
lol, ten coinbase som necakal
to bolo dost krute. ziadny oznam, nic. core supporterom musi vriet krv v zilach, nice. zarobil som paradne prachy. aktualny pomer takmer 4:1. teda este som nezarobil, lebo som nepredal. ale nevem preco by som mal vobc teraz BCH predavat, ked je dost velka sanca, ze v blizkej dobe nahradi BTC a teda aj tie ceny mozu byt porovnatelne
ekosystem pre BCH je totozny s BTC, kod je kompatibilny.. vsak ani core bitcoin penazenka nepodporuje segwit a cakali, ze to spustia burzy? chudaci pomyleni.. s BCH je este menej roboty ako s BTC, ziadna burza ani nemusi implementovat segshit.
//na coinbase sa chvilu cash tradeoval za 9500USD, lol.
//na coinbase sa chvilu cash tradeoval za 9500USD, lol.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja si velmi nemyslim ze niekedy nahradi BTC. Je to len dalsi altcoin so ziadnou vyhodou medzi ostatnymi.
mozno som sa zle vyjadril, pouzivat som myslel mainstreamove pouzivanie, to ze si raz za tyzden niekto na alze nakupi za bitcoin, to nepovazujem za pouzivanie.Old Dirty Bastard napísal:odkial mas, ze ho nikto nepouziva, ked sa tam odohrava viac transakcii ako na BTC?https://fork.lol/blocks/size a odkial mas, ze ho nikto este roky pouzivat nebude? uz teraz sa pouziva. chystaju sa aj BCH bankomaty. bitpay v roku 2018 chysta podporu BCH (doteraz roky podporovali len BTC), cize ho budu moct pouzivat vo velkom obchodnici na celom svete. a preco by ho mali kupovat? lebo je cenovo vysoko podhodnoteny? robi vsetko to, co BTC + funguje a nema implementovany kktsky segwit a replace by fee, vdaka kt. sa da lahko odrbat obchodnik.
proste vsetky blockchainove projekty su hudba buducnosti, najblizsich par rokov to bude zaujimave pre nadsencov, nie pre siroku verejnost. BCH moze byt o 5 rokov rovnako nepouzitelny ako BTC, popripade sa ukaze ze blockchain vobec nie je ta spravna cesta a bude sa pouzivat nieco ako IOTA...
riesit dnes co ma vacsiu pouzitelnost je smiesne, pretoze je to vsetko teoreticka pouzitelnost, realna je zatial viac menej nulova.
-
Old Dirty Bastard
Guru
si myslim, ze nie je altcoin ako altcoin. bitcoin cash je fork bitcoinu. ale jasne, ze privrzenci core ho nenazvu inak ako altcoinom. ked drzis BTC na piedestaly, tak jasne, ze vsetko ostatne je zle. ale aky rozdiel je medzi BTC a BCH? ja ti to poviem. je to to iste, co BTC, len BCH aspon funguje. tak preco to volat altcoin? podla tvojej logiky potom ani bitcoin nema ziadnu vyhodu oproti ostatnym. a v podstate by si mal aj pravduawtt napísal:No ja si velmi nemyslim ze niekedy nahradi BTC. Je to len dalsi altcoin so ziadnou vyhodou medzi ostatnymi.
aacid: co sa tyka "nepouzitelnosti" BCH, tomu moc neverim, pretoze sa k hard forkom nestaviaju ako k tomu najvacsiemu zlu na svete. hard fork prejde na BCH network behom tyzdnov a uz teraz sa testuju 1GB bloky. dokonca nesuhlasim ani s tym, ze kryptomeny (konkretne BCH) nemaju potencial uz dnes byt implementovane a siroko pouzivane. preco by nie? BCH by zvladal tisicky transakcii behom sekundy. stacilo by priebezne upgradovat blocksize, co pre nich nie je problem.
vyjadril som len svoj nazor. imho aktualne najrozumnejsie z ciste finacneho hladiska s hladacikom na najblizsi rok-dva je investovat do BCH. moze bitcoin vystupat aj o dalsich 100% pre mna za mna, nejake mince si pre zaujimavost necham, nie je dobre mat vsetky gulicky v jednom vacku. ale co mam z toho ako investor, ked nie len ja, ale aj obrovska skupina inych ludi vidi potencial, ze BCH moze vystupat o 500+% behom rovnakeho obdobia. za posledny rok dokonca ETH ma z hladiska hodnoty vyrazne lepsie vysledky ako BTC. podla mna uz BTC, ak nedojde k nejakej technickej zmene, nema dostatocny wiggle room na rast
BTC je len o spekulacii. BCH ma technologicky potencial a je podla toho imho adekvatne ohodnoteny. co mam z toho, ze za 20 litrov kupim BTC a neviem ho ani pouzivat, len mi to tam niekde bude kysnut na adrese. myslim, ze cielom tvorcu tejto meny nebolo vytvorit store of value, na styl digitalneho zlata. ked ti chyba utilita, tak v com sa skryva hodnota tej meny? ano, uz by sme to ani nemali volat mena.
//btw jedno ale coretardom necham. tiez ma nepotesilo to, ako sa coinbase zachoval. podpasovka a dalo by sa hovorit o nelegalnom obchodovani a manipulacii trhu, keby len bol krypottrh regulovany. nastala pekna pumpa pred oznamenim, vyvoleni sa nabalili a potom z nicoho nic oznamenie, samozrejme trh to nasledoval a mohli oslavovat, trtkosi. dost zakerne. pricom jasne vraveli, ze podporu spustia az v novom roku. a vzdy, ked chystali nejake zmeny, tak to davali vediet vopred. tu teraz nic. ani 24hod.
neviem co stale splietas o nejakych coretardoch, hadam sme tu dospeli ludia a nemusime sa rozpravat ako deti ala android vs iphone.
ja nemam ani bitcoin ani bitcoin cash. (teda mam trochu bitcoinu ale to len preto lebo som predal SNT nedavno a este som nic nekupil)
problem u teba je ze stale rozpravat o technologickom potenciali, ten je super, jasne, v tomto je bitcoin cash ovela lepsi ako bitcoin. ale vo vysledku ide vzdy o ludi. z historie vieme ze vela krat moze papierovo lepsia technologia prehrat nad tou horsou z uplne nepredvidatelnych dovodov (betamax, bddvd)...
bitcoin cash moze byt uplne dokonale pripraveny na realne pouzitie uz dnes, ale dnes ho nebude nikto pouzivat. tak ako nikto nepouziva bitcoin. mimo par nadsencov a cierneho trhu.
to ze prides do trafiky a kupis si cigarety za [random]coin bude realne mozno o 5 rokov, mozno az o 10. ozaj veris tomu ze o 5-10 rokov bude bitcoin cash stale aktualny? ved este pred pol rokom neexistoval. kazdy tyzden vychadza novy altcoin, ktory prinasa nieco nove, nieco lepsie nez to co tu mame teraz.
ja tomu proste neverim, neverim tomu ze technologia ktora teraz existuje bude aktualna este o 5 rokov. a preto su pre mna absolutne nedpostatne debaty o tom ci je potencionalne pouzitelny bitcoin alebo bitcoin cash, lebo v realite su nepouzitelne obe.
preto jedine co u mna rozhoduje o investovani je hype. spekulacia. nic ine. jasne ze pri debate ETH vs NEO sa mozme rozpravat o technologiach a vyuzitelnosti, lebo o ETH ani NEO nevie nikto iny okrem technologickych nadsencov. ale pokial sa rozpravame o bitcoine, tak o nom uz vie aj moja babka, do bitcoinu investuje proste siroka verejnost a bude aj dalej investovat do bitcoinu, lebo si o nom vsade cita a vsade o nom pocuje.
chod vysvetlit random "neIT" clovekovi ze ma radsej investovat do bitcoin cash, lebo ma vacsi block size a rychlejsie transakcie. on sa ta opyta ci aj tym vies platit v alze...
ja nemam ani bitcoin ani bitcoin cash. (teda mam trochu bitcoinu ale to len preto lebo som predal SNT nedavno a este som nic nekupil)
problem u teba je ze stale rozpravat o technologickom potenciali, ten je super, jasne, v tomto je bitcoin cash ovela lepsi ako bitcoin. ale vo vysledku ide vzdy o ludi. z historie vieme ze vela krat moze papierovo lepsia technologia prehrat nad tou horsou z uplne nepredvidatelnych dovodov (betamax, bddvd)...
bitcoin cash moze byt uplne dokonale pripraveny na realne pouzitie uz dnes, ale dnes ho nebude nikto pouzivat. tak ako nikto nepouziva bitcoin. mimo par nadsencov a cierneho trhu.
to ze prides do trafiky a kupis si cigarety za [random]coin bude realne mozno o 5 rokov, mozno az o 10. ozaj veris tomu ze o 5-10 rokov bude bitcoin cash stale aktualny? ved este pred pol rokom neexistoval. kazdy tyzden vychadza novy altcoin, ktory prinasa nieco nove, nieco lepsie nez to co tu mame teraz.
ja tomu proste neverim, neverim tomu ze technologia ktora teraz existuje bude aktualna este o 5 rokov. a preto su pre mna absolutne nedpostatne debaty o tom ci je potencionalne pouzitelny bitcoin alebo bitcoin cash, lebo v realite su nepouzitelne obe.
preto jedine co u mna rozhoduje o investovani je hype. spekulacia. nic ine. jasne ze pri debate ETH vs NEO sa mozme rozpravat o technologiach a vyuzitelnosti, lebo o ETH ani NEO nevie nikto iny okrem technologickych nadsencov. ale pokial sa rozpravame o bitcoine, tak o nom uz vie aj moja babka, do bitcoinu investuje proste siroka verejnost a bude aj dalej investovat do bitcoinu, lebo si o nom vsade cita a vsade o nom pocuje.
chod vysvetlit random "neIT" clovekovi ze ma radsej investovat do bitcoin cash, lebo ma vacsi block size a rychlejsie transakcie. on sa ta opyta ci aj tym vies platit v alze...
-
Old Dirty Bastard
Guru
neviem ci sme vsetci dospeli ludia, toto forum je predsa anonymneho charakteru.
co to znamena "nikto"? tie stovky tisic transakcii denne, to su vsetko presuny z a na burzu?
to ako keby si mal siamske dvojicky a po operacii tvrdil, ze az vtedy sa narodili. ako vravim, bitcoin cash je fork bitcoinu. nezacinali sme s prvym blokom prveho augusta 2017.
ak aj pride nejaka nova technologia, tak je dost realne, ze niekolko sto miliardovy trh len tak zo dna na den kvoli tomu nezanikne (v pripade, ze by sa nedal upgradovat priamo povodny protokol, co tiez nie je nerealne, deje sa to totiz bezne pri ethereum), ale bude sa dat konvertovat na nove mince podobne ako sa to robilo uz v minulosti, jednoduchym podpisom spravy.
ked o prvenstve podla teba rozhoduje to, ze ktora minca sa najviac rozobera v mediach, tak tam sa moze tiez kedykolvek karta otocit..
co to znamena "nikto"? tie stovky tisic transakcii denne, to su vsetko presuny z a na burzu?
to ako keby si mal siamske dvojicky a po operacii tvrdil, ze az vtedy sa narodili. ako vravim, bitcoin cash je fork bitcoinu. nezacinali sme s prvym blokom prveho augusta 2017.
ak aj pride nejaka nova technologia, tak je dost realne, ze niekolko sto miliardovy trh len tak zo dna na den kvoli tomu nezanikne (v pripade, ze by sa nedal upgradovat priamo povodny protokol, co tiez nie je nerealne, deje sa to totiz bezne pri ethereum), ale bude sa dat konvertovat na nove mince podobne ako sa to robilo uz v minulosti, jednoduchym podpisom spravy.
ked o prvenstve podla teba rozhoduje to, ze ktora minca sa najviac rozobera v mediach, tak tam sa moze tiez kedykolvek karta otocit..