Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa aacid »

Old Dirty Bastard napísal:co to znamena "nikto"? tie stovky tisic transakcii denne, to su vsetko presuny z a na burzu?
asi nema zmysel s tebou diskutovat, ty si ides stale to svoje dookala, je jedno co napisem.
chapes ze ide o to kolko ludi tu technologiu pouziva. aktualne je to kolko? kolko ludi na svete pouziva bitcoin? 2%? 4%? aj to vela.
Old Dirty Bastard napísal:ked o prvenstve podla teba rozhoduje to, ze ktora minca sa najviac rozobera v mediach, tak tam sa moze tiez kedykolvek karta otocit..
a tomuto uz nechapem vobec, o prvenstve rozhoduje to co bolo prve, nie?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

o prvenstve co sa kapitalu/financneho zhodnotenia tyka
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Old Dirty Bastard napísal:si myslim, ze nie je altcoin ako altcoin. bitcoin cash je fork bitcoinu. ale jasne, ze privrzenci core ho nenazvu inak ako altcoinom. ked drzis BTC na piedestaly, tak jasne, ze vsetko ostatne je zle. ale aky rozdiel je medzi BTC a BCH? ja ti to poviem. je to to iste, co BTC, len BCH aspon funguje. tak preco to volat altcoin? podla tvojej logiky potom ani bitcoin nema ziadnu vyhodu oproti ostatnym. a v podstate by si mal aj pravdu :sly: kazdopadne v BCH vidim velky potencial. nie som najstastnejsi z toho, aka skupina ludi stoji na jeho cele, ale to nie som ani z core ludi. ved jeden z lead core developerov, kt. stoji za segwitom je posahany nabozensky fanatik. suhlasim. moze nastat dalsi fork, nieco ako S2X a to by malo tiez obrovsky potencial v porovnani s BTC. zatial ale existuje len bitcoin cash a ak pride nieco nove, tak sa podla toho zariadim. je moznost, ze BCH este klesne, ked ho na coinbase core nadsenci zacnu odpredavat. ale myslim, ze ten pokles velmi rychlo dorovnaju.
Klud :) Ja nic nedrzim na piedestali, len vravim ze BCH nema ziadnu vyhodu oproti ostatanym altcoinom. Osobne proti nemu nic nemam (odvcera som na nom 2x zarobil :) ) ale ani v nom nevidim spasu ako zjavne ty :) BTC ma velku vyhodu ze je prvy a ma meno, nemyslim si ze ani jeden z tychto doch sa niekedy ujme ako nejake zauzivane platidlo, BTC je skor nieco ako zlato.

Inac tu v SF je strasne vela obchodov kde sa da platit BTC, LTC, ETH ale velmi malo BCH :) (aj ked ja v tom nejaky zmysel nevidim)
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -Syu »

to by som chcel vidieť toho somára, ktorý platí niečo bitcoinom :D veď už s Litecoinom to začína byť o hubu ... s Bcashom sa dá platiť už aj cez BitPay. Momentálne je to jeden z top coinov pre realne platby. Áno, v budúcnosti môže prísť iný coin, ktorý bude ešte lepší... napríklad waves alebo iota... No myslím si, že zatiaľ je vhodné ho držať. Cena pôjde zrejme vyššie, ale netrúfam si odhadnúť ako vysoko a ako rýchlo. Dnes je to na trhu samá špekulácia... kapitál sa prelieva medzi bch a btc... no BTC je dnes už dinosaurus, ktorý ťaží iba z mediálnej pozornosti. No niečo ako zlato, ktoré musíš držať v banke a nemôžeš ho nikam presúvať lebo ten presun je sakramentsky drahý a pomalý. Na strane druhej som si všimol, že čoraz viac investorov opúšťa bitcoin a investície smerujú hlavne do altcoinov. Tie sú už čoraz silnejšie a stabilnejšie pri bitconových korekciách už nepadajú tak rýchlo a prudko. Dokonca som si všimol, že niektoré začali dokonca posilovať, napr. Zcash na usd páre síce strácal, ale oproti btc šiel hore.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Ide Vam cez mobil zadat platbu na BCH na coinbase ? Mne stale hadze hlasky ze zadat mensie sumy, ze to zatial nie je zapnute...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Coinbase halts Bitcoin Cash transactions amidst accusations of insider trading
https://www.theverge.com/2017/12/20/168 ... ding-probe
A vyzera to tak, ze vdaka tomu pada cena BCH na ostatnych burzach.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

najlepsia doba nakupit
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

na akej burze obchodujete? kde odporucate obchodovat?

totiz regol som sa na krakene ale nejde mi overit account a coinbase ma vysoke poplatky pri tranzakciach, mate nejake ine odporucania?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Coinbase a gdax len gdax som este nepouzil zatial som len nakupil na coinbase a tam nechavam postat ;) ten poplatok sa mi uz vratil cize velmi ho neriesim :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Hej ale tak chcem nakupit za viac penazi a 4% je vela, chapes..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Však nenakupuj cez platobnú kartu, ale pošli si to z účtu SEPA prevodom. Za to platíš 0,15€.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Aj ked si posles cez sepu to je sice zadarmo ale prevod z eur na btc, bch, eth, ltc stoji nejaky poplatok stale a nie je to 0,15€ ale tusim 1,5% ci kolko
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

neviem ako vam ale potreboval by som radu, pretoze na coinbase mam problem s overenim uctu a chcel som skusit kraken ale maju tam problem, stale to pada, tak mi poradte kde mozem bez problemov nakupit ethereum, litecoin alebo ripple a vedel si to poslat na HW penazenku Exodus :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

par dni dozadu 20USD, aktualne 40USD, nechcete niekto investovat 50USD do bitcoinu? :D
https://bitcoinfees.info/

ked core nezdvihne blocksize, bitcoin skoncil. mozno este tento rok. a keby zdvihli blocksize, tak by si riadne srali do huby (ak niekto pozna ich historiu), takze bude zaujimave toto cele sledovat..
lightning network nebude k dispozicii minimalne polroka, ak vobec niekedy bude..

ale pockat.. vsak oni nemozu ani zmenit blocksize, potom by to uz nebol bitcoin, ale len dalsi altcoin.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vsetko padaaaaa, okrem kriplu, ten za dnes dal 40 %
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

ETH sa tiez paradne drzi tieto posledne dni.. vsak preco by aj malo padat.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

s tym kripplom ste to zariekli, uz to je pod 1 :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Vsetko pada by ma zaujimalo preco ... mozno idu viamoce tak ludia potrebuju cash a predavaju vo velkom :D po sviatkoch pojde hore zase :D
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -Syu »

tiež si myslím, že kopec ľudí začalo vyberať zisky na darčeky... škoda, že som nešiel do fiatu aj ja, pritom ešte včera som si čítal na TradingView týpka, ktorý predikoval pád Bitcoinu o 25% a nejakú ďalšiu analýzu, ktorá predikovala ďalší rast Ripplu. Bitcoin by mal ísť zrejme až k 13k, ale napriek tomu som si nie istý, či mám všetko predať a čakať alebo je už na predaj neskoro. Človek si nemôže byť istý či to pôjde ešte viac dole alebo sa zrazu trend otočí a pôjde to hore. No ak by to kleslo príliš, tak tu máme hlbokú dlhodobú korekciu a nielen to. Mohlo by to spôsobiť paniku na trhu a prepad cien, možno i prasknutie bubliny. Taký "mt. Finex" sa drží iba vďaka pozitívnej nálade a vysokým cenám bitcoinu...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som tiez cakal, ze cena pojde dolu kvoli vyberom penazi na darceky, ale teraz je na to uz celkom neskoro. Ved ked to dnes niekto preda na burze, tak zajtra nebude mat peniaze na ucte. Najlepsie je, ze ja som nakupil vcera a dnes len sledujem ako to pada :D
Napísať odpoveď