Old Dirty Bastard napísal:si myslim, ze nie je altcoin ako altcoin. bitcoin cash je fork bitcoinu. ale jasne, ze privrzenci core ho nenazvu inak ako altcoinom. ked drzis BTC na piedestaly, tak jasne, ze vsetko ostatne je zle. ale aky rozdiel je medzi BTC a BCH? ja ti to poviem. je to to iste, co BTC, len BCH aspon funguje. tak preco to volat altcoin? podla tvojej logiky potom ani bitcoin nema ziadnu vyhodu oproti ostatnym. a v podstate by si mal aj pravdu

kazdopadne v BCH vidim velky potencial. nie som najstastnejsi z toho, aka skupina ludi stoji na jeho cele, ale to nie som ani z core ludi. ved jeden z lead core developerov, kt. stoji za segwitom je posahany nabozensky fanatik. suhlasim. moze nastat dalsi fork, nieco ako S2X a to by malo tiez obrovsky potencial v porovnani s BTC. zatial ale existuje len bitcoin cash a ak pride nieco nove, tak sa podla toho zariadim. je moznost, ze BCH este klesne, ked ho na coinbase core nadsenci zacnu odpredavat. ale myslim, ze ten pokles velmi rychlo dorovnaju.
Klud

Ja nic nedrzim na piedestali, len vravim ze BCH nema ziadnu vyhodu oproti ostatanym altcoinom. Osobne proti nemu nic nemam (odvcera som na nom 2x zarobil

) ale ani v nom nevidim spasu ako zjavne ty

BTC ma velku vyhodu ze je prvy a ma meno, nemyslim si ze ani jeden z tychto doch sa niekedy ujme ako nejake zauzivane platidlo, BTC je skor nieco ako zlato.
Inac tu v SF je strasne vela obchodov kde sa da platit BTC, LTC, ETH ale velmi malo BCH

(aj ked ja v tom nejaky zmysel nevidim)