Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
je predpoklad, ze bitcoin by mohol porast behom roka 2018 o 100% oproti aktualnym hodnotam. neviem ci to znie zrovna ako vyhra, kedze ethereum urcite na 100% porastie minimalne o 100%. takze kto bude investovat do bitcoinu, ked ethereum moze vystupat velmi lahko na 5000USD. len za posledny tyzden porastlo o 50%. osobne si nemyslim, ze ale behom 2018 vystupa na taku hodnotu ako bitcoin. ak sa teda bavime o cene za mincu, celkovy kapital urcite prekona.
ak bitcoin rozbeha LN, tak vsetky altcoiny vyrazne padnu. otazne je, ci sa nieco take stane. zatial to tak urcite nevyzera a neverim, ze sa behom najblizsieho roka zacne aktivne pouzivat. segwit je tu pomaly polroka a takmer nikto ho nepouziva, aj ked to znizuje transakcny poplatok o cca 50%. ak nezriesia scaling behom 2018, tak bitcoin je v prdeli a na cele bude stat niekto iny, mame tu hned niekolko uchadzacov.
ak bitcoin rozbeha LN, tak vsetky altcoiny vyrazne padnu. otazne je, ci sa nieco take stane. zatial to tak urcite nevyzera a neverim, ze sa behom najblizsieho roka zacne aktivne pouzivat. segwit je tu pomaly polroka a takmer nikto ho nepouziva, aj ked to znizuje transakcny poplatok o cca 50%. ak nezriesia scaling behom 2018, tak bitcoin je v prdeli a na cele bude stat niekto iny, mame tu hned niekolko uchadzacov.
No dnes to nevyzerá dobré s Ethereom padá to celý deň
-
Old Dirty Bastard
Guru
dnes to nevyzera dobre takmer so vsetkym
ethereum bude ochvilu spat na 1500USD.
Ja som predal ked bolo na cca 1450$ a ked bude 900$ nakupim zas 
Ked nebude trapit ma to nebude
uz teraz by som nakupil viac za to co som predal
zatial stale pada cize kupovat este nebudem
dofrasa, NEO už stojí 177$ ?! kks, fakt som to mal kúpiť, keď bolo ešte za akciových 90$. Tie zaprdené Stellary sa konečne rozhýbu asi až keď bude NEO za +200 i keď breakout na 6000 sat. je vraj už blízko ...
Tron spadol z 30c na 8c... hm, dosť brutálne
Litecoin a DASH momentálne vyzerajú zaujímavo. Oboje sú zatiaľ dosť lacné a myslím, že majú potenciál dať ešte 100% v blízkej dobe, najmä ak bitcoin zamieri k 20000$.
Na XVG je vraj teraz obrovský potenciál
long-term taget: 0.5$, 1$ a 2$
QTUM takisto predikcia nárast zhruba o 100%
ETH môže čakať pokles k 900$ - 1000$ a potom vystreliť ešte vyššie hore.
Tož, minimálne ten Verge, Ethereum a Qtum budem pozorne sledovať. Qtum ak stihnem, bude taká jednorazovka. Inak vyzerá to tak, že portfólio budem výrazne obmieňať. Jednoznačne v ňom bude Stellar, Verge, NEO... ak lacno nakúpim tak aj nejaké Ethereum. Zopár Waves, Siacoinov ... VIBE vyzerá tiež dobre, len neviem kam to až môže ísť... uvažujem aj nad bezpečnou klasikou ako IOTA, Cardano, ale pochybujem, že tieto coiny pôjdu výrazne hore.
Litecoin a DASH momentálne vyzerajú zaujímavo. Oboje sú zatiaľ dosť lacné a myslím, že majú potenciál dať ešte 100% v blízkej dobe, najmä ak bitcoin zamieri k 20000$.
Na XVG je vraj teraz obrovský potenciál
Tož, minimálne ten Verge, Ethereum a Qtum budem pozorne sledovať. Qtum ak stihnem, bude taká jednorazovka. Inak vyzerá to tak, že portfólio budem výrazne obmieňať. Jednoznačne v ňom bude Stellar, Verge, NEO... ak lacno nakúpim tak aj nejaké Ethereum. Zopár Waves, Siacoinov ... VIBE vyzerá tiež dobre, len neviem kam to až môže ísť... uvažujem aj nad bezpečnou klasikou ako IOTA, Cardano, ale pochybujem, že tieto coiny pôjdu výrazne hore.
ja som par NEA prikupil no aj tak lutujem, ze som nezobral viac, lebo vsetko ostatne co mam klesa 
Napriklad Verge som predal. Nevidim v tych menach ako je Verge, monero atd. ziadnu vacsiu buducnost.
Napriklad Verge som predal. Nevidim v tych menach ako je Verge, monero atd. ziadnu vacsiu buducnost.
Chápem to dobre, že keď napríklad Stellar má Total Supply 100 biliónov a Circulating Supply iba 17 biliónov, tak veľký nárast ceny sa v blízkej dobe neočakáva, keďže je tej meny prebytok? A rast ceny ovplyvnia len nejaké vyhlásenia.
S tým Verge pozor ono to je taká potemkinova dedina, všetci hovoria o Wraith relase ale nikto to poriadno nevidel, je to rebrandovaný doge dark. Tento boom bol spôsobený hlavne tým, že verge ako prvú mincu shilloval Mcafee a tak prerazil verge rezistenciu a vyletel.
Veľmi dobrý je teraz ETC strašne veľa noviniek v najbližších mesiacoch ale najviac bude zvyšovať cenu hardfork s airdropom v Marci.
Veľmi dobrý je teraz ETC strašne veľa noviniek v najbližších mesiacoch ale najviac bude zvyšovať cenu hardfork s airdropom v Marci.
-
Old Dirty Bastard
Guru
to mas ako s ripple, v obehu 40 miliard, ale celkovo ich bude 100. stellar teraz skuma nove moznosti distribucie minci, kedze sa netazia a zatial nie je zname ake budu a ci sa obeh minci zvysi alebo sa to necha tak ako je a zbytok bude rozratany v ramci tej inflacnej hladiny 1% (kt, je vzdy nizsia ako napr. pri btc, tam to rocne vychadza myslim na nejake 2%).Paťko napísal:Chápem to dobre, že keď napríklad Stellar má Total Supply 100 biliónov a Circulating Supply iba 17 biliónov, tak veľký nárast ceny sa v blízkej dobe neočakáva, keďže je tej meny prebytok? A rast ceny ovplyvnia len nejaké vyhlásenia.
neo je moj favorit, to som nakupil este v lete, potom mal trochu problemy, lebo v cine sa riesil ban ICOs, takze ked na jesen/vianoce zacalo vsetko stupat, neo plakalo v kute. teraz je hadam jeho cas.-Syu napísal:dofrasa, NEO už stojí 177$ ?! kks, fakt som to mal kúpiť, keď bolo ešte za akciových 90$. Tie zaprdené Stellary sa konečne rozhýbu asi až keď bude NEO za +200 i keď breakout na 6000 sat. je vraj už blízko ...
Na XVG je vraj teraz obrovský potenciállong-term taget: 0.5$, 1$ a 2$
inak som sa rozhodoval medzi xvg a qtum, nakoniec som peniaze hodil do qtum, hadam sa podari.
no a ETH bodaj by padlo, v sobotu som predal 40% toho co som mal pomaly na ATH, tak nech pada aby som to mohol kupit naspat
Co horite na bitcore? Trochu som sa pozeral na tie forky btc, ze ktory ma este nejaky potencial narast podobne ako bitcoin cash a tento sa mi zda celkom ok. Ostatne mi pridu ako kopia blockchainu, nic nove...
-
Old Dirty Bastard
Guru
bitcore som chvilu drzal. mozes sa registrovat na ich vlastny tyzdenny airdrop. z 15-20 BTX minci (nepamatam presne) mi to tyzdenne hodilo cca 1 dalsiu free mincu. kurz bolo okolo 30USD, cize mesacne si mal 120USD za nic.
kedysi bol pomer 1:1 BTC:BTX, aktualne len 0.5, cize za kazdy BTC dostanes 0.5BTX. aktualne nic moc.
su tu ine forky, kt. ti dokopy z jedneho BTC hodia aj 1000-1500USD (velmi variabilne kurzy) a to do tej sumy neratam ani bitcoin cash https://btcdiv.com/
samozrejme vacsina forkov bol styl claim-u direct chain split, cize si si ich narokoval privatnymi klucmi a nie podpisom adresy ako to je pri bitcore/byteball/stellar. teda na narokovanie vsetkych tych bitcoin X forkov si musel ten bitcoin vlastnit aspon do konca decembra, aktualna kupa BTC nepomoze.
ak v tom do buducna vidis potencial, oplati sa registrovat na ten airdrop a nakupit par desiatok minci. mince ale musis mat stale na rovnakej adrese a nehybat s nimi, cize pre hodlera no problem. osobne si myslim, ze ta minca velky potencial na rast nema. neponuka nic prevratne, je tu hned niekolko minci, kt. robia to iste.
kedysi bol pomer 1:1 BTC:BTX, aktualne len 0.5, cize za kazdy BTC dostanes 0.5BTX. aktualne nic moc.
su tu ine forky, kt. ti dokopy z jedneho BTC hodia aj 1000-1500USD (velmi variabilne kurzy) a to do tej sumy neratam ani bitcoin cash https://btcdiv.com/
samozrejme vacsina forkov bol styl claim-u direct chain split, cize si si ich narokoval privatnymi klucmi a nie podpisom adresy ako to je pri bitcore/byteball/stellar. teda na narokovanie vsetkych tych bitcoin X forkov si musel ten bitcoin vlastnit aspon do konca decembra, aktualna kupa BTC nepomoze.
ak v tom do buducna vidis potencial, oplati sa registrovat na ten airdrop a nakupit par desiatok minci. mince ale musis mat stale na rovnakej adrese a nehybat s nimi, cize pre hodlera no problem. osobne si myslim, ze ta minca velky potencial na rast nema. neponuka nic prevratne, je tu hned niekolko minci, kt. robia to iste.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemajú ani len whitepaper.
Na reddit sa aj docitas, ze je to ponzi. Ludia za tym su MLM marketeri z bereal.estate
Dnes padá zasa hádam úplne všetko čo môže. Som v strate už 20%
Som na tom podobne, ale treba este pockat, to sa vysplha hore.NHISPVM napísal:Dnes padá zasa hádam úplne všetko čo môže. Som v strate už 20%
to ste ozaj este neprisli na to ze je to cyklus? zacne to stupat, potom pride korekcia, potom to zase zacne stupat a zase pride korekcia...
aktualne mame korekciu.
no a v strate budes az ked to predas, takze ak si nepredal, tak v strate nie si
aktualne mame korekciu.
no a v strate budes az ked to predas, takze ak si nepredal, tak v strate nie si