taktiez to vyzera tak, ze mega scam MLM bitconnect v hodnote par miliard vyuzil tuto prilezitost a opustil nas nadobro
vsetci sa chcu zbavit bezcennych BCC tokenov a nikto to nekupuje, zo 400USD na 30USD, noice
fool and his money are soon parted..
tie pocity približne poznám, pred tromi mesiacmi sa mi stalo čosi podobné. Blbo som investoval a prišiel som o cca 50% vkladu, ale našťastie to nebolo veľa prachov, no aj tak to boli to drsné týždne zúfalstva, keď som začínal uvažovať aj o brigáde v supermarkete. No nechcel by som byť v koži tých, ktorí do toho dali niekoľko tisíc až desaťtisíc eurNHISPVM napísal:Syu - ver mi nechceš to vedieť...Ja som tam dal asi 80% mojích úspor (som chudobný študent) a ešte aj priateľka investovala so mnou tiež podstatnú časť. Takže momentálne sme ešte chudobnejší
momentálne som v strate už cca 50%. Keď to prestane padať, tak ešte investujem a dúfam, že sa mi to tak cca do 3 -4 mesiacov vráti aj spätne
ja som uz vybral cca 90% vkladu. cast preto lebo som potreboval na nieco ine, cast preto lebo som proste nechcel dalej riskovat. jasne, ked si povies ze naco budu hnit na ucte, ked sa mozu zhodnocovat, lenze na kryptotrhu mozu rovnako rychlo hodnotu aj stratit. vtedy bude ovela lepsi ten 0% urok.-Syu napísal:nuz ale nemozu povedat, ze neboli varovani
Inak niektori investori vraj zvyknu vyberat cast ziskov, robite to aj vy? Ja som doteraz nic nevybral. Asi by ma dost sr4lo, keby som si poslal na ucet peniaze, ktore by mi iba hnili na nulovych urokoch v banke zatial co na kryptotrhu sa mohli zhodnocovat. Na strane druhej, to nie je zla strategia na znizovanie rizika. Čo myslite?
Tak tych "doveryhodnych" spolocnosti je na kryptotrhu ako makuramaya napísal: To má byť povolené investovať iba do akcií veľkých firiem??
Kto mi zaručí, že keď si kúpim akcie Apple alebo Amazon, že tieto akcie budú stúpať do budúcnosti?? Tak isto môžu klesnúť keď sa im prestane dariť a ja prídem o peniaze (napr. škándál Volkswagen, Olympus atď.).
Tak pokles o viac nez 50% tu bol len raz a to v 2013. Ak kuknes grafy, tak btc mal od 2016 konstatne stupajuci charakter, toto rozhodne nie su vykyvy, proste to nabralo smer dno a uz len ostava cakat, kde to dno bude (moj tip je okolo 1-2kaacid napísal:ide o to ze sa toto iste stalo pred rokom, pred dvoma aj pred troma, v tomto istom case?
Nie je to 50% pokles, ale zhruba 30%. pretože to nepadá z 20k, ale z cca 13k. Na 1 - 2k to určite nespadne. medzi 8 - 9k je obrovsky buy wall. Myslím, že sme veľmi blízko dna a čoskoro to pôjde zase hore. Keby to nabralo smer absolútne dno, tak by zmenarne neboli pod naporom novych registracii a na trhu by nebol taky velky demand. Aj TA ukazuju dlhodoby bullish trend, takže napriek tomu, že všetko padá, nie je dôvod na paniku. V bitcoine sa história dosť často opakuje (a vôbec by som sa nečudoval, keby za to do značnej miery mohli roboty).
Tak pokles o viac nez 50% tu bol len raz a to v 2013. Ak kuknes grafy, tak btc mal od 2016 konstatne stupajuci charakter, toto rozhodne nie su vykyvy, proste to nabralo smer dno a uz len ostava cakat, kde to dno bude (moj tip je okolo 1-2k).
Kde to pozeráš?-Syu napísal:
Nie je to 50% pokles, ale zhruba 30%. pretože to nepadá z 20k, ale z cca 13k. Na 1 - 2k to určite nespadne. medzi 8 - 9k je obrovsky buy wall. Myslím, že sme veľmi blízko dna a čoskoro to pôjde zase hore. Keby to nabralo smer absolútne dno, tak by zmenarne neboli pod naporom novych registracii a na trhu by nebol taky velky demand. Aj TA ukazuju dlhodoby bullish trend, takže napriek tomu, že všetko padá, nie je dôvod na paniku. V bitcoine sa história dosť často opakuje (a vôbec by som sa nečudoval, keby za to do značnej miery mohli roboty).