BMW M3 Challenge
Presne, teraz som to skusal, mal som zapnutu iba trakcnu na 1. level aby sa to hralo trochu lahsie. Inak pekne spracovane a tesim sa na sobotu a hranie s volantomxbarney napísal:No páni, na klavesnici sa to na v pohode hrat aj na simulation. Ved Su-Do by o tom vedel rozpravat, ked na niektorej trati v GTR2 ma navrch on na volante a na dalsej zase nestiha
. Pritom ja hram iba na keys.
-
uNreal_saTch^
Professional
A co viac tam chces? je to simulacia, nemozu tam pridat nove bonusy, policiu, chodcov alebo coPAIN napísal:Mozem sa spytat ze v com je tato hra lepsia alebo odlisna od GTR2 ?...bo mne to pripada presne take iste
niekto tu vyssie pisal, ze GTR2 smykalo menej, nemal si tam hodeny jednoduchsi rezim simulacie? Lebo v tomto to vyzera, ze je tam natvrdo simulation a moze sa menit iba trakcna, abs a stabilizacia.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ako samotne ovladanie a fyzika auta je to iste... a to je dobre.. nadherna simulacia.. a paci sa mi ze to video co som spravil bolo po jedno skusacom kole na tej trati.. predtym som tu hru nikdy nehral.. a ludia tu maju problemy prejist vobec jedno kolo bez vyletu mimo tratePAIN napísal:Mozem sa spytat ze v com je tato hra lepsia alebo odlisna od GTR2 ?...bo mne to pripada presne take iste
BTW skusal som drifty.. je to super.. jednoduchsie ako v GTR2..