BMW M3 Challenge
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
BMW M3 Challenge
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23922&r=top
Treba uz zohnat partu ludi, aby sme si mohli zmerat sily v MP.
Treba uz zohnat partu ludi, aby sme si mohli zmerat sily v MP.
-
Mrk
Professional
tiez by som sa rad niako pridal...len na tiscali som neprisiel na to ako to sosnut bud sa zatial nedaalebo treba inde ani google mi nepomohol 
edit:
edit:
tak si asi na to chvilu budeme musiet pockatHra bude uvedena souběžně s International Motor Show ve Frankfurt, která se koná od 11. do 23. Září. Stáhnout si ji budeme moci až se dveře výstavy uzavřou, nejspíš tedy kolem 23.-24. Září.
-
tom.tom11
Star
Uz sa da stiahnut
Da ako da ked skoro vsetko je Full
ale uz to je
Kód: Vybrať všetko
http://www.gamershell.com/download_20944.shtml-
nejakymarko
Addict
-
Šu-Do
Redeemer
ok.. mam to.. v zipe je jedno exe.. instalacka.. uvidim ako to pojde.
priloha.. (pripomina vam to nieco ? ze by GTR2 ?
)
ok takze... je to ciste GTR2.. akurat ze nezabera tolko a je tam 2x nurburgring a jedno auto.. BMW M3
hudba v menu je super.. hodi sa... a ovladanie auta je cudne.. mozno preto lebo som nic moc nenastavoval...

screeny vyzera divno..
ale inak hra ide lepsie ako GTR2
BTW v hre nie je moznost nastavovat Setup.. cize garage nie je..
v hre je pekne vidno ako pracuju tlmice.. pri najazde do zakruty.. pri vylete mimo trat...
priloha.. (pripomina vam to nieco ? ze by GTR2 ?
ok takze... je to ciste GTR2.. akurat ze nezabera tolko a je tam 2x nurburgring a jedno auto.. BMW M3
hudba v menu je super.. hodi sa... a ovladanie auta je cudne.. mozno preto lebo som nic moc nenastavoval...

screeny vyzera divno..
BTW v hre nie je moznost nastavovat Setup.. cize garage nie je..
v hre je pekne vidno ako pracuju tlmice.. pri najazde do zakruty.. pri vylete mimo trat...
-
nejakymarko
Addict
no neviem ci mam nieco zle nastavene, ale grafika je o nicom, auto je uzke a vysoke (predpokladam nieco s rozlisenim ale neviem) a ovladanie no mam problem vytocit prvu zatacku o ostatnych ani nehovorim. auto pri hrani na sipkach velmy malo vybaca a rucna brzda je nulova. neviem co s tym je. tesil som sa celkom ale ma to sklamalo 
poradte ci mam nieco zle nastavene alebo som jednoducho drevo
Mas nastavene sirokouhle rozlisenieSkolacik napísal:no neviem ci mam nieco zle nastavene, ale grafika je o nicom, auto je uzke a vysoke (predpokladam nieco s rozlisenim ale neviem) a ovladanie no mam problem vytocit prvu zatacku o ostatnych ani nehovorim. auto pri hrani na sipkach velmy malo vybaca a rucna brzda je nulova. neviem co s tym je. tesil som sa celkom ale ma to sklamalo
No a s ovladanim sa musis pohrat. Inac to je skor simulacia, takze necakaj, ze to bude tocit ako NFS
Ak si das rezim simulation, tak je to hardcoresirmisoturbo napísal:celkom v poho simulacia, hram to na max. len ja take hry moc nehram (ako co si sam hadzem) a dost tazko sa to ovladalo... normalne som nevedel tocitteraz si idem nainstalovat GTRII. ake to je? myslim to GTRII?
-
Šu-Do
Redeemer
GTR2 je krajsie hej.. ale narocnejsie ako toto... je to simulacna hra... takze nieco ako NFS necakajsirmisoturbo napísal:celkom v poho simulacia, hram to na max. len ja take hry moc nehram (ako co si sam hadzem) a dost tazko sa to ovladalo... normalne som nevedel tocitteraz si idem nainstalovat GTRII. ake to je? myslim to GTRII?
Pobavil si ma, co viac tam chces?sirmisoturbo napísal:to gtr ma nejak zatial nechytiloinak, mam grafiku nastavenu vsetko na max, 1024*768*32 a vsetko na max a tie auta niesu nejak dobre prepracovane
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=blgf.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=blgk.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=blgh.jpg
Vsetko je pekne v 3D
-
Šu-Do
Redeemer
grafika v GTR2 je genialna.. a je strasne pekna aj na to ze ma hra tak malo mb.. vela aut a vela trati... a co je najdolezitejsie na co sa tvorcovia zamerali.. je realnost... v hre nejde o grafiku (i ked je nadherna)..
//
je to proste clone GTR2.. akurat je to zrezane na jedno auto a trat...
//
heh... jo bez volantu to pojde tazko..p4ra napísal:Tak to mam odskusane. 1280x960, vsetko na max. Hra vyzera pekne, naozaj. Ale je dost blizko realite. Tazko sa ovlada. Bez volantu to asi pojde tazko.