t0m4s3 napísal:Nainstaloval, zapol, zajazdil tri kola a stacilo. Nuda. Na GTR2 sa to nechyta ani z vlaku.
No nie je to taky extrem ako GTR, ale mne sa paci, ze je to seriove auto a aj take si treba niekedy skusit. Celkom ma to bavi a to som teraz bez volantu a este som nehral online Navyse vyhoda je v tom, ze mam cim vyplnit cakanie na Race 07
no par prispevkom do zadu som tu lamentoval ze to neviem a pod. ale ako som tak cital ako to viacerim ide tak som sa kusok posnazil a teraz mam povypinane vsetko okrem automatickej prevodovky a trakcnej kontoly 1 level a ide to v pohodke. fakt sa mi to paci viac ako NFS po stranke realnosti bol som zvyknuty zakruty v 300+rucna brzda ale teraz pekne 60-80 a ide to. NFS vybijam z hlavy a toto mi ide krasne. Len by som rad sa nejak dostal aj k normylnym pretekom nie iba k casovkom
Skolacik napísal:no par prispevkom do zadu som tu lamentoval ze to neviem a pod. ale ako som tak cital ako to viacerim ide tak som sa kusok posnazil a teraz mam povypinane vsetko okrem automatickej prevodovky a trakcnej kontoly 1 level a ide to v pohodke. fakt sa mi to paci viac ako NFS po stranke realnosti bol som zvyknuty zakruty v 300+rucna brzda ale teraz pekne 60-80 a ide to. NFS vybijam z hlavy a toto mi ide krasne. Len by som rad sa nejak dostal aj k normylnym pretekom nie iba k casovkom
Tak to ma byt Ale este si vypni automaticku prevodovku. Odporucam nastavit plyn a brzdu na A a Z a prevodovku na S a X. S manualom to budes mat viac pod kontrolou.
PS: som rad, ze dalsi clovek prisiel na chut realistickemu pretekaniu
da sa prepnut na automatiku ? bud to nevidim ale som tupec....
vsak ja neviem takto ist hadzat rychlosti odbacat vsak na mojom favorite to je ine tam idem do zakruty aj na trojke tu na trojke sa vyje*** z trate
R1k1nko napísal:da sa prepnut na automatiku ? bud to nevidim ale som tupec....
vsak ja neviem takto ist hadzat rychlosti odbacat vsak na mojom favorite to je ine tam idem do zakruty aj na trojke tu na trojke sa vyje****e*** z trate
Dolezita je rychlost pohybu a nie zaradena No ale automaticka prevodovka sa zapina niektorym z tlacidiel F1-F5. Tam zapnes aj trakcnu, abs, stabilizaciu a poskodenie
Flinky napísal:Mam problém, ak sa chcem pripojiť na server tak mi vypíše " niečo v tom zmysle že mam prejsť nejaké praktické posedenia (aspoň tak mi to píše v translatore ) neviete čo s tím poraďte PLS
To je preto, ze sa nemozes pripojit do preteku. Musis ist najprv na trening, potom prejst kvalifikaciou a az potom je pretek.
R1k1nko napísal:da sa prepnut na automatiku ? bud to nevidim ale som tupec....
vsak ja neviem takto ist hadzat rychlosti odbacat vsak na mojom favorite to je ine tam idem do zakruty aj na trojke tu na trojke sa vyje****e*** z trate
lenze na tomto BMW ides na trojke ine rychlosti
so zapnutymi pomockami je ta hra onicom.. ale budis
No prave som to dohral a grafika sa da,riadenie uplne shit ako ten automat je slahnuty jedine co ma bavi su drifty ale to musite vypnut DSG,ABS,ESP a ostatne hovadiny ale inak sa my to paci a m3 nejde az tak surovo lebo som ratal 0-100km/h a 6sec. je dost biedne. Tos moj nazor.
Nino napísal:No prave som to dohral a grafika sa da,riadenie uplne shit ako ten automat je slahnuty jedine co ma bavi su drifty ale to musite vypnut DSG,ABS,ESP a ostatne hovadiny ale inak sa my to paci a m3 nejde az tak surovo lebo som ratal 0-100km/h a 6sec. je dost biedne. Tos moj nazor.
O com tocis? Teraz som dal 0-100 pod 5 sekund, odhadujem tak 4.5s. Inak surovo ide pomerne dost, na riadenie sa da zvyknut, teraz som isiel pretek na klavesnici a bolo to v pohode, len si treba zvyknut. Z volantom to musi byt uplna pohodicka.
Inac aky mate cas? Ja som teraz pri tom preteku spravil 2:24 a nejake drobne...uvidim ako pojde s volantom
Joker napísal:No LOL ovladat to viem Ale grafa nic moc a nuda
Grafika nic moc? A co tam chces? Ved je to simulacia, uz vyssie som pisal, ze tam nemozu dat neony a kadejake ine efekty. Nuda to nie je, treba si najst dobrych spoluhracov a hned pri tom zabijes par hodin ako nic.