Ó, aké nádherné príklady, ale myslím, že by sa našlo aj niečo lepšie.Napríklad čím?Ateista, komunista, marxista-leninista, satanista, anarcho-boľševik?
Jednoducho, ľudia akoby mali potrebu niekam patriť, do nejakej skupiny, niečim sa onálepkovať - to je fakt. A hentam máš tisíc možností rôznych smiešnych mini cirkvičiek a na konci (prečo na konci ?) je tam akési nejasné "bez vyznania". To evokuje skôr negatívnu vec, niečo, ako keby ten človek bol "prázdny".
Ja by som tam pridal určite "humanistické vyznanie/svetonázor", alebo ešte lepšie by bol "nenáboženský svetonázor". Nepôsobí to tak prázdno a človek sa s tým skôr stotožní.
Tak to si si pekne nakakal do papuľky, lebo USA je z našej západnej civilizácie určite najbigotnejšia kresťanská krajina.Vplyv rozširujúceho sa ateizmu medzi ľudmi:
O progrese v degenerácii ľudstva svedčia i nasledovné údaje z USA:
Tu aspoň vidíš, ako funguje v praxi tá kresťanská morálka. Som rád, že si konečne poskytol nejaké štatistiky, ktoré to dokazujú, aj ty, lebo moje tu boli dávnejšie označované (ľuďmi ako ty) za nedôveryhodné.
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2010, 12:16)
Áno, silmarill to vystihol. Toto sčítanie je veľmi dôležité, rozhoduje o veľa veciach. Najviac dôležité je pre RKC, čo sa iste dozvieš aj ty sám, tehla (ak teda chodíš do kostola).
Tie pastierske listy a výzvy sa opäť budú ovečkám vo veľkom čítať. Mám doma kópie tohoto listu z roku 2001, takisto ako poďakovanie, ktoré opäť bolo čítané v kostoloch (jednoducho je vidno, že je to pre RKC veľmi dôležité). Potom totižto môžu operovať s tým, že na Slovensku je 80% katolíkov a robia si veľké nároky. Pritom podľa ich vlastných štatistík, pravidelných návštevníkov kostola je len 10 % !!!
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2010, 19:29)
Wikileaks: Vatikán odmítal spolupráci při vyšetřování sexuálních skandálů
http://www.ct24.cz/svet/109692-wikileak ... -skandalu/
No to snáď nie ! To určite nemôže byť pravda, veď to si nikto ani len nemyslel..