Bojove umenia a pod.
Re: Bojove umenia a pod.
trening by mal byt 3x do tyzdna co byva zvykom
Zdravim idem si kupit box. rukavice z netu a potrebujem ich o velkosti 10OZ aka velkost ruakvic je 10Z ak su velkosti uvedene ako S, M, L, XL,....Poradte niekto kto ma stym už skusenosti.
-
vendo
Guru - Príspevky: 2771
- Kontaktovať používateľa:
10 12 14 16 8 OZ su velkosti/vahy vypchavky vnutri rukavic
teda teba zaujimaju len klasicke S M L XL XXL velkosti, ak si mas kupit 10tky tak si kup 10tky, ale tie sa pouzivaju na zapasy, ak to ches na trening/sparing tak min 12 odporucane 14-16OZ
teda teba zaujimaju len klasicke S M L XL XXL velkosti, ak si mas kupit 10tky tak si kup 10tky, ale tie sa pouzivaju na zapasy, ak to ches na trening/sparing tak min 12 odporucane 14-16OZ
Vendo asi si ma zle pochopil ja si chcem kupit rukavice z netu ale kedže na tej stranke z ktorej si chcem kupit rukavice su uvedene velkosti len ako S, M,L, .... tak chcem vedieť či nevie niekto ktora velkost je ako 10OZ.
-
vendo
Guru - Príspevky: 2771
mno ty si asi nepochopil mna, velkost S M L XL atd je nezavisla od OZ velkosti vypchavkyBorec napísal:Vendo asi si ma zle pochopil ja si chcem kupit rukavice z netu ale kedže na tej stranke z ktorej si chcem kupit rukavice su uvedene velkosti len ako S, M,L, .... tak chcem vedieť či nevie niekto ktora velkost je ako 10OZ.
to ze neuvadzaju kolko OZ tie rukavice su len hovori o tom co za shop to bude, chod do kammenej predajne a kup si ich normalne, zvlast ak budu tvoje prve
-
Soviet
Darca - Príspevky: 9632
Ludze, najlepsie z BA. Premyslam nad zacatim treningov v nejakom bojovom sporte. Pozeral som viacero a najviac mi asi tak vonia Combat Sambo + Krav Maga. Viete odporucit klub, kde by sa nieco z tohto dalo trenovat? Nasiel som taktiez treningy Systemy, ale ako citam nazory, vraj to je neefektivna vec a nechcem vyhadzovat prachy do luftu.
Inak najlepsie, daky klub, aby tam neboli nackovia, ktory budu na kludneho punkaca hadzat velmi neprijemne pohlady
A co najlepsi casovy plan pre pracujuceho. Teda naj cas 17:30+
Vopred diki
// nasiel som jedine http://sambo.tym.sk/ , tak skusim sa ich opytat.
Inak najlepsie, daky klub, aby tam neboli nackovia, ktory budu na kludneho punkaca hadzat velmi neprijemne pohlady

Vopred diki

Soviet, čo sa Krav Magy týka, tak v Športcentre K1 (myslím jedna zastávka 61 pred Avionom) to vyučuje Branislav Križák, certifikovaný týpek - http://www.sportcentrumk1.sk/krav-maga/
Prípadne v súkromnej škole Mercury v Petržalke (pri Röntgenovej ulici za mostom SNP) bývali tréningy pod vedením jedného jeho žiaka, neviem, ako je to teraz.
Cenovo zhruba 35 eur na mesiac, časovo to taktiež zhruba spadá na tú pol šiestu.
A čo sa ľudí týka, tak tam máš mix všetkého možného - starí, mladí, vlasatí, plešatí, veľkí, malí, ženy aj muži - nikto na teba nebude blbo pozerať.
Prípadne v súkromnej škole Mercury v Petržalke (pri Röntgenovej ulici za mostom SNP) bývali tréningy pod vedením jedného jeho žiaka, neviem, ako je to teraz.
Cenovo zhruba 35 eur na mesiac, časovo to taktiež zhruba spadá na tú pol šiestu.
A čo sa ľudí týka, tak tam máš mix všetkého možného - starí, mladí, vlasatí, plešatí, veľkí, malí, ženy aj muži - nikto na teba nebude blbo pozerať.

-
Soviet
Diki Svarog, popozeram to tiez.
Pojdem zajtra pozriet to Sambo, ktore trenuju v Gymnastickej Hale Interu kazdy utorok + stvtok od 19:00 a uvidim. Vypadalo to na seriozneho typka, co som s nim volal. Cenu zatial neviem. Prvy krat je to zdarma asi ako u vacsiny.
Pojdem zajtra pozriet to Sambo, ktore trenuju v Gymnastickej Hale Interu kazdy utorok + stvtok od 19:00 a uvidim. Vypadalo to na seriozneho typka, co som s nim volal. Cenu zatial neviem. Prvy krat je to zdarma asi ako u vacsiny.
Úplne ti vyhovuje KM čo robí Križák.Soviet napísal:Ludze, najlepsie z BA. Premyslam nad zacatim treningov v nejakom bojovom sporte. Pozeral som viacero a najviac mi asi tak vonia Combat Sambo + Krav Maga. Viete odporucit klub, kde by sa nieco z tohto dalo trenovat? Nasiel som taktiez treningy Systemy, ale ako citam nazory, vraj to je neefektivna vec a nechcem vyhadzovat prachy do luftu.
Vopred diki
www.krav-maga.sk
Aj ja tam chcem začať chodiť.
-
Soviet
No vyhovovalo by mi to, ale bohuzial cas nevyhovuje. Neni sanca stihnut treningy. Nato som uz pozeral
Oni su aj v DNV ak sa nemylim, ale tam tiez nestiham.

co za typka trenuje to combat sambo?
kedysi robil jeden typej systemu a bolo to totalne bullshido...
kedysi robil jeden typej systemu a bolo to totalne bullshido...
-
Soviet
Pozeram, ze podla videa su to: Martin Moravcik + Patrik Kral. Maju skupinu na FB: https://www.facebook.com/groups/106786016023262/
to nie je ten co som ja myslel...
-
Soviet
Nakoniec mi ale poslal Son link na http://www.kravmaga-kapap-sk.com/index. ... a=treningy len sa musim s nimi spojit a uvidim este
Tak zatial som tam to vyssie pozastavil.

čaute chcel by som chodiť na box spolužiak chodi 2 roky no a zaujimalo by ma čo mam zobrať zo sebou na prvy trening a čo budeme robiť
japaja: tričko, kratase a pevnú obuv... + veci na prezlečenie... zoznámiš sa s trénerom, ostatnými atd..
dáte si nejaký strečing, vrece alebo sparing...tam ti už všetko povedia
dáte si nejaký strečing, vrece alebo sparing...tam ti už všetko povedia
ok dik bol som a mal som problemy s vykrivanim uderov a neviem aky je rozdiel medzi hakom a direktom 

Tak logicky - direkt, niečo priame, rovné, teda priamy/rovný úder s vystretou rukou (nie 100%, ak chceme byť presný). Hák, ako vidíme na obrázku, je čosi "krivé," teda hák v zmysle údery je vedený zboku a so zakrivenou rukou v lakti, cca 90 stupňov.
Zo súťažných bojových umení sledujem MMA,Wrestling...Medzi efektívné umenia patria Systema a Capoeira.
troll?
capoeira efektivna?
systema je tiez na debatu 
capoeira efektivna?