Bojove umenia a pod.
Re: Bojove umenia a pod.
No tvoj problém že sa ti to nezdá co už no. 
ja by som len vazne chcel vidiet niekoho kto robi capoeiru robit nieco ztoho efektivne ci uz na ulici alebo v klietke...ved to je len tanecek
prvy aj posledny bol Eddy Gordo v Tekkenovi 
Cold-Videl si film Undisputed? Ak nie kukni tento link.Viem ze toto od realneho boja to ma daleko.V Capoeire ide oto zmiast supera svojimi pohybmi trupu,noh a pod.
videl a fakt to nepokladam za argument
odpoviem ti tiez filmovym linkom a aj ked je to furt len film, je urcite cely koncipovany ovela realnejsie a ma k pravdepodobnemu zaveru skutocne suboja ovela blizsie
odpoviem ti tiez filmovym linkom a aj ked je to furt len film, je urcite cely koncipovany ovela realnejsie a ma k pravdepodobnemu zaveru skutocne suboja ovela blizsie
Chyba bojovníka Capoeiri ze zacal šaškovať,super cakal kedy sa priblíži a dal mu K.O.Inak tvoje najoblubenejsie bojové umenie je ktoré?
ty si to seriozne analyzoval? bol to film, pointa bola, ze capoeira je neefektivna saskarina
som skor na bojove sporty. mma, bjj.
som skor na bojove sporty. mma, bjj.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nehaj ho coldrain, to je nejaky 13 rocny
hadam nemyslis ten co tam svalnati chlapi lietaju
noze povedz aky? grecko rimsky? freestyle? folkstyle? a kde ho sledujes?Zo súťažných bojových umení sledujem MMA,Wrestling
hadam nemyslis ten co tam svalnati chlapi lietaju
Cold-MMA tu aj ja mam rád
vendo-Presne ten ako Hulk Hogan,Lesnar a pod.viem ze je to divadlo ale niekedy to ani tak nevyzerá.Sledujem na YT.
Mam:21
vendo-Presne ten ako Hulk Hogan,Lesnar a pod.viem ze je to divadlo ale niekedy to ani tak nevyzerá.Sledujem na YT.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
jesus, tak aspon prosim vynechaj ten "wrestling" (inac oznacuje sa spravne ako "pro wrestling" samotny wrestlying je nieco ine) zo sutaznych bojovych umeniBlastbit napísal:Cold-MMA tu aj ja mam rád
Prepac, ale neda mi nezareagovat. Ak si myslis, ze Systema alebo Capoeira su efektivne bojove umenia, velmi sa mylis.. kedysi mozno..v brazilskom pralese, kde sa burili otroci proti otrokarom, tak capoeira mala svoje caro. No v sucasnosti medzi to NAJ patri BJJ, Krav maga, thajsky box, popripade wing chun..dost podcenovane je podla mna Karate.. ale kazdy podla svojich skusenosti a nazoru.. capoeiraBlastbit napísal:Zo súťažných bojových umení sledujem MMA,Wrestling...Medzi efektívné umenia patria Systema a Capoeira.
ja som skor zastancom tradicneho ju-jutsu..v sucasnosti existuje viacero druhov, napr. taky goshin alebo nihon tai jitsu... alebo aj:
http://www.youtube.com/watch?v=wzQBrMlHY90
mne sa to paci
V kazdem stoleti a dobe se vyvijelo bojove umeni te doby tak jako capoaira a okinawate co pouzivalo ruzne zemedelske nastroje i dnes se uci bojove umeni za pouzivani strelnych zbrani a komunisti vas to uci at chcete ci nechcete jako mne roku 1978 ......zalehnout se samopalem a tri otocky do leva ci v pravo ,kotrmelec k nejblizsi prekazce oprit treba pistoli o zem ke stabilizaci hlavne , ji o neco oprit tkz izraelske taseni pistole cviceni bodakem a ja nevim co jeste a kdy se to stane sportem ? az budou vynalezeny lepsi zbrane treba za 2000 let a mozna vymysli tez nejaky sport .....
Streľba predsa už je športom, nie? Taktiež rôzne disciplíny v rámci "kill house", kde si to týpci môžu dávať aj na čas môžeme považovať za šport, záleží od definície.
Co za debiliny v tom Rusku nevymyslia!
Šialená ruská MMA šou
Šialená ruská MMA šou
-
muay thai
Light Expert
- Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)
Ja mam najradsej Muay thai 
Tak posledný mesiac som konečne začal chodiť robiť bojový šport - konkrétne thai box. 
-
muay thai
Light Expert
A dari sa?
V pohode, ešte mierne bojujem s kondičkou, keďže predsa len som vyše dvoch rokov len chodil do fitka a nerobil žiadny bojový ani iný šport.
-
muay thai
Light Expert
Jo tak s kondickou bojujem doteraz
, uz rok si hovorim ze zacnem aspon behat ale dako to nevychadza.
a kam chodis?hughito napísal:Tak posledný mesiac som konečne začal chodiť robiť bojový šport - konkrétne thai box.