Brigada na leto - Slovensko
ja planujem nieco podobne na strechach, len musim dufat ze bude plocha strecha, inak nas tam nepustia...este cez jun by som chcel ist do Nemecka k tete nieco pekne zarobit, ci to nakoniec vyjde-neviempepan90 napísal:ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rokale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime
tak ti poviem, ze za 60 korun by som ani z postele cez prazdniny nevyliezol. ale tiez pravda, lepsie nieco ako nic, niektori mladi zarabaju napr. len 30 sk. Hlavne ti co idu cez studentsky servis.pepan90 napísal:ja pojdem zas na stavbu ach jaj... uz treti rokale lepsie ako nic... mam 60sk na hodinu a robit budem od 7.00 do 19.00 a medzitym jedna hodina pauza na obed... nastasie tam budem s kamosom, takze sa zabavime
nahodou nas profak, potom co odisiel zo skoly do irska, tak maly taky job ze cez noc strazil zeriavturtlak69 napísal:tak ked sa pytas take debiliny tak tiez mam sto chuti ti dat k-, ale nedam, ani neviem preco. co cakas? ze niekto ti hned napise, ze "jasne, mam pracu pre teba, budes sediet pri jednom baraku a strazit ho. nebudes teda nic robit a len brat 130sk/hod.". omg, prva vec je ist do agentury. a mozno sa aj pytat v obchodakoch. nikto ti tu nebude hladat pracu. skus pohnut rozumom.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
väčšina firiem ktorým musíšnajprv niečo zaplatiť a až potom ti dajú možnosť zarobiť úžasné peniaze sú podvodníci. Pošlú balíček, v ňom kazeta a zaplať si u nich dáke kurzy...blablabla, podvod. Väšina serióznych firiem nedáva na brgádu taký plat ako si spomínal za také časové obdobie.Hossa1881 napísal:mate niekto skusenosti s tymto...My Digest?
ze po zaplateny 100sk dostanem klientov ktorym budem rozosielat letaky a mailovat si o ponukach tejto firmy, udajne za polhodku denne sa da zarobit od 2-7000. nemate neikto s tym skusenosti?
-
Kosh
King
Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať. Poslal peniaze, potom poslal podpísanú pracovnú zmluvu - a to sa už vrátilo naspäť, že adresa neznáma, daný človek nekomunikoval, peniaze v ťahu. Ale aspoň sa poučil že chcieť hneď veľa peňazí čestne nejde - takéto veci hľadajú ľudia čo sa im nechce robiť.
Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
Napríklad Tesco v BA momentálne hľadá brigádnikov za 82.5 sk na hodinu - stačí mať 16 rokov. Ale lenivci radšej budú sedieť doma a hľadať rôzne "super" práce, s ktorých nakoniec buď nič nieje, alebo ešte príjdu o peniaze.
na leto by som siel robit do tesca, no este rok do 16tkyKosh napísal:Presne tak. Môj mladší brat tiež naletel takej "super" ponuke. Bolo to lepenie obálok - práca na doma. Samozrejme najskôr bolo treba poslať 1200 sk - všetci sme mu hovorili že to je nejaký podvod, že nech nič neposiela, samozrejme že si nedal povedať. Poslal peniaze, potom poslal podpísanú pracovnú zmluvu - a to sa už vrátilo naspäť, že adresa neznáma, daný človek nekomunikoval, peniaze v ťahu. Ale aspoň sa poučil že chcieť hneď veľa peňazí čestne nejde - takéto veci hľadajú ľudia čo sa im nechce robiť.
http://www.hojko.com/brigadicka-na-leto ... tml#838143
bez znamosti sa dostanes asi len k nejakym letakom, pripadne stavba (len si davaj bacha, aby si nerobil niekomu cele leto zadarmo)
bez znamosti sa dostanes asi len k nejakym letakom, pripadne stavba (len si davaj bacha, aby si nerobil niekomu cele leto zadarmo)
aj kamos (tiez konci zakladku) robi v Bille, ci Bale ci co to je, nejake potraviny, vyklada tovar a tak do regalov... no, dik, skusim sa spytat brata, ci nieco nevie vybavit.smejo napísal:http://www.hojko.com/brigadicka-na-leto ... tml#838143
-
Kosh
King
podľa mňa by sa stačilo individuálne dohodnúť s danou spoločnosťou - napríklad moving board zamestnávali aj 15 ročných - síce na zmluvu bolo treba aj rodiča - ale dalo sa - taktiež aj Kolos - roznášanie letákov - taktiež 15 rokov (ale s tým kolosom to bolo pár rokov dozadu, neviem či to stále platí)