Call of Duty: Black Ops II
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Call of Duty: Black Ops II
predtým bol hlavný IW a sekundárny treyarch ale po vydaní MW2 sa IW rozpadli a teraz je hlavný developer treyarch a sekundárny Sledgehammer studios + raven studios
To čakať ozaj nemusíš, na konzoliach nikdy žiaden military (nielen ten) sim nebudemetthal napísal:Dokedy sa nerozhodnu, ze spravia CoD, ktory bude aspon viacej realna arkadovka (necakam ze by niekedy presli na cisto simulator)
A čo sa týka COD série, myslím že to bude čím daľej väčšia a väčšia ryžovačka, preteky activision vs EA sú v plnom prúde
Lenže BF od EA zarobí možno štvrtinu toho čo zarobia v Activisione.
Ale to neznamená že si nechájú ukrajovať zo svojho koláča 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
A pritom EA distribuuje o poznanie lepšie hry ako je celá séria codK!K0 napísal:Lenže BF od EA zarobí možno štvrtinu toho čo zarobia v Activisione.
Lepsie hry ? CoD je napriek ryzovaniu stale 9 kova hra. To ze pre niektorych je to nuda pretoze je to kazdy rok to iste este neznamena ze je to zla hra. Staci pozriet recenzie. Kazdy rok letia 9kove hodnotenia.
Nepopieram ja tiež hrám COD hlavne kvôli tej atmosfére.Keby vylepšili audiovizuál hry+dlhší SP tak by mohla byť TOP.Ale 9 hodnotenie som už dávno nevidel nikde 
ty sranduješ... drvivá väčšina sú to kúpené recenzie.
A to že "je to stále to isté" je v podstate to najmenšie zlo
A to že "je to stále to isté" je v podstate to najmenšie zlo
Dokonca som zažil že na jednej fanstránke dostalo MW3 7/10 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hehe, keď dostane hra ktorá sa vám nepáči veľké hodnotenie tak kúpená recka? dobrá logika, chválim.
som rád že sa ti naša (moja) logika páči...
Nech sa páči, tu máš hodnotenia užívateľov. Takže komu bude normálne zmýšľajúci človek veriť - dvadsiatim recenzantom, alebo takmer 4tisicom random gamerom?
http://www.metacritic.com/game/pc/call- ... er-reviews
A okrem toho človek nepotrebuje žiadne recenzie nato aby videl ako tieto nove PC codka natom sú...
Nech sa páči, tu máš hodnotenia užívateľov. Takže komu bude normálne zmýšľajúci človek veriť - dvadsiatim recenzantom, alebo takmer 4tisicom random gamerom?
A okrem toho človek nepotrebuje žiadne recenzie nato aby videl ako tieto nove PC codka natom sú...
Chcelo by to poriadny reštart série,nové štúdio atď. Čítal som že na novom COD pracuje Neversoft ale to bude asi nejaká kačica,kto vie(že vraj robia na MW4).
Proste davat hodnotenia od uzivatelov z metacriticu, ktore maju mulovu vypovednu hodnotu
Navyse sa jedna o PC verziu, ktore dopadla katastrofalne. CoD uz davno nieje hra orientovana pre PC hracov. Na PC ma ta hra mizernu podporu. Ja som narazal na hodnotenia od kritikov, po kliknuti si najdes nie malo 9 kovych hodnoteni.
A si myslis ze ostatne hry nemaju zaplatene recenzie ? Napr. taky Battlefield 3 co bola pri vydani len Beta verzia si tiez nezasluzila tie hodnotenia.
Navyse sa jedna o PC verziu, ktore dopadla katastrofalne. CoD uz davno nieje hra orientovana pre PC hracov. Na PC ma ta hra mizernu podporu. Ja som narazal na hodnotenia od kritikov, po kliknuti si najdes nie malo 9 kovych hodnoteni.
A si myslis ze ostatne hry nemaju zaplatene recenzie ? Napr. taky Battlefield 3 co bola pri vydani len Beta verzia si tiez nezasluzila tie hodnotenia.
-
DeJF
Addict
Cod aj keby je najlepšia hra na svete tak čisto z principu dostane od hráčov zlé hodnotenie, pretože to je Cod a je v móde hejtovať ho... všetci stále na neho nadávajú no i tak ho stále hrajú a hrať aj budú a to sa stymi hodnoteniami (od hráčov) protirečí ...
Je jedno kto natom pracuje keď majú nad hlavou veľkého giganta ktorý presne vie ako tá hra bude v konečnom výsledku vyzerať. len tak na margo
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 22:27)
A samozrejme že aj iné AAA tituly majú zaplatené recenzie, to je proste dnešný marketing ktorý funguje...
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 22:27)
Vo svojom príspevku so podotkol že píšem o PC verziach. Na konzolove verzie sa nevyjadrujem, neviem ako natom sú a je mi to aj popravde jedno.rochedo napísal:Proste davat hodnotenia od uzivatelov z metacriticu, ktore maju mulovu vypovednu hodnotu![]()
A samozrejme že aj iné AAA tituly majú zaplatené recenzie, to je proste dnešný marketing ktorý funguje...
Všetci hejtujú lebo je to cod... to už je taka fráza jak naozaj... PC verzia MW3 sa na steame pohybuje do desiateho miesta čo sa týka počtu hráčov, a to je na AAA casual hru s takou reklamou dosť bieda...DeJF napísal:Cod aj keby je najlepšia hra na svete tak čisto z principu dostane od hráčov zlé hodnotenie, pretože to je Cod a je v móde hejtovať ho... všetci stále na neho nadávajú no i tak ho stále hrajú a hrať aj budú a to sa stymi hodnoteniami (od hráčov) protirečí ...
-
DeJF
Addict
Neviem ti povedať aká skupina hráčov to hejtuje, ale pochybujem že na konzolisti kedže to je jedna z mala hier čo sa tam pohybuje takmer na stabilných 60 fps, a patrí medzi najhranejšie konzolove hry [aspoň na Xboxe, a myslím že na PS3 nebude daleko od toho tiež]
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Hejtujú to preto lebo je to slonom vysratá úbohá ohavnosť zabalená v grafike od hovien a fyzika ostala ešte niekde v hrubom čreve..
MW3, BO, MW2 sú katastrofické hry - nevybalancované, kopírka z minulých dielov, bez betatestingu, otrasný port na pc, sračková grafika, fyzika absentuje, deštrukcia absentuje, zvuky zbraní ako z konskej rite, bez dedik. serverov, veľmi slabá anti-cheat ochrana, nereálne správanie zbraní, slabé animácie, cod logika: s ut. puškou campia a s sniperkou behajú po mape, špeciálne jednotky nedokážu šprintovať ani 5 sekúnd, je*** spawn, OP knife, nemá to normálny coop ale iba challenge misie, slabá AI, zle spravené epic momenty(MW3, BO), sračkový príbeh (BO), sračkové zakončenie príbehu (MW3), krátkosť, vysoká cena, slabé akcie na steame, pidi mapy, každá hlavná postava tam umrela lol (až na jednu), nekonečné zástupy nepriateľov až kým neukončíte skript, MP hrajú iba amíci, deti a dementi...
MW3, BO, MW2 sú katastrofické hry - nevybalancované, kopírka z minulých dielov, bez betatestingu, otrasný port na pc, sračková grafika, fyzika absentuje, deštrukcia absentuje, zvuky zbraní ako z konskej rite, bez dedik. serverov, veľmi slabá anti-cheat ochrana, nereálne správanie zbraní, slabé animácie, cod logika: s ut. puškou campia a s sniperkou behajú po mape, špeciálne jednotky nedokážu šprintovať ani 5 sekúnd, je*** spawn, OP knife, nemá to normálny coop ale iba challenge misie, slabá AI, zle spravené epic momenty(MW3, BO), sračkový príbeh (BO), sračkové zakončenie príbehu (MW3), krátkosť, vysoká cena, slabé akcie na steame, pidi mapy, každá hlavná postava tam umrela lol (až na jednu), nekonečné zástupy nepriateľov až kým neukončíte skript, MP hrajú iba amíci, deti a dementi...
Haters gonna hate
MichalkOo ma zjavne komplexy voci CoD. Nebudem citovat presne vsetky body, ale napriklad "nerealne chovanie zbrani" a pod, tak ja neviem co by si cakal od arkady. Proste CoD bola, je a zjavne aj bude arkada, podobne ako Counter Strike. Mne osobne sa pribeh v MW 1,2,3 velmi pacil, aj to ako to skoncilo sa mi celkom pacilo a hatovat pribeh za to ze skoro kazdy umrel, na to mam len jednu otazku, je*e ti?
MichalkOo ma zjavne komplexy voci CoD. Nebudem citovat presne vsetky body, ale napriklad "nerealne chovanie zbrani" a pod, tak ja neviem co by si cakal od arkady. Proste CoD bola, je a zjavne aj bude arkada, podobne ako Counter Strike. Mne osobne sa pribeh v MW 1,2,3 velmi pacil, aj to ako to skoncilo sa mi celkom pacilo a hatovat pribeh za to ze skoro kazdy umrel, na to mam len jednu otazku, je*e ti?
CoD: BO2 dostáva minimálne požiadavky. Nič prekvapivé 
Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz nebo AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 2GB pro 32-bit OS a 4GB v případě 64-bitového OS
Grafická karta: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB nebo ATI Radeon HD 3870 512 MB
Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz nebo AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 2GB pro 32-bit OS a 4GB v případě 64-bitového OS
Grafická karta: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB nebo ATI Radeon HD 3870 512 MB
-
MichalkoOo
Zablokovaný