Call of Duty: Black Ops II
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Black Ops II
ale veď načo to budú meniť keď to dobre funguje a predáva sa to?..ako som už písal, ja som len rád že engine sa nemení nakoľko mi dosť vyhovuje a páči sa mi..taktiež si nepotrebujem honiť na grafike ako 90% akože hráčov čo hrajú hry pre grafiku 
Preco potom menia GTA V ? ved mohli vydavat kazdy rok epizody a kazdy by to kupoval ako teple rozky. 
-
DeJF
Addict
menia? Stále ostava euphoria a rage ako to bolo pri štvorke, len ho vylepšili..to robia aj pri cod. ^^
Herny vyvoj je dnes uz skoro uplne zabrzdeny. Nove hry bezia na starych enginoch, lebo inak by to sku**** konzoly neutiahli...
Som zvedavy na Far Cry 3 a tu "slavnu" Duniu 2, ci to nebude vyzerat horsie ako dvojka.
Som zvedavy na Far Cry 3 a tu "slavnu" Duniu 2, ci to nebude vyzerat horsie ako dvojka.
Tu nejde len o engine, staci pozriet novy trailer na GTA. SU tam uplne nove prvky, mechanizmy atd. Proste seria ide dopredu, CoD uz roky stagnuje.
Nove prvky a mechanizmy prichadzaju aj s kazdym novym COD, sice menej vyrazne.
Tak pri CoD-cku to je kazdy rok fakt obrovsky pokrok.
alebo aj odchádzajú (viď trebars vyklánanie...)Billy napísal:Nove prvky a mechanizmy prichadzaju aj s kazdym novym COD, sice menej vyrazne.
-
Bad.boy
Medium Professional
k tomu vydavaniu GTA kazdy rok sa vyjadril aj samotny R*
http://www.videogamer.com/xbox360/gta5/ ... _year.html
http://www.videogamer.com/xbox360/gta5/ ... _year.html
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Cod sa hralo dobre v dvojka a ak trošku zatvoríme oči tak aj 4. Potom je to už iba bieda a odpadDeJF napísal:A nie? Povedz mi že cod ma zlu hrateľnosť. Cod sa práveže vždy dobre hralo, toto musí uznať aj najvačší zaslepený hajter.
jednotka a datadisk boli úplne niekde inde než dvojka
no musim suhlasit 4ku som hral jak blazon, mam paradoxne vsetky verzie avsak taku oblubenost ako 4ka uz si neziskali. Takmer som ich uz ani nehral. (jedna sa iba o MP cast, SP som nehral ten ma nebavil uz vobec)
Podla mna je kampan v BO II uplne paradna. MW3 bolo najhorsie call of duty, podla mna to totalne dosrali a celkovo si aj PR pokazili tym releasom dost.. Ale BO2 mna osobne bavi.
Tak s tým musím nesúhlasiť. Ako píše Slayter, príbeh sa mi páčil už v jednotke a tu ho dokončili geniálne. Teda, podľa toho aký koniec sa vyberiete (keďže počas hry robíte rozhodnutia).Outsider napísal: pribeh jak spomienka na piatkovu noc sobotu poobede po prebudeni.
Spoiler
Alex žije, Karma žije a Menendeza som zajal. Niet lepší koniec 
Ja som dopadol takto:Jump3r-ko napísal:
Tak s tým musím nesúhlasiť. Ako píše Slayter, príbeh sa mi páčil už v jednotke a tu ho dokončili geniálne. Teda, podľa toho aký koniec sa vyberiete (keďže počas hry robíte rozhodnutia).Spoiler
Alex žije, Karma žije a Menendeza som zajal. Niet lepší koniec
Spoiler
Harper prezil, ale so spalenym ksichtom. Menendeza som na mieste popravil hajzla jedneho
Ten koncert na konci, nechapem 
-
lekoklatik
VIP
Pretoze GTA asi nechce skoncit ako COD, ked pri GTA si povies, jezis ved tu hru poznam. To je ta pecka kde som zobral do auta slapku, vymrdal som ju a ked vystupila, zrazil som ju aby som si zobral prachy ktore som jej zaplatil.rochedo napísal:Preco potom menia GTA V ? ved mohli vydavat kazdy rok epizody a kazdy by to kupoval ako teple rozky.
No a pri COD si povies, pockaj, myslis COD 9? Alebo mas na mysli Modern Warfare 3? Ja ti fakt neviem kamo, minuly rok vydali dalsie COD a nejak sa v tom stracam. Ale COD 2 a COD 4 boli okej.
Tak podla mna preto
-
DeJF
Addict
http://sector.sk/novinka/71171/call_of_ ... ekordy.htm
Sila. A to som čakal že u tohto call of duty budú podstatne nižšie predaje ako u predchodcov. Nuž, ale asi som len jeden z MÁLA ktorému sa zasadenie deja do budúcnosti nepozdáva :-\. Navyše to je asi prvé cod ktoré ma absolútne neoslovilo... I keď zahrám si to tiež keďže som zatiaľ žiadne call of duty okrem trojky nevynechal, ale až keď to zlacnie...
Sila. A to som čakal že u tohto call of duty budú podstatne nižšie predaje ako u predchodcov. Nuž, ale asi som len jeden z MÁLA ktorému sa zasadenie deja do budúcnosti nepozdáva :-\. Navyše to je asi prvé cod ktoré ma absolútne neoslovilo... I keď zahrám si to tiež keďže som zatiaľ žiadne call of duty okrem trojky nevynechal, ale až keď to zlacnie...
Celý dej nie je v budúcnosti. Polka hry je pokračovanie starého príbehu.
-
DeJF
Addict
Aspoň že tak. Ale multiplayer je komplet v budúcnosti, všakže ? :-\
bo 1 mi na mp sekalo..je na tom bo 2 graficky zvladnutejsie? mam dvojjadrovy procak, 4 giga ram a nvidiu gforce 9600 gt..dik za info..