To, že to bude BO 2 bolo samozrejme. Aj to že tam bude Woods bolo samozrejme. Ale to, že to je blízka budúcnosť tak to ma nemilo prekvapilo. Nechcem aby z CoD sa stala sci-fi hra, lebo en starý engine už aj tak dosť kazí hru. Čakal som niečo na štýl pokračovania starého príbehu. Každopádne, trailer pôsobivý keďže ich Treyarch vie robiť. Uvidíme čo z toho vznikne postupne odhaľujucími faktami
Podla mna si sadla spravna rada za konferencny stol a dve hodiny riesili otazku "ako z toho mozeme spravit este viac nenavidenu sracku ako doteraz?". Tak tam j*bli sci-fi a maju vystarane.
Neskutocna drzost co s CoD znackou spravili, evidentne sa ale tak skoro nic nezmeni. Z tych textur mi je do placu.
pokial nepríde nová generácia konzol (keďže súčasná má svoje najlepšie dni pradávno zasebou) tak určite s enginom robiť nič nebudú.
Nové codká nestoja ani za stiahnutie, nie to ešte kúpu. Dúfam že to s touto sériou dopadne rovnako ako so sériou need for speed.
Len je otázne kedy si ľudia /deti/ uvedomia že platiť 60€ za každoročné copy&paste DLC (aka plná hra), ktorá beží na engine starom 13 rokov je maximálny výsmech hráčom
Gangy napísal:Podla mna si sadla spravna rada za konferencny stol a dve hodiny riesili otazku "ako z toho mozeme spravit este viac nenavidenu sracku ako doteraz?". Tak tam j*bli sci-fi a maju vystarane.
Neskutocna drzost co s CoD znackou spravili, evidentne sa ale tak skoro nic nezmeni. Z tych textur mi je do placu.
No a čo iné mali spraviť? Prešli už všetky vojny. WWII, Japonsko, Vietnam, WWIII, tak musia ísť trochu do budúcnosti.
Grafika vyzerá strašne. Mne príde ešte horšia ako Modern Warfare 3. Black Ops 1 mal celkom zaujímavý príbeh, no ich prevedenie sci-fi vojny a prostredia (aspoň podľa traileru) sa mi moc nepáči. Nehovoriac o tom, že CoD, ktoré robí Treyarch sú horšie ako tie, čo robí Infinity Ward.
vsetko ostatne po prejdeni okamzity uninstall a myslim ze toto nebude vynimka...
ja som proste fanusik 2 svetovej a keby zostali v tejto sekcii urcite by som to uvital... ale je mi jasne ze by tym neohurili trh iba par fanatikov ako ja ktori na cod2 a cod5 stale frcia donemoty...
Na steame to je za 60€ ...vychadza to kazdy rok, najdrahsia hra na svete a predsa sa stava najpredavanejsou,...wtf?
Inak k tomu traileru.... neviem ci sa mam smiat alebo plakat.
Ked som to prvy krat videl, tak som si myslel ze je to parodia...alebo nejaka nova verzia Battlefieldu 2142.