cestna policia - vyhovorky pri priestupkoch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

ZitePunkom napísal:Hej.. to mi kamarátka povedala.. Robila opatrovateľku v USA.. a raz ju zastavili policajti, lebo prekročila rýchlosť, keď sa ponáhlala s deťmi do školy.. a ako ju zastavili, tak musela s blinkrom odbočiť pomaly ku krajnici a ostať sedieť.. dať ruky na palubnú dosku.. to všetko spravila, kým neprišiel policajt. Potom on so zbraňou v ruke šiel za ňou a pýtal si od nej doklady.. za ten čas, čo siich ona vyberala z vnútorného vrecka na bunde, tak mal stále v ruke zbraň. Všetko podľa pokynov policajta musela robiť pomaly.. Potom zaplatila pokutu a mohla odísť.. Potom sa pýtala ich rodičov, čo by sa stalo, keby vystúpil, že by okamžite strieľal.. Oni vraj, keď zastavia auto, sa im zapne kamera, ktorá to všetko sníma.. :) sranda, že?.. :D
to je dobra debilina, že by okamžite strielal :D :D som sa zasmial heh....v amerike ked vystupiš bez príkazu policajta z vozidla tak to berú ako ohrozenie verejného činitela...vtedy si pripraví zbran a môže ťa akurat tak na to upozorniť ale nie streliť do teba OMG ...to je volovina
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ZitePunkom napísal:...
Blbosť. Ako bolo napísané, max. na teba namieri zbraň a prikáže ti vrátiť sa do vozidla, ale nezačne po tebe strieľať.
Junkman
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Junkman »

Sice tu uz bola taka otazka v tomto topicu ale nezistil som z nej nic alebo som neico prehliadol.
Ohladom toho, ze vodic nema vodicky preukaz a nedovrsil vek 18 rokov.Co mu hrozi?a co hrozi mladistvym osobam ktory su spolusediaci?
Diki :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neplnolety vodic bez opravnenia na vedenie motoroveho vozidla dostava hned 2Rocny odklad na vodicsky preukaz. Pokuta od 2000Sk hore a v niektorych pripadoch maju este problemy rodicia resp. zakonny zastupcovia za to ze mu dali Auto.
Spolusediaci nic ...
starápáka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa starápáka »

tak teda prispejem aj do tejto temy ...

raz sme isli z prace v 9-ke tak nadranom okolo 4-tej a zrazu pred nami iba majaky / stali na ceste neosvetlení ... sofer ostal bohovsky prekvapeny , ved kto by aj neostal :shock: stiahne okno a prva otazka zabiaka bola : ako to ze nepouzivate olej pan vodic ? tak ostal zaskocený touto otazkou ,ze sa zmohol iba na otazku : ako to mozete vediet ,ze nepouzivam olej ,pan policajt ? ved to vidim ,nie som slepý . sofera nic ine nenapadlo , iba vystupit z auta , ze mu ukaze olejovku . zabiak : nemusite vystupovat ,mate to za tisic ... :shock: sofer : za tisic coho? / usmev / . fizel asi hned pochopil , ze ma docinenia s veselou chasou ludi :roll: po 5 piatich minutach konverzacie sme pochopili , ze mal na mysli sardinkový olej , lebo nas tam bolo v 9-ke 13 alebo 14 :lol: na otazku zabiaka , akoto ze ste tu tolkí sofer okamzite odpovedal : ukradli nam privesný vozik v praci ... zabiaka to evidentne zacalo bavit
zabiak si nenechal ujst prilezitost v testovani nasich srandiciek , tak pokracoval dalej ... preco nemate pásy ? a jeden kolega : my sme neni cudzinci , my pasy nepotrebujeme . uz sa usmial aj zabiak :lol: zabiak : vy ste nejakí srandisti , ale sofera to moc nepotesi , ked si dam vylozit povinnu vybavu , vy ju urcite nemate komplet :roll: / usmev / . sofer : samozrejme ze nie , chyba mi trojuholnik . ale tu moj kolega ma trojuholnik .... vystup a ukaz mu ho !!! kolega vystupil , dal dole tricko :lol: / tým co posiluju to vysvetlovat snad nemusim :lol:/ zabiaci boli uz totalne v p..ci z nas :lol: :lol: :lol: radsej pekne pozdravili a povedali : neporusili ste ziadne predpisy tak vam prajeme stastnu cestu :) sofer : dakujem, uz som si myslel , ze s tým prasknutým celným sklom a hmlovkou budem musiet ist do servisu :lol: tak to ich tak dorazilo,ze vybuch smiechu ... a zrazu jeden zo zabiakov : okamzite vsetci vystupte z auta ! sofer : no mladenci , tak teraz sme uz riadne v Obrázokuz sme asi dojazdli :shock: zrazu ten zabiak vytiahne fotak a vravi : takýchto srandistov som este nestretol a asi uz ani nestretnem :lol: :lol: :lol: musime si urobit jednu spolocnu :wink: mate to za fotku alebo za technicak + 10 litrov :shock:
podotýkam , ze ostali tak zaujati týmito srandickami , ze si zabudli od sofera vypýtat aj doklady :lol: :lol: :lol: ked sme sa konecne pohli , sofer siahol do palubovky pre obal s dokladmi a zhukol : kuva mne vyprsala emisna :lol: :lol: :lol:
keby nam vsetky priestupky zratali dokopy , tak soferovi nezoberu iba papire od auta , ale aj rodný list :lol: asi sme mali skratka stastie , vsetci su kur*y - cest vynimkam
Napísať odpoveď