to je dobra debilina, že by okamžite strielalZitePunkom napísal:Hej.. to mi kamarátka povedala.. Robila opatrovateľku v USA.. a raz ju zastavili policajti, lebo prekročila rýchlosť, keď sa ponáhlala s deťmi do školy.. a ako ju zastavili, tak musela s blinkrom odbočiť pomaly ku krajnici a ostať sedieť.. dať ruky na palubnú dosku.. to všetko spravila, kým neprišiel policajt. Potom on so zbraňou v ruke šiel za ňou a pýtal si od nej doklady.. za ten čas, čo siich ona vyberala z vnútorného vrecka na bunde, tak mal stále v ruke zbraň. Všetko podľa pokynov policajta musela robiť pomaly.. Potom zaplatila pokutu a mohla odísť.. Potom sa pýtala ich rodičov, čo by sa stalo, keby vystúpil, že by okamžite strieľal.. Oni vraj, keď zastavia auto, sa im zapne kamera, ktorá to všetko sníma..sranda, že?..
cestna policia - vyhovorky pri priestupkoch
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak teda prispejem aj do tejto temy ...
raz sme isli z prace v 9-ke tak nadranom okolo 4-tej a zrazu pred nami iba majaky / stali na ceste neosvetlení ... sofer ostal bohovsky prekvapeny , ved kto by aj neostal
stiahne okno a prva otazka zabiaka bola : ako to ze nepouzivate olej pan vodic ? tak ostal zaskocený touto otazkou ,ze sa zmohol iba na otazku : ako to mozete vediet ,ze nepouzivam olej ,pan policajt ? ved to vidim ,nie som slepý . sofera nic ine nenapadlo , iba vystupit z auta , ze mu ukaze olejovku . zabiak : nemusite vystupovat ,mate to za tisic ...
sofer : za tisic coho? / usmev / . fizel asi hned pochopil , ze ma docinenia s veselou chasou ludi
po 5 piatich minutach konverzacie sme pochopili , ze mal na mysli sardinkový olej , lebo nas tam bolo v 9-ke 13 alebo 14
na otazku zabiaka , akoto ze ste tu tolkí sofer okamzite odpovedal : ukradli nam privesný vozik v praci ... zabiaka to evidentne zacalo bavit
zabiak si nenechal ujst prilezitost v testovani nasich srandiciek , tak pokracoval dalej ... preco nemate pásy ? a jeden kolega : my sme neni cudzinci , my pasy nepotrebujeme . uz sa usmial aj zabiak
zabiak : vy ste nejakí srandisti , ale sofera to moc nepotesi , ked si dam vylozit povinnu vybavu , vy ju urcite nemate komplet
/ usmev / . sofer : samozrejme ze nie , chyba mi trojuholnik . ale tu moj kolega ma trojuholnik .... vystup a ukaz mu ho !!! kolega vystupil , dal dole tricko
/ tým co posiluju to vysvetlovat snad nemusim
/ zabiaci boli uz totalne v p..ci z nas
radsej pekne pozdravili a povedali : neporusili ste ziadne predpisy tak vam prajeme stastnu cestu
sofer : dakujem, uz som si myslel , ze s tým prasknutým celným sklom a hmlovkou budem musiet ist do servisu
tak to ich tak dorazilo,ze vybuch smiechu ... a zrazu jeden zo zabiakov : okamzite vsetci vystupte z auta ! sofer : no mladenci , tak teraz sme uz riadne v
uz sme asi dojazdli
zrazu ten zabiak vytiahne fotak a vravi : takýchto srandistov som este nestretol a asi uz ani nestretnem
musime si urobit jednu spolocnu
mate to za fotku alebo za technicak + 10 litrov
podotýkam , ze ostali tak zaujati týmito srandickami , ze si zabudli od sofera vypýtat aj doklady
ked sme sa konecne pohli , sofer siahol do palubovky pre obal s dokladmi a zhukol : kuva mne vyprsala emisna
keby nam vsetky priestupky zratali dokopy , tak soferovi nezoberu iba papire od auta , ale aj rodný list
asi sme mali skratka stastie , vsetci su kur*y - cest vynimkam
raz sme isli z prace v 9-ke tak nadranom okolo 4-tej a zrazu pred nami iba majaky / stali na ceste neosvetlení ... sofer ostal bohovsky prekvapeny , ved kto by aj neostal
zabiak si nenechal ujst prilezitost v testovani nasich srandiciek , tak pokracoval dalej ... preco nemate pásy ? a jeden kolega : my sme neni cudzinci , my pasy nepotrebujeme . uz sa usmial aj zabiak
uz sme asi dojazdli podotýkam , ze ostali tak zaujati týmito srandickami , ze si zabudli od sofera vypýtat aj doklady
keby nam vsetky priestupky zratali dokopy , tak soferovi nezoberu iba papire od auta , ale aj rodný list