Lenze vo svete softwaru to dokazem chapat. Je to software, vyvijaju sa na to updaty atd atd atd. Lenze ak si kupil vyhrievanu sedacku ktoru nejde vyhrievat ak to aktualne nemam predplatene ?danodrevo napísal: 22 júl 2025, 12:13 je to už trocha OT, ale ja len súhlasím, že po 2020/21 začalo šialenstvo s autami, preto som rád, že mám jeden z posledných modelov, ktoré sú do veľkej miery analógové a tlačidlové a nemajú telky. Ono to má zmysel pre pasažierov mať obrazovky vzadu, alebo mať panel pre spolujazdca vpravo, ale nastavovať klímu dotykovo alebo prepínať pesničky je fakt úlet a hrozne nepraktické. Teraz som bol na MB evente a je to fakt hrúza kam sa hýbu dizajny interiéru. Ale beriem, že je to vlna, ktorá prejde a opäť sa to vráti do normálu. O písakaní asistentov a ich (ne)moźnosti vypnúť nebudem ani písať. Nić to však nemení na tom, že prémiový segment je prémiový segment a ten zážitok z jazdy je niekde úplne inde.
Čo sa týka subscription, vo svete kde si platím licencie softvéru pre prácu, streamovacie platformy, appky na telefón atď... je nejakých 15e mesačne na auta absolútne zanedbateľná suma o ktorej ani neviem, že mi odišla z účtu. Platím to dobrovoľne za funkcie, ktoré chcem mať navyše.![]()
A hlavne ide o to, ze tie automobilky to nerobia v tvojom zaujme a nielen automobilky si postupne budu dovolovat stale viac. Tiez sa bojim, ze sa to prejavi pri predaji auta a ta strata hodnoty bude este vyssia.