7bobor...a mam tam hustu fotku...cez tu fotomontaz ktora tu uz bola...tusim ze yearlybookyourself alebo take daco ...s cudzimi velmi nepisem...som tam skoro kazdy den
Slovenský komunitný portál Pokec čaká najbližšie mesiaca zmena dizajnu i funkcionality. Tá prináša zjednodušenie používania a lepšiu ochranu maloletých, zároveň však podľa prezentovaných ukážok schému i funkcionalitu portálu približuje Facebooku.
Jednou z noviniek bude voliteľné „odtajnenie“ identity - používatelia si budú môcť do profilu zadať skutočné meno, ale aj školu či zamestnanie. Tieto údaje uvidia len priatelia užívateľa. Azet ich po novom chápe ako vzťah potvrdený oboma stranami. Pôvodní priatelia, ktorých pridanie do zoznamu druhá strana nepotvrdzuje, sa zmenia na kontakty.
Cize z pokecu zasa bude vec, kde si o tebe moze nieco pozriet len ten, ktoreho poznas - a na ktory kok mi to bude, ked som jeho priatel pravdepodobne aj v "skutocnosti"? Debilita. Teraz vsetky pokecove děfky si daju akoze ochranu identity ze ake su nepristupne a nebude na com ani packat... boha.
eureka napísal:nepaic sa mi tam to ze ludia vas mozu vydrbat z miestnoste za hocico dostanete ban a un nedostanente
Predpokladam, ze si za to mozes sam a patris k tej skupine deti co tam robia bordel....kedze ja som ban ani kick nedostal ani raz a to pouzivam pokec niekolko rokov.
Ja som chodil castejsie na pokec ale teraz uz som tam menej. Zistil som ze je to strata casu a k tomu aj blbne dost. Inak nick mam stanley1110 Baby piste