Už dlhšie som fičal na Beta verzii a neboli žiadne problémy, teraz sú, keď to dali ako default pre všetkých, nejdú mi dobre RP.. ale veď koľko tam chodím, až tak mi to nevadí. Celkom sranda sledovať deti ako spamujú plochu a nadávajú na nový pokec
Innocence napísal:Už dlhšie som fičal na Beta verzii a neboli žiadne problémy, teraz sú, keď to dali ako default pre všetkých, nejdú mi dobre RP.. ale veď koľko tam chodím, až tak mi to nevadí. Celkom sranda sledovať deti ako spamujú plochu a nadávajú na nový pokec
svata pravda svatuca kamo....vsetci na to nadavaju a ajtak tam stale su....podla mna je to lepsie...zatial som nenasiel ziadny problem...rpcky idu..vsetko no problem proste...aspon myslim
aviceN napísal:svata pravda svatuca kamo....vsetci na to nadavaju a ajtak tam stale su....podla mna je to lepsie...zatial som nenasiel ziadny problem...rpcky idu..vsetko no problem proste...aspon myslim
Tiez tam raz za cas zajdem..Mne sa to pozdava..sice nie "graficky", ale inak v poho..V RPckach aspon clovek vidi vacsiu historiu s danym clovekom a nie ako po starom..
Aj ked teraz uz stary pokec bol novy, tak kazdy nadaval..Ich to prejde tak ci tak zachvilku..
blbost... nie kazdy si tam chodi pisat na plochu (spamovat) ako niektori.. ja napr. si tam chodim odpisat na rp, popisat s tym, koho nemam v icq a tak.. takze nehadz kazdeho do jedneho vreca
1. Vypnite si Pokec.sk (odhlásiť sa z www.pokec.sk)
2. Prihláste sa znovu
3. Na hlavnej stránke zmažte link (až po i9=), ktorý tam hore máte a nahraďte ho linkom novypokec.azet.sk/sluzby/system/switch/zastav?i9=
pričom kód, ktorý bol za i9= necháte.
4. Potom uz môžete normálne chatovať a používať starý Pokec.sk
5. Toto bude fungovať, kým to nezrušia.
cele leto som pouzivat betu a strasne sa mi vyhovuje, ze mozem citat RP bez nutnosti pozerat sa na stupidne sklo.
trochu to skripalo, ked to pustili na ostro, ale mam pocit ze je to znovu OK
2Pacaveli napísal:blbost... nie kazdy si tam chodi pisat na plochu (spamovat) ako niektori.. ja napr. si tam chodim odpisat na rp, popisat s tym, koho nemam v icq a tak.. takze nehadz kazdeho do jedneho vreca
to mas pravdu ale niektorym to fakt vymyva mozog ... (pYSm0) .... a neviem co vam tak hrozne vadi na novom pokeci podla mna je ok