Citate knihy?
Re: Citate knihy?
Cim zacat od Juraja Cervenaka?
Mne sa pacili Bathoryovia a ktp. Stein. Ale ini citatelia mozno poradia nieco viac fantasy
Načrel som do Červenákovej tvorby aj vo vodách čistého fantasy, aj keď len v rovine poviedok a nevoňalo mi to tak ako historicky podmáznuté romány Báthoryho alebo čisto historický Stein. Za mňa teda určite tieto dve série.
-
lekoklatik
VIP
Uz dlho som nic neprecital a tak som si kupil Inferno od Browna. Zatial som spokojny, je to tak dostatocne akcne a historicke na mna, zatial je to mnamka :]
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
och,uz sa neviem dockat
http://www.martinus.sk/?uItem=189366
http://www.martinus.sk/?uItem=189366
lekoklatik napísal:Uz dlho som nic neprecital a tak som si kupil Inferno od Browna. Zatial som spokojny, je to tak dostatocne akcne a historicke na mna, zatial je to mnamka :]
Spoiler
ja som mal problem len s tym, ze je to linearne. pre citatela predoslych diel s prof. Langdonom tusia dost dlho co sa stane na konci
Existuje nejaky web, kde by sa dalo pozriet ktore knihy vyjdu aj v elektronickej forme (MOBI)?
-
Croven
Star
Ahojte, potrebujem poradit niaku knihu pre maminu, bavia ju knihy skor zo zivota,niake zivotne pribehy ludi a podobne, ma precitane vsetko od tejto autorky: http://www.martinus.sk/knihy/autor/Andrea-Coddington/
tak ak hocico poznate tak prosim poradte
vdaka
tak ak hocico poznate tak prosim poradte
vdaka
-
Sarger
Guru wannabe
Bobr: asi idem s krizkom po funuse, ale pokiaľ chceš na istej stránke sa ho to môžeš spýtať osobne 
Tak, včera sa zmenili plány keď som od brata našiel pod stromčekom toto - čiže toto bude to čo najbližšie prečítam.
Som nadšený že som to až odfotil, lebo sú to prvé knižky, ktoré vlastním ja.
Smutné trochu, viem. Jedného dňa možno bude aj vlastná knižnička. 
Som nadšený že som to až odfotil, lebo sú to prvé knižky, ktoré vlastním ja.
niesu to náhodou brožované verzie?
ja by som brožované nikdy nechcel. jediné čo mám je zaklínač lebo sa iná nedá ani zohnať (aj ked tak tažko)
aby som nebol mimo tému
momentálne čítam súboj kráľov. potom na mňa čaká bourková sezona od sapkowskeho a nesbo-syn.
ja by som brožované nikdy nechcel. jediné čo mám je zaklínač lebo sa iná nedá ani zohnať (aj ked tak tažko)
aby som nebol mimo tému
momentálne čítam súboj kráľov. potom na mňa čaká bourková sezona od sapkowskeho a nesbo-syn.
Áno sú, škoda no. 
Najnovsie ulovky, cez sviatky:
Total Recall od Arnolda - zaujmave citanie, neuveritelny pribeh takze som to sfukol rychlo 8/10
Nic len pravda od Tysona - citam dva dni a mam za sebou 200 stran, cita sa to este o nieco lepsie ako Arnold, hodnotenie doplnim.
//doplnene
Nic len pravda od Tysona - najlepsie pribehy pise sam zivot, koho Tyson aspon trochu zaujma urcite odporcam precitat 10/10
Total Recall od Arnolda - zaujmave citanie, neuveritelny pribeh takze som to sfukol rychlo 8/10
Nic len pravda od Tysona - citam dva dni a mam za sebou 200 stran, cita sa to este o nieco lepsie ako Arnold, hodnotenie doplnim.
//doplnene
Nic len pravda od Tysona - najlepsie pribehy pise sam zivot, koho Tyson aspon trochu zaujma urcite odporcam precitat 10/10
Naposledy som prečítal Miloszewski - Zapletení a Zrnko pravdy. Teraz počkať na tretiu časť
Komu sadnú atmosferické detektívky tak určite odporúčam, kvalitná vec.
necital som celú disksiu takze neviem ci to tu uz bolo,
ale ku mne sa dostala tato poetka, mirka abelová
http://www.martinus.sk/?uItem=106036
čítali ste to niekto, prípadne tu jej novšiu? celkom by ma zaujimal vas nazor na nasu sk poeticku tvorbu, lebo tato mirka a jej podobní/é su dost o inom oproti tym starsim "romantikom"
ale ku mne sa dostala tato poetka, mirka abelová
http://www.martinus.sk/?uItem=106036
čítali ste to niekto, prípadne tu jej novšiu? celkom by ma zaujimal vas nazor na nasu sk poeticku tvorbu, lebo tato mirka a jej podobní/é su dost o inom oproti tym starsim "romantikom"
Prosím vás v akom poradí citat od Sapkowskeho - Zaklinaca, nemám v tom celkom jasno 
//či najprv búrková sezóna a potom sága I-V alebo ako...
//či najprv búrková sezóna a potom sága I-V alebo ako...
-
pegasusss
Light Professional
Číta tu niekto aj klasické filozofické diela ? Ak áno, ktorá Vás najviac ohúrila (+autor)? 
Búrkovú sezónu by som si nechal na koniec, najprv si prečítaj prvé knižky poviedok, potom ságu a dokonči to poslednou knihou.
Muffi a tie poviedkove sa ako volajú prosím ta? Dik