Co by ste privitali nove na fore???
-
mastermind
VIP
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Neviem či taký návrh tu už bol, ale celkom milé by bolo ak by sa vedľa dátumu na úvodnej stránke pod logom zobrazovali mená tých, čo majú v ten deň narodeniny.
Do nastavení by sa pridala možnosť zadať dátum narodenia, a keď bude mať človek narodky, pekne to všetci uvidíme. Ak bude chcieť svoj vek zverejniť, zaklikol by zverejniť vek, ak nie, nechal by políčko prázdne, a jeho vek by ostal nezverejnený. Samozrejme ak sa takéto niečo dá urobiť, bolo by to super...
Do nastavení by sa pridala možnosť zadať dátum narodenia, a keď bude mať človek narodky, pekne to všetci uvidíme. Ak bude chcieť svoj vek zverejniť, zaklikol by zverejniť vek, ak nie, nechal by políčko prázdne, a jeho vek by ostal nezverejnený. Samozrejme ak sa takéto niečo dá urobiť, bolo by to super...
-
audiotrack
VIP
-
erytrocyt
VIP
Presne tak si to predstavujem aj ja. Zobrazí sa tam meno človeka, ktorý si do profilu napíše dátum narodenia. Bolo by dobré ošetriť to pravidlom, že ak píše rok narodenia, tak reálny, nie napr. 1873.audiotrack napísal:......
Do možností by som pridal aj zverejnenie veku. Ak si dá človek vek zverejniť, vedľa jeho mena v zátvorke by sa zobrazoval aj vek. Ak nie, tak len meno...
-
r4wMUnt34q
Star
Podla mna je to dobry napad.. Ludia co ho tu poznaju, mu poslu ss, alebo sa v prispevku mimochodom vyjadria, ze mu praju vsetko najlepsie.. Podla mna to doda energiu (nielen) v tychto chladnych dnoch depresivnych.. Bude to pekne, uvidis.. Ale rozmyslam, ze keby je tam napriklad tvoj nick a pisal by ti bars kto z forahojko napísal:Aky vyznam bude mat ten datum narodenia???
Ja mam datum narodenia v profile, ale nemozem vsetkych sudit podla seba.. Ja by som s vekom problem nemal..eritrocit napísal:Nebolo by dobré, ak by sa vek zobrazoval vždy pri mene. To by si ho nikto nezverejnil.
-
r4wMUnt34q
Star
Sak je tam povolanie a tam sa to moze napisat.. Kto nechce nenapise.. Neviem, ci by si niekto zaskrtaval nezamestnanost, kvoli predsudkom.. Ale to je len moj nazorRunes napísal:hmm podla mna je ten vek dobra vec vec pripadne by sa tam mohlo dat ze stav ci studuje ze ZS SS VS zamestnany nezamestnany to ako nahrada za ten vek bo s toho clovek vie usudit zhruba o koho sa jedna
vek tu bol a dost ludi si to aj tak nastavila nepravdivo ...
a to ze ci studuje ZS,SS,VS or je zamestany, nezamestnany ti nic nepovie ... je to uplna zbytocnost lebo napr aj clovek moze mat skoncenu len ZS or SS a moze toho vediet o pocitacoch viac ako niekto kto to aj vystudoval priklad proste potom by boli len predsudky podla mna je to blbost ...
a to ze ci studuje ZS,SS,VS or je zamestany, nezamestnany ti nic nepovie ... je to uplna zbytocnost lebo napr aj clovek moze mat skoncenu len ZS or SS a moze toho vediet o pocitacoch viac ako niekto kto to aj vystudoval priklad proste potom by boli len predsudky podla mna je to blbost ...