a otazka toto uz asi ani nemal zmysel riesit ze ? toto je jasne definitivne prehnane, chcel by som pocut vas nazor na to ako by ste sa zachovali/co by ste robili pretoze ja neviem ci cakat alebo srat nato
dakujem za postrehy/rady
preco ti to pripomina ? lebo to je onaudiotrack napísal:... (zaujímavé, ako nápadne mi to pripomína tvoj problém) ...
Bushido napísal:Veľa ľudí odsudzuje vzťahy ktoré vznikajú v bare, vzťahy ktorého vznikajú cez internet, ale myslím, že je jedno kde človeka spoznáš... Aj keby niekoho spoznáš v knižnici, tak to neznamená že máš u neho väčšiu šancu, ako keď ho spoznáš kdekoľvek inde. Takže to by som nejak neriešil... Ide o to, že je zbytočné sa vnucovať. Ja sa riadim prostým heslom "kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod". Ja som tiež bol zalúbený do baby, prešlo ma to, neskôr si ma znovu namotala a znova odkopla... Keď ti to spraví 2x, tak už jej viac krát nenaletíš... Držím palce pri ďalšej
Bushido: paci sa mi to heslo "kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod" a myslim ze v tomto pripade sa jasne preukazalo...lollo napísal:
tento nazor sa mi paci a asi si ho asi taktiez aj osvojim... tu uz asi nie je co dodat kedze som sa rozhodol ako som sa rozhodol, ale som zvedavy ci tu napisem ze sa mi ozvala alebo nieco podobne...
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 20:03)
takze zase to ozivim vcera sa vecer nejako dotrtkala na IM tak som s nou prehodil zopar slov, popytal co a ako zistil som ze cez sviatky robila...coz mohla povedat pytal som sa ako silvester nechala to tak povedala ze ho mala zly aj dobry , ja som taktiez jej povedal ze som ho mal zly pretoze ludia ktorych mam rad sa na mna vysrali, rovno som jej povedal ze narazam na nu.
Pricom som dostal "a ako ja mam vediet co doboha chcete?" tak som povedal ze si moze najst zo dna 10 minut a poslat tu vydrbanu sms nasledne som sa opytal ci by som mohol dnes prist za nou, napisala ze "neviem"//tak som to nejako neriesil ukoncil som to tym ze ked bude vediet ze moje cislo ma tak nech sa ozve...A vysledok? holy bimbas do zadku !!! zase nic
uz to ozaj seriem podal som 2x pomocnu ruku a nic toto nevedie k nicomu akurat som je povedal ze asi 7 alebo 10 odchadzam ale na to sa nejako nevyjadrila takze neviem ci pride alebo nepride ci to nechat tak alebo je mi to uz u prdele...
prave to ze nebombardoval ale asi ano je to pravda chce nievo ine naj ma a potom nech sa bije do hlavykvoco napísal:Viem si predstavit tu situaciu, prisla nahodou na net a hned si ju "bombardoval" spravami, vypytoval sa jej...nepride ti to uz ako vtieranie??? lebo mne teda velmi. Stale si nepochopil, ze na teba z vysoka kasle, iba sa zbytocne nervujes, vymaz ju zo vsetkeho co mozes, to je najlepsie co mozes urobit. A to co sa rozculovala, ze co chceme, tak sa stavim ze myslela ineho chlapa, po ktorom ide a ten sa na nu vybodol, lebo je to "zly" chlapec a taky su pritazlivy.