Co sa dnes nosi?
Re: Co sa dnes nosi?
u nas robi jeden typek, ktory radsej chodi kazdy den v obleku... ako jediny
ze mu to viac vyhovuje a citi sa v nom lepsie... celkom zaujimave, lebo ja som bol vzdy v obleku neskutocne spoteny
Jeho oblek asi nestal 170€ vo vypredaju v Tesku 
a možno aj hej, keď robí na podobnej pozícii ako ja
nemyslím si, že by si zrovna kupoval drahý oblek 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som takého zažil, 3 roky som ho sledoval ako dennodenne sedí za kompom na prdeli, nepohne sa z miesta, ale každý jeden deň vyfešákovaný ako do kostola. 
Neberte mu to, keď sa tak cíti pohodlne a sebavedomo, nech tak sedí. Lepšie ako v triku po dedovi a maturitných gatiach
Ja si tiež z času na čas rád oblečiem oblek, ale musí na to byť príležitosť - každý deň by som to nedával.
Ja si tiež z času na čas rád oblečiem oblek, ale musí na to byť príležitosť - každý deň by som to nedával.
-
guess.whoo
Redeemer
cosi..hlavne teraz v lete aj ked je vsetko klimatizovane a bla bla ale stacilo by mi ist na obed alebo z parkoviska prejst do budovy a mal by som dost..hell ja by som sa spotil uz rano pri obliekani sa 
no jasné to sa nedá v obleku teraz v lete
akurát sa bratovi pokazilo auto a musí chodiť do práce mhdčkou, je mi ho strašne ľúto teraz chodiť mhdčkou to je peklo
-
guess.whoo
Redeemer
rano sa este da ak ide o nejakej 7mej..ale poobede
Moj sucasny dresscode
(IT, bez kontaktu so zakaznikmi). Nikto od nas nic specialne nevyzaduje, tak hodim na seba co pride, na nohy zabky a valim do prace. Zrovna v tychto horkach je super mat na sebe pohodlne veci.
Chlapik z vedlajsej firmy prisiel dnes rano v sukni 
-
guess.whoo
Redeemer
uz sa to zacina
Ešte že som nikdy nemusel riešiť takéto chu**** ako nejaký "dress code." A potiť sa ako idiot v košeli a dlhých nohaviciach, keď je milión stupňov.
zaplateny sorosom urcitegogo956 napísal:Chlapik z vedlajsej firmy prisiel dnes rano v sukni
V poslednych dnoch uz aj v pracovnych ponukach vidim medzi "ponukame tieto benefity", ze "klimatizovane pracovne prostredie" a podobne. 
-
Fabo
Hardcore addict
U nas dress kod bezne ani nie je, akurat tak vyvarovat sa hanlivych a expresivnych vyrazov a obrazkov na trickach, hlavne ked je navsteva vo firme. Celkom mi to vyhovuje, ale inak ani nemam problem chodit podla dresscode. Len mi je trochu vtipne niekedy, minule v piatok som prisiel do banky (backoffice) a ze casual friday, kazdy jeden Ind tam sedel v rovnakej polokoseli, len farby ine. Ale ze kazdy jeden, az som zacal obzerat ci nenajdem logo banky niekde vysite 
Ad oblek, za 170 z vypredaju uz by sa dalo ocakavat nieco nositelne, ale tak zas u nas sa aj za 1000 preda shit, ked to kupuje niekto kto nenosi oblek dost casto aby sa nad tym trochu zamyslel, ale ma dost penazi aby chcel "dobry".
Kvalitny oblek sa da v lete uplne v pohode nosit, a to ani nehovorim o lanovych. A osobne mam skusenost, ze ked si dam bavlnene tricko a na to koselu z nejakeho prirodneho, priedusneho materialu, tak som na tom co s tyka tepelnej pohody lepsie ako ked mam napr. len tricko alebo polo. Takto som prezil v poslednej dobe par mesiacov v tropoch a uplne v pohode.
Ad oblek, za 170 z vypredaju uz by sa dalo ocakavat nieco nositelne, ale tak zas u nas sa aj za 1000 preda shit, ked to kupuje niekto kto nenosi oblek dost casto aby sa nad tym trochu zamyslel, ale ma dost penazi aby chcel "dobry".
Kvalitny oblek sa da v lete uplne v pohode nosit, a to ani nehovorim o lanovych. A osobne mam skusenost, ze ked si dam bavlnene tricko a na to koselu z nejakeho prirodneho, priedusneho materialu, tak som na tom co s tyka tepelnej pohody lepsie ako ked mam napr. len tricko alebo polo. Takto som prezil v poslednej dobe par mesiacov v tropoch a uplne v pohode.
-
guess.whoo
Redeemer
no ved ale logicky by ti bolo len v tom tricku lepsie..ci by ti bolo chladno? 
ja mam problem skor s tym ze mam z minulosti milion kosiel a triciek s kratkym rukavom, lenze medzitym som si zvykol nosik uz len dlhe rukavy aj v lete a vyhadzovat sa mi nechcu.. Ked si vsimnete tak aj domaci v tropoch castokrat nosia dlhy rukav pretoze ich to chrani pred slnkom,tkanina vytvara prirodzenu tepelnu barieru. Ale cista bavlna na leto nie je vhodna, ked uz tak v kombinacii s lanom ci bambusovym vlaknom.
to ako fakt niekto dodrziava ten dreskood
neratam uniformu.
nieco taketo mozem
nieco taketo mozem
nieco taketo mi pride dost teple a neobliekol by som si to
a to precnievajuce tricko asi nemysli vazne... mozno si z nas robi srandu a ty tiez