moc hravas call of duty..zelovoc napísal:mne sa minule snivalo ze je 2. svetova a ja som anglican v nemeckom zajateckom tabore. akurat ze sa to cele odohravalo v kosiciach na juznej triedenaj bolo ked ma velitel poslal po jedlo do koncentraku bo my sme nemali a dali nam to na takych peknych celo ciernych tanieroch akoze ss.
Co sa vam snivalo?
mne sa snivalo,ako niekto vytiahol v skole na mna nozik a bodol ma do boku,citil som ako mi horuca krv steka po celom tele,spadol som na zem a krvacal,a v mysli co ma potom dost zarazilo som si povedal konecne,
nechapal som preco som si to myslel a potom som zrazu prestal citit bolest,umieral som pomali a nikto pri mne nebol,rozmyslal som o tom co som prezil,ze som este nemal lasku,prvy bozk,chybalo mi objatie,teplo inej osoby a potom to prislo
,opustil som telo a zrazu akoby som vyhral loteriu,potom som sa zobudil a uvedomil si ze to asi fakt tak citim,ze mam chut zomriet a bol som z toho nestastny ako mozem na nieco take vobec mysliet
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
dnes som mal hrozny sen ... isiel som s kamosom s mojim PC do lesa (nieco ako v tatrach, cesticky, ktore sa krutia smerom nahor), boli sme tam len my dvaja a nizsie od nas bola este nejaka osoba ... zacali sme rozoberat PC, uz bol cely rozobraty, ked som sa pozrel nizsie a uvidel som medveda a cyklistu, ktory sa mu v rychlosti snazi uhnut (asi 100 m od nas, cyklista mu usiel
), no potom ten medved zbadal nas, tak my sme zacali utekat (neviem preco, ale smerom dole, kde bol on, ale minuli sme sa
), stihol som si vziat tusim len RAMku
, po chvilke behu uz bol les, ktory poznam (nedaleko mojho bydliska), potom sme este chvilu behali a uz som sa zobudil
bol to hrozny sen, vtedy som sa bal (o nas, ale aj o buducnost mojich komponentov, ktore ostali v lese:D) ... ps: neviem sice aky bol dovod toho, ze sme sli s pc do lesa, no to pccko v sne si viem vysvetlit len tak, ze som den predtym skladal skoro cely den PC a vsetko okolo toho, ale ten les
bol to hrozny sen, vtedy som sa bal (o nas, ale aj o buducnost mojich komponentov, ktore ostali v lese:D) ... ps: neviem sice aky bol dovod toho, ze sme sli s pc do lesa, no to pccko v sne si viem vysvetlit len tak, ze som den predtym skladal skoro cely den PC a vsetko okolo toho, ale ten les
Tak mne co sa snivalo, tak to uz fakt nechapim. Raz nad ranom, sa mi snivalo, ze som tahal z rapidu, normalne som vo sne pekne zadal link, pockal na odpocitavanie, a po tych 1,3 minuty som mal zadat 4 pismenka, zadal som..vo sne som videl ako mi dalo ponuku tahat a ako som odklikol, som sa zobudil. Potom som si uvedomil, a tak som si pomyslel, no tebe uz pekne drbka...
Ked som to hovoril kamosom, tak sa len 
-
bocian
Light Professional
vydlicka wh za 1000zelovoc napísal:ale kdeze, to som v zivote nehral ale najlepsie na tom je ze vcera bola sestra v Budimire na burzu starozitnosti a co tam nenasla vidlicku od wehrmachtu, fasa dizajn aj s orlicou a hakenkreuzom len za 1000 sk, len za... este dakde najst tie cierne taniere
Snivalo sa mi ze som sa ponahlal domov aby som pomohol svojej babke. To ze som jej isiel pomoct mi sposobovalo radost a nesiel som klasicky ale skackal som na jednej nohe. Pritom ona je uz rok a pol mrtva. Ale vo sne bola ziva. Neviem co tento sen znamena. Vobec som sa nad takymito vecami pred spankom nerozmyslal.
za najhorší sen aký sa mi kedy sníval považujem ten , ked sa mi snívalo ako ma niekto zastrelil...
išla som nakupovať, niekde na chodníku som bola..a zrazu len nejaký chlap a strelil mi do hrude.... bola to strašná bolesť... proste taký živý sen , ked cítite... ťažko sa mi dýchalo a ked som sa zobudila bola som taká spotená, a taká tažoba na hrudi...no hrúza...

išla som nakupovať, niekde na chodníku som bola..a zrazu len nejaký chlap a strelil mi do hrude.... bola to strašná bolesť... proste taký živý sen , ked cítite... ťažko sa mi dýchalo a ked som sa zobudila bola som taká spotená, a taká tažoba na hrudi...no hrúza...
na dva si teraz spominam: jeden, dost husty, sa mi snival zrovnaminulu noc - spoluziacka zacala zabijat mojich spoluziakov a nosila ich "nadobicka" ako ozdoby okolo krku...vsetci ju chvalili aky ma pekny nahrdelnik len ja jediny som vedel z coho je a nik mi neveril... a potom zacali miznut chlapci z nasej skoly a coraz viac dievcat nosilo take nahrdelniky a lačne na mna pozerali...no skratka hroza.
A druhy sen sa mi snival davnejsie, nahanal ma v nom Ivan Gasparovic s nejakou opernou spevackou v limuzine a ja som im usiel takze som vosieldo lietadla a tvaril som sa ze som kvetinac ked isli okolo mna
A druhy sen sa mi snival davnejsie, nahanal ma v nom Ivan Gasparovic s nejakou opernou spevackou v limuzine a ja som im usiel takze som vosieldo lietadla a tvaril som sa ze som kvetinac ked isli okolo mna
-
miki690
Medium Professional
no pozeraj menej telku ma to na teba ocividne zly vpliv a slovenska politika a horory nemaju daleko od sebastifut napísal:na dva si teraz spominam: jeden, dost husty, sa mi snival zrovnaminulu noc - spoluziacka zacala zabijat mojich spoluziakov a nosila ich "nadobicka" ako ozdoby okolo krku...vsetci ju chvalili aky ma pekny nahrdelnik len ja jediny som vedel z coho je a nik mi neveril... a potom zacali miznut chlapci z nasej skoly a coraz viac dievcat nosilo take nahrdelniky a lačne na mna pozerali...no skratka hroza.
-
spachtosko
Novice
-
Andi_Cibula
Addict
No to fakt naštve po zobudení, ale mne sa už niekedy normálne stáva, že si priamo v sne uvedomujem, že je to len sen..
Keď cítim nejaké vplyvy okolia, napr. brat vstáva, oco vtrhne do izby aby otvoril okno a tak., tak normálne sa snažím udržať v spánku, nezobudiť sa, lebo stále som v tom sne, i keď už vnímam aj podnety okolia.
-
Cicatrix
Medium Star
sa mi snívalo, že mi niekto vyholil vlasy a mal som ich ako Michael Scofield z PB. Keď som sa zobudil tak som bol nasratý na toho čo mi to urobil (ja som si neuvedomil, že to bol len sen). Až o 20 minút v zrkadle som videl, že ja mám svoje vlasy - neviete si predstaviť tú úľavu...ako keď fyzikárka povie: "Vyskúšame si.." a nepovie moje meno.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe