Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

zelovoc napísal:mne sa minule snivalo ze je 2. svetova a ja som anglican v nemeckom zajateckom tabore. akurat ze sa to cele odohravalo v kosiciach na juznej triede :D naj bolo ked ma velitel poslal po jedlo do koncentraku bo my sme nemali a dali nam to na takych peknych celo ciernych tanieroch akoze ss.
moc hravas call of duty..
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

MurphY napísal:moc hravas call of duty..
ale kdeze, to som v zivote nehral ale najlepsie na tom je ze vcera bola sestra v Budimire na burzu starozitnosti a co tam nenasla vidlicku od wehrmachtu, fasa dizajn aj s orlicou a hakenkreuzom len za 1000 sk, len za... este dakde najst tie cierne taniere :)
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

mne sa snivalo,ako niekto vytiahol v skole na mna nozik a bodol ma do boku,citil som ako mi horuca krv steka po celom tele,spadol som na zem a krvacal,a v mysli co ma potom dost zarazilo som si povedal konecne, :shock: nechapal som preco som si to myslel a potom som zrazu prestal citit bolest,umieral som pomali a nikto pri mne nebol,rozmyslal som o tom co som prezil,ze som este nemal lasku,prvy bozk,chybalo mi objatie,teplo inej osoby a potom to prislo :cry: ,opustil som telo a zrazu akoby som vyhral loteriu,potom som sa zobudil a uvedomil si ze to asi fakt tak citim,ze mam chut zomriet a bol som z toho nestastny ako mozem na nieco take vobec mysliet
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mystique napísal:lol, mne by sa ten sen skoncil pred tym ako by mi zacala vysavat ten jed :D

btw lietal uz niekto z vas na trojkolke s pedalikmi ponad baraky?
ja som raz na klzaku(na sneh) obletel svet :wink:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

dnes som mal hrozny sen ... isiel som s kamosom s mojim PC do lesa (nieco ako v tatrach, cesticky, ktore sa krutia smerom nahor), boli sme tam len my dvaja a nizsie od nas bola este nejaka osoba ... zacali sme rozoberat PC, uz bol cely rozobraty, ked som sa pozrel nizsie a uvidel som medveda a cyklistu, ktory sa mu v rychlosti snazi uhnut (asi 100 m od nas, cyklista mu usiel :D ), no potom ten medved zbadal nas, tak my sme zacali utekat (neviem preco, ale smerom dole, kde bol on, ale minuli sme sa :D ), stihol som si vziat tusim len RAMku :D , po chvilke behu uz bol les, ktory poznam (nedaleko mojho bydliska), potom sme este chvilu behali a uz som sa zobudil
bol to hrozny sen, vtedy som sa bal (o nas, ale aj o buducnost mojich komponentov, ktore ostali v lese:D) ... ps: neviem sice aky bol dovod toho, ze sme sli s pc do lesa, no to pccko v sne si viem vysvetlit len tak, ze som den predtym skladal skoro cely den PC a vsetko okolo toho, ale ten les :roll:
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Tak mne co sa snivalo, tak to uz fakt nechapim. Raz nad ranom, sa mi snivalo, ze som tahal z rapidu, normalne som vo sne pekne zadal link, pockal na odpocitavanie, a po tych 1,3 minuty som mal zadat 4 pismenka, zadal som..vo sne som videl ako mi dalo ponuku tahat a ako som odklikol, som sa zobudil. Potom som si uvedomil, a tak som si pomyslel, no tebe uz pekne drbka...:) Ked som to hovoril kamosom, tak sa len :hehe:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

zelovoc napísal:ale kdeze, to som v zivote nehral ale najlepsie na tom je ze vcera bola sestra v Budimire na burzu starozitnosti a co tam nenasla vidlicku od wehrmachtu, fasa dizajn aj s orlicou a hakenkreuzom len za 1000 sk, len za... este dakde najst tie cierne taniere :)
vydlicka wh za 1000 :lol: cosii nedal by som nikdy... unas na burze na terase jak mas spolocensky pavilon tak tam pocas burzy kupis mozno za daake 5 kilka.... podla zachovania... ale narazis aj na liter ale to je moc... :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Snivalo sa mi ze som sa ponahlal domov aby som pomohol svojej babke. To ze som jej isiel pomoct mi sposobovalo radost a nesiel som klasicky ale skackal som na jednej nohe. Pritom ona je uz rok a pol mrtva. Ale vo sne bola ziva. Neviem co tento sen znamena. Vobec som sa nad takymito vecami pred spankom nerozmyslal.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

za najhorší sen aký sa mi kedy sníval považujem ten , ked sa mi snívalo ako ma niekto zastrelil...
išla som nakupovať, niekde na chodníku som bola..a zrazu len nejaký chlap a strelil mi do hrude.... bola to strašná bolesť... proste taký živý sen , ked cítite... ťažko sa mi dýchalo a ked som sa zobudila bola som taká spotená, a taká tažoba na hrudi...no hrúza... :smt067 :smt037
stifut
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stifut »

na dva si teraz spominam: jeden, dost husty, sa mi snival zrovnaminulu noc - spoluziacka zacala zabijat mojich spoluziakov a nosila ich "nadobicka" ako ozdoby okolo krku...vsetci ju chvalili aky ma pekny nahrdelnik len ja jediny som vedel z coho je a nik mi neveril... a potom zacali miznut chlapci z nasej skoly a coraz viac dievcat nosilo take nahrdelniky a lačne na mna pozerali...no skratka hroza.

A druhy sen sa mi snival davnejsie, nahanal ma v nom Ivan Gasparovic s nejakou opernou spevackou v limuzine a ja som im usiel takze som vosieldo lietadla a tvaril som sa ze som kvetinac ked isli okolo mna :oops:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

stifut napísal:na dva si teraz spominam: jeden, dost husty, sa mi snival zrovnaminulu noc - spoluziacka zacala zabijat mojich spoluziakov a nosila ich "nadobicka" ako ozdoby okolo krku...vsetci ju chvalili aky ma pekny nahrdelnik len ja jediny som vedel z coho je a nik mi neveril... a potom zacali miznut chlapci z nasej skoly a coraz viac dievcat nosilo take nahrdelniky a lačne na mna pozerali...no skratka hroza.

A druhy sen sa mi snival davnejsie, nahanal ma v nom Ivan Gasparovic s nejakou opernou spevackou v limuzine a ja som im usiel takze som vosieldo lietadla a tvaril som sa ze som kvetinac ked isli okolo mna :oops:
no pozeraj menej telku ma to na teba ocividne zly vpliv a slovenska politika a horory nemaju daleko od seba :lol: cize celkom logicke ... :roll:
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

V poslednom case, akoby sa mi nic nesnivalo :?
Vzhladom na to, som si posurfoval a zistil som, ze cloveku sa vzdy nieco sniva otazne je, co si z toho pametame :)
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

mne sa snivali pred par tyzdnami raidne blbosti... napriklad ze som videl jak stavaju v USA mrakodrapy a jak potom padaju, lebo su postavene z lega :D
ale na sny si vacsinou nespominam
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

snivalo sa mi o jednej babenke, ktora je az neuveritelne dokonala a bude moja:)
spachtosko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa spachtosko »

mne sa raz snival,taky strasny sen,ze som vyskocil z okna a uplne som to citil ako keby som vazne padal dole...vtedy ma uplne striaslo a nehapal som tomu...a hned som sa zobudil...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

mna strasne nasere ked sa mi snivy ppc dlhy a perfektny sen a je to neco super a zobudim sa a to vobec neni pravda tak sa vzdy naserem ze si to zlizne nejaky pohar alebo co ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

No to fakt naštve po zobudení, ale mne sa už niekedy normálne stáva, že si priamo v sne uvedomujem, že je to len sen.. :shock: Keď cítim nejaké vplyvy okolia, napr. brat vstáva, oco vtrhne do izby aby otvoril okno a tak., tak normálne sa snažím udržať v spánku, nezobudiť sa, lebo stále som v tom sne, i keď už vnímam aj podnety okolia.
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

sa mi snívalo, že mi niekto vyholil vlasy a mal som ich ako Michael Scofield z PB. Keď som sa zobudil tak som bol nasratý na toho čo mi to urobil (ja som si neuvedomil, že to bol len sen). Až o 20 minút v zrkadle som videl, že ja mám svoje vlasy - neviete si predstaviť tú úľavu...ako keď fyzikárka povie: "Vyskúšame si.." a nepovie moje meno.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

neviem čo to znamená,ale je to docela haluz, pretože sa mi tri noci po sebe snivalo o troch babach... postupne o mojej kamoške po ktorej som išiel, súčasnej mojej drahej a túto noc o mojej ex. A všetko boli viac-menej erotické sny.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

mne sa snivaju totalne hovadiny napr. aky bue ten den v skole ,atd
Napísať odpoveď