Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Voodoo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Voodoo »

Ja ak mám sny, čo je raz za hádam 2 roky, tak to sú čisté debilné horrory, ako napr. že zomrel môj brat, :cry: tak som v sne zabil strašne veľa ľudí z hnevu, že môj brat je mŕtvy :( , alebo, že som bol vo výťahovej šachte a spadol som dole a úplne som po dopade ešte zbieral svoje vnútronosti do seba aby som nezomrel a úplne jeden hnusný som mal, že som bol v lese a utekal som pred dákym hajzlom a potom bol dole ako keby járok a lúka, no ibaže ja som skočil do járku a letel som ďalej :wink: vo vzduchu a mával som rukami a nohami, potom som nechutne dopadol a nabodol som sa na kôl a atď... 8) A raz sa mi snívalo, že som počul dáku blbú pesničku vo výťahu...a na druhý deň to uviedli v Dekahitoch alebo kde ako dáko novinku...Prosto sny sú riadne svinstvo (aspoň v mojom prípade :? )
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

raz sa mi snivaju sprostosti na ktore hned zabudnem. ale uplne najlepsie su lucidne sny. to je uplna parada. ked sen tak taky
crym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa crym »

lucidne sny? hej je to sranda vcera som skusal ten idoser--> program lucidal dreams a celkom pekne haluze sa mi snivali, nieco na tom bude :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

JohnFrusciante napísal:raz sa mi snivaju sprostosti na ktore hned zabudnem. ale uplne najlepsie su lucidne sny. to je uplna parada. ked sen tak taky
No hej fakt je to pecka ale dakedy je to az smutne :( vies ked sa ti sniva napriklad ze sa prechadzas s holkou, s ktorou vies ze nic nebudes mat , po plazi pri zapade slnka .... a dalej netreba pokracovat ... hmm ale stal sa mi uz aj taky ze som z toho bol cisto vedla ... boli sme so spoluziakmi po skole v bare a potom som prisiel domov a lahol som si spat (nie nebol som opity ale den predtym som bol dlho hore) a uplne taky lucidny sen ze som bol naspet v tom bare s tymi istymi spoluziakmi a ja som prisiel ku nim sadol si a povedal som " ja to nechapem ako mozem byt tu v bare ked ja doma spim ?" potom som isiel sa spoluziacky opytat ze kolko je hodin a povedala ze tri stvrte na 2 a potom som si ku nim sadol a normalne sa rozpraval ... velmi to bolo zaujimave, lebo spoluziaci mali uplne rovnake povahy ako v skutocnosti a ja som spal ale ako vsetko v tom sne som vnimal, vnimal som ze je to sen a vsetko som dokazal ovplivnovat ... to bola vazne pecka ...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

aj mne sa snivaju hovadiny :P

priklad...

ocitol som sa na krave na hlavnej ulici v kosiciach, a jazdil som tam, potom som isiel nakrmit kravu na pumpu a zacala tam jest kamene :), a potom som sa ocitol u babky ako jem palacinky :).... a potom som sa zobudil
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Je to trocha mimo tému ale predsa : Aké ssú to lucidné sny?Nič mi to nehovorí
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Dieg0 napísal:Je to trocha mimo tému ale predsa : Aké ssú to lucidné sny?Nič mi to nehovorí
to su take pri ktorych si uvedomis ze snivas a mozes ich vlastnou volou riadit a ovplyvnovat
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

dostanes ich len tak sam od seba, alebo to musis nejak podporit ? :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Lucidné sny sú super, cez letné prázdniny som skúšal,tak sa mi podarili asi 3, a potom ešte také spontánne prišli 2 cez zimu. Najlepší bol keď som asi v polovici veľmi dlhého sna bol u nás v garaáži a premýšľam...hmmm...ale veď toto je len sen, toto predsa nieje možné aby to bola skutočnosť...tak rozmýšľam že čo idem urobiť keď už ho ovládam...tak ma napadlo,že v snoch často ked niekde odídem a vrátim sa tak sa niečo zmení...tak som odišiel do chodby a vrátil som sa späť do garáže ale jediný rozdiel bol že moj bicykel bol rozpílený na dve polovice,neviem prečo...potom som prišiel za bratom a povedal som mu: "veď toto je len sen" ...on mi neveril tak som mu povedal že začnem lietať...tak som sa pokúšal vzlietnuť ale jediné čo sa mi podarilo bolo že som len tak pomaly dopadol...tak mi brat nechcel uveriť že sme vo sne a začal ma ťahať po schodoch...potom som sa mu konečne nejak vyšmykol a išiel som do svojej izby.Keď už som stál pred dverami,napadol ma postup že si do sna niekoho privolám. Tak som si predstavil že keď otvorím dvere bude tam stáť jeden môj kamoš...skúšal som to viacej krát ale nič...nakoniec som sa začal sústrediť a ako keby som v tom sne začal zatvárať oči. To som však robiť nemal lebo sen začal miznúť...je taký postup že keď cítite že sa vám znižuje kvalita sna,farby šednú a sen sa stráca,pošúchate si ruky a zakričíte "zvýšiť luciditu" ....to som urobil a na pár sekúnd sa sen absolútne vyjasnil no vedel osm že dlho to trvať nebude. Rýchlo som bežal k rádiu lebo ma napadlo čo tam pôjde keď to pustím....išla tam však len nejaká obyčajná známa pesnička, žiadny výplod mojej mysle...a potom bol koniec :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ked chcete realne sny kupte si africky koren !! a budete mat kake sny ...ze konec :D

viac info vam o tejto rastline poskytne toxikoman
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja si sny bud vobec nepamatam a ked si pametam tak vacsinou su dobre , ale zle je ze ked sa rano zobudim tak si uvedomim realitu a osobu o ktorej sa mi v tom sne snivalo nikdy mat nebudem . A dalej sa mi stava raz za cas tak asi raz alebo 2 krat do roka ze mam taky brutalne neprijemny sen , ale nie taky ze sa mi nieco zle sniva ale take abstraktne sny , proste vidim akokeby zelezne kruhy ktore sa tocia a pocujem hlasny zvuk akokeby sa nieco brusilo ( neprijemny zvuk ) . Asi som cvok :lol:
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

BabySHAQ napísal:pocujem hlasny zvuk akokeby sa nieco brusilo ( neprijemny zvuk ) . Asi som cvok :lol:
Nepocuval si pred spanim I-doser? :lol: Z tych zvukov by som sa necudoval keby sa ti take haluze snivali, a zvuky ktore opisujes sedia na zvuky i-doser.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... ight=doser
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Vincko napísal:Nepocuval si pred spanim I-doser? :lol: Z tych zvukov by som sa necudoval keby sa ti take haluze snivali, a zvuky ktore opisujes sedia na zvuky i-doser.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... ight=doser
Nie , ja som uz skusal mnohokrat i-doser ale vobec to na mna nefunguje - skoda :(

Este jedna otazka , ako sa daju vyvolat tie lucidne sny ?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

predvcerom som mal skvely sen. snivalo sa mi ze idem uz neviem kolo coho, odpluvnem si taku fajnu az z paty na zem ked zrazu otvorim oci a zistujem ze som si pravdepodobne ochrchlal ruku, po piatich sekundach zistujem ze je to pravda, v mysli mi prejde, omg ty si ale kkt, hladam vreckovku, nikde nic, len tma a ochrchlana ruka ked zrazu vstanem a po prvom kroku zakopavam do taburetky tak nestastne ze ma palec na nohe boli az do vecera.
uplne krasna noc. :slap:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

BabySHAQ napísal:Nie , ja som uz skusal mnohokrat i-doser ale vobec to na mna nefunguje - skoda :(

Este jedna otazka , ako sa daju vyvolat tie lucidne sny ?
jedine tréningom...nestačí na to len počúvať pred spaním nejaký preset alebo tak...ten ti možno pomôže mať nejaké živšie sny alebo tak,ale pokial človek netrénuje tak mu presety moc nepomôžu...najprv si treba zacať zapisovať sny, pravidelne, pri rozpamätávaní - zobúdzame sa len pomaly,nemyslíme na nejaké vedľajšie veci,zozačiatku sa skúsiť sústrediť a ak to nepôjde nechať tomu čas,nesúriť to, často sa stáva že to príde samo...skrátka máš čistú myseľ,ak sa dá bez myšlienok.

Potom cvičiť vizualizáciu, celkovo je na to viacej rôznych techník,testy reality, sugescia.... lucidné sny - odporúčam www.3oko.sk je tam všetko čo sa lucidných snov týka. :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mne sa teraz zacina snivat kazdu noc niecoo maturite. napr dnes v noci som zspal na matematiku a prisiel som kusok neskor a uz som enmohol pisat test.
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Co sa vam snivalo ?

Príspevok od používateľa marsi »

mali ste uz neaku brutalnu nocnu moru alebo nieco co sa vam na druhy den stalo? mne sa raz snivalo ze som volala z busu triednej ze budem meskat do skoly lebo pred bernolakovom (tam chodim do skoly) bol havarovani kamion.a na druhy den( to uz ako skutocnost) ked som uz sedela v buse tak pred bernolakovom bol kamion ktory mal prevrateny prives a jeho naklad bol v jarku pri jednom baraku... a bolo tam len male zdraznie
SRneC
Addict
Addict

Re: co sa vam snivalo ?

Príspevok od používateľa SRneC »

marsi napísal:mali ste uz neaku brutalnu nocnu moru alebo nieco co sa vam na druhy den stalo? mne sa raz snivalo ze som volala z busu triednej ze budem meskat do skoly lebo pred bernolakovom (tam chodim do skoly) bol havarovani kamion.a na druhy den( to uz ako skutocnost) ked som uz sedela v buse tak pred bernolakovom bol kamion ktory mal prevrateny prives a jeho naklad bol v jarku pri jednom baraku... a bolo tam len male zdraznie
deja vu? 8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No ja mám niekedy stav, kedy neviem, či sa nejaka událosť stala alebo sa mi to snívalo :lol: a niekedy to je vážne nepríjemné..

Najhoršiu moru som mal, keď som bol chorý a mal som 40 horúčky. To som nemohol spať, pretože ako som zavrel oči som videl takú bielu akoby loptičku, ktorá sa odrážala od stien izby a snažila sa ma trafiť. A strašne kričala :? Vám je to teraz možno vtipne, ale to boli nechutné haluze :never:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nedavno sa mi snivalo, ako ma postipal skorpion do vtaka a naj kamoska mi vysala jed. Esteze na SVK skorpiony nie su bezna zver
Napísať odpoveď