Co sa vam snivalo?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Noo po dlhsej dobe, zas jeden vyplod 
Sen sa zacina ako skupinka mladych ludi cestuje, medzi nimi spoznavam jedno dievca. Toto dievca sak po case vyberie zbran a zacne
po svojej skupinke strielat..vsetkych vystriela a v tom ja zoskakujem z vrtulnika aj s dakou zenou na zem..kdez to pri skoku k nam
prileti dake zahadne ploske zariadenie, z ktoreho zacnu vyskakovat komare..Veela komarov..Avsak mi mame nejake plachty, ktorymi
dane komare odbijame..Dopadame na zem k lesu, do ktoreho rychlo vbehneme..Ja odkazem dievcine, ze idem inou cestou a ona inou tiez.
V tom akoby som "hral" za tu zenu.Idem pomaly pomedzi stromy az sa dostanem blizko jednej cesty. Pri ceste zbadam v dialke auto
s nepriatelmi.Idem dalej nenapadne, avsak ma zbadali a zacinaju zamnou utekat.Vidim potok a nazvem ho Labe. Akoze idem donho skocit,
avsak neskocim a nepriatelia poskacu. Avsak potom je uzky a zaseknu sa..Hned zbadam druhy potok, ktory je naozajstne Labe (i ked je to take uzke ze strach) a skocim don.
Oni sa zatial vyslobodili z toho prveho. Ja ako som skocil, tak som sa porezal na lade, kedze zrazu bol vsade sneh.
Zveziem sa potokom kus nizsie, kde sa tiez zaseknem. V tom vsak padne vedla mna lano a ked sa pozriem hore, je tam zachrany vrtulnik.
Po lane ide na pomoc nejaky robot, ktory mi poda ruku a uz nas vrtulnik taha hore a odlieta.V tom ovsem zas prileti to zariadenie.
Vsade su komare a prehryzkavaju lano. Stale sa splhame az lano prehryzu a mi padame..Ja sa zachytim vsak nejakeho igelitu, co visi
len tak z riti v lufte. Opat pride vrtulnik, ale da nove lano po ktorom sa vsak vysplaham az hore. Stale komare lietaju az dodrbu motor
a vrtulnik zacne padat, az nakoniec padne..Padne vedla nejakej budovy, kde je aj nejaky prives kamiona..Tam si zoberiem vyzbroj, ako v
Half-Life a idem von..A v tom sa prebudim
Nechapem fakt, preco sa mi taketo odvecakoviny snivaju..
Sen sa zacina ako skupinka mladych ludi cestuje, medzi nimi spoznavam jedno dievca. Toto dievca sak po case vyberie zbran a zacne
po svojej skupinke strielat..vsetkych vystriela a v tom ja zoskakujem z vrtulnika aj s dakou zenou na zem..kdez to pri skoku k nam
prileti dake zahadne ploske zariadenie, z ktoreho zacnu vyskakovat komare..Veela komarov..Avsak mi mame nejake plachty, ktorymi
dane komare odbijame..Dopadame na zem k lesu, do ktoreho rychlo vbehneme..Ja odkazem dievcine, ze idem inou cestou a ona inou tiez.
V tom akoby som "hral" za tu zenu.Idem pomaly pomedzi stromy az sa dostanem blizko jednej cesty. Pri ceste zbadam v dialke auto
s nepriatelmi.Idem dalej nenapadne, avsak ma zbadali a zacinaju zamnou utekat.Vidim potok a nazvem ho Labe. Akoze idem donho skocit,
avsak neskocim a nepriatelia poskacu. Avsak potom je uzky a zaseknu sa..Hned zbadam druhy potok, ktory je naozajstne Labe (i ked je to take uzke ze strach) a skocim don.
Oni sa zatial vyslobodili z toho prveho. Ja ako som skocil, tak som sa porezal na lade, kedze zrazu bol vsade sneh.
Zveziem sa potokom kus nizsie, kde sa tiez zaseknem. V tom vsak padne vedla mna lano a ked sa pozriem hore, je tam zachrany vrtulnik.
Po lane ide na pomoc nejaky robot, ktory mi poda ruku a uz nas vrtulnik taha hore a odlieta.V tom ovsem zas prileti to zariadenie.
Vsade su komare a prehryzkavaju lano. Stale sa splhame az lano prehryzu a mi padame..Ja sa zachytim vsak nejakeho igelitu, co visi
len tak z riti v lufte. Opat pride vrtulnik, ale da nove lano po ktorom sa vsak vysplaham az hore. Stale komare lietaju az dodrbu motor
a vrtulnik zacne padat, az nakoniec padne..Padne vedla nejakej budovy, kde je aj nejaky prives kamiona..Tam si zoberiem vyzbroj, ako v
Half-Life a idem von..A v tom sa prebudim
Nechapem fakt, preco sa mi taketo odvecakoviny snivaju..
-
winni
Medium Star
ja som to tez cital naopaksola napísal:ludia snivaju pocas urcitej fazy.........., ze som musela cakat az na venusi
a ete cosik, neviete ako je mozne ze mne sa sniva asi 1 sen za 2 tyzdne?
Nuz, neviem okdial to mas ale urcite to tak nie je.Lub0$ napísal:Ja som naopak cital, ze sen je len preblesk niekde v hlave, a trva to asi ako zmrknutie okom....neviem co je na tom pravdy.
Winni, aj tvoje info vyvratim, je to tak ako pisala sola
edit/ Vlastne mozno mozes mat ciastocne pravdu aj ty, pretoze ku faze REM dochadza po 6 hodinach - vtedy je najdlhsia, a potom sa este opakuje, cize je mozne ze sa ti sniva a ty sa zrovna zobudis. Nejaka mensia REM je este asi po 3 hodinach spanku, ale to som si nie isty. Vacsina snov ktore sa nam sniva je prave po 6 hodine spanku.
A ta druha vec o obrane mozgu je blbost, ved vidis, plasmon tu skace z mosta a chlapik ho zabija krompacom
Co sa vám snivalo?
Neviem asi nie som normálna,ale niekoľko dní po sebe sa mi snívalo asi taký týždeň, že prišla 3. svetová vojna ...
Hneď potom, že prišlo zemetrasenie...a na čiernej oblohe sa objavil červený jazdec na koni a prišiel koniec sveta...
Najnovšie sa mi snívalo, že prišla nejaká potopa...A videla som ako umierajú moji najbližší .Ľudia sa modlili Verím Boha,Otca všemohúceho,stvoriteľa neba i Zeme i v Ježiša Krista a namiesto jeho jediného syna , niekto mi nasilu tlačil do úst syna SATANÁŠOVHO.. a v tom som sa zobudila..No a ako vôbec nechápem ,čo to má všetko znamenať..
Hneď potom, že prišlo zemetrasenie...a na čiernej oblohe sa objavil červený jazdec na koni a prišiel koniec sveta...
Najnovšie sa mi snívalo, že prišla nejaká potopa...A videla som ako umierajú moji najbližší .Ľudia sa modlili Verím Boha,Otca všemohúceho,stvoriteľa neba i Zeme i v Ježiša Krista a namiesto jeho jediného syna , niekto mi nasilu tlačil do úst syna SATANÁŠOVHO.. a v tom som sa zobudila..No a ako vôbec nechápem ,čo to má všetko znamenať..
Re: Co sa vám snivalo?
IMO nič.wrtulka33 napísal:No a ako vôbec nechápem ,čo to má všetko znamenať..
Ja si pamätám veľmi málo, menej než tých 5% (ak je pravda, že snívam každú noc 2 hodiny) a ak si niečo pamätám, tak sú to sny v ktorých vystupujú moje bývalé v rôznych situáciách. Nič príjemné
-
PAuLi3
Darca
Mne sa dnes v noci snival dost podivuhodny sen, bol som s terajsimi spoluziakmi z VS na nejakom stretnuti/zasadnuti, kde sme nieco riesili, pritom sme cakali na nieco ze sa ma stat...dalej si pamatam ze sme vlastne boli vnejakej vysokej budove a naokolo boli nejake polia a lesy a tak... zrazu sme len zaculi nejaky strasny tresk, vsetci sme padli na kolena a ja som si len vsimol vonku z okna hrib atomovej bomby... potom si uz len pamatam rev a krik vsetkych... inac tento vybuch atomovej bomby uz akoby som niekde videl presne taku istu situaciu aka bola vo sne uz ako keby som zazil.. bolo to nejake dejavu, ktore sa ale nikdy nestalo.. bolo to dost zvlastne a potom som sa prebudil
-
blitzkrieg
Professional
no ťažko s týmto so mnou, pretože vždy keď sa mi niečo sníva tak neviem čo ale viem že niečo sa mi snívalo a sranda na tom to že neskoršie po väčšinu je to tak týždeň až mesiac idem napr okolo nejakého obchodu alebo stretnem nejakú osobu tak si zrazu spomeniem na ten sen ...akoby som vedel čo bude v budúcnosti ..taký divný pocit to je
že viem čo sa snívalo až keď príde ta pravá doba na to
-
TUCERO_SVK
Star
-
111zuzu111
Amateur
-
TUCERO_SVK
Star
-
drievko3
Novice
ja myslim ze aj psy maju sny lebo ten moj zmrd cierny ked spal minule tak len zaknucal a po chvilke ho trhlo a si zakusol do labyiceCream napísal:Maju psy sny? Mne sa zda, ze tomu mojmu sa casto sniva, ze mu kradnu kost alebo coA on sa bezvladne musi prizerat. Semtam ked spi zaknuci, stekne, myka sa .. a tazko je ho zobudit,az ked s nim zatrasem