Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

Raz som pasol tavy, si pamatam ze to bol velmi napinavy sen a vcelku sa mi pacil, ale ked som sa zobudil, pamatal som si z toho len tie tavy. Ano a par dni predtym som cital Den dlhsi ako ludsky vek od Ajmatova takze mozno z toho mala inspiracia :-)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Noo po dlhsej dobe, zas jeden vyplod :)

Sen sa zacina ako skupinka mladych ludi cestuje, medzi nimi spoznavam jedno dievca. Toto dievca sak po case vyberie zbran a zacne
po svojej skupinke strielat..vsetkych vystriela a v tom ja zoskakujem z vrtulnika aj s dakou zenou na zem..kdez to pri skoku k nam
prileti dake zahadne ploske zariadenie, z ktoreho zacnu vyskakovat komare..Veela komarov..Avsak mi mame nejake plachty, ktorymi
dane komare odbijame..Dopadame na zem k lesu, do ktoreho rychlo vbehneme..Ja odkazem dievcine, ze idem inou cestou a ona inou tiez.
V tom akoby som "hral" za tu zenu.Idem pomaly pomedzi stromy az sa dostanem blizko jednej cesty. Pri ceste zbadam v dialke auto
s nepriatelmi.Idem dalej nenapadne, avsak ma zbadali a zacinaju zamnou utekat.Vidim potok a nazvem ho Labe. Akoze idem donho skocit,
avsak neskocim a nepriatelia poskacu. Avsak potom je uzky a zaseknu sa..Hned zbadam druhy potok, ktory je naozajstne Labe (i ked je to take uzke ze strach) a skocim don.
Oni sa zatial vyslobodili z toho prveho. Ja ako som skocil, tak som sa porezal na lade, kedze zrazu bol vsade sneh.
Zveziem sa potokom kus nizsie, kde sa tiez zaseknem. V tom vsak padne vedla mna lano a ked sa pozriem hore, je tam zachrany vrtulnik.
Po lane ide na pomoc nejaky robot, ktory mi poda ruku a uz nas vrtulnik taha hore a odlieta.V tom ovsem zas prileti to zariadenie.
Vsade su komare a prehryzkavaju lano. Stale sa splhame az lano prehryzu a mi padame..Ja sa zachytim vsak nejakeho igelitu, co visi
len tak z riti v lufte. Opat pride vrtulnik, ale da nove lano po ktorom sa vsak vysplaham az hore. Stale komare lietaju az dodrbu motor
a vrtulnik zacne padat, az nakoniec padne..Padne vedla nejakej budovy, kde je aj nejaky prives kamiona..Tam si zoberiem vyzbroj, ako v
Half-Life a idem von..A v tom sa prebudim :(

Nechapem fakt, preco sa mi taketo odvecakoviny snivaju..
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

sola napísal:ludia snivaju pocas urcitej fazy.........., ze som musela cakat az na venusi :roll:
ja som to tez cital naopak :roll: ja som cital ze clovek ked sniva tak je to posledna cast spanku kedy sa telo pripravuje na prebudenie, ze je to poslednych 5 - 7 sekund spanku kedy prebehne hlavou asi 6 snov... z toho si vraj pametame len tie ktore by boli realizovatelne, teda ak sa stane ze sa v nejakom sam dobrovolne zabijem tak hned po prebudeni mozog vypusti tento sen z dovodu ochrany psychyky "aby sa to nestalo aj v reale"... ne viem co je na tom pravdy ale ja som to doteraz bral takto... no neviem neviem heh...

a ete cosik, neviete ako je mozne ze mne sa sniva asi 1 sen za 2 tyzdne? :? ja tomu sa m nechapem akoze nocne mory to nejsu ani nic ale proste mne sa nesniva cez skolske dni a cez vikend len dakedy... ja somto pripisoval prave tomu ze nebol dokonceny proces spanku a ze teda ked ma budik vyrusil v necakanej chvili tak neprebehlo tych 6 sekund, takze sa mi nic nesnivalo... nwm nwm ae stve ma to trechen vsetkym sa cosik sniva a mne nic :?
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Lub0$ napísal:Ja som naopak cital, ze sen je len preblesk niekde v hlave, a trva to asi ako zmrknutie okom....neviem co je na tom pravdy.
Nuz, neviem okdial to mas ale urcite to tak nie je. :) . Sny trvaju niekolko sekund, zalezi od dlzky sna ale ratal by som to v sekundach...viem z vlastnej skusenosti z lucidneho sna, mal urcite aspon 8 sekund.

Winni, aj tvoje info vyvratim, je to tak ako pisala sola
edit/ Vlastne mozno mozes mat ciastocne pravdu aj ty, pretoze ku faze REM dochadza po 6 hodinach - vtedy je najdlhsia, a potom sa este opakuje, cize je mozne ze sa ti sniva a ty sa zrovna zobudis. Nejaka mensia REM je este asi po 3 hodinach spanku, ale to som si nie isty. Vacsina snov ktore sa nam sniva je prave po 6 hodine spanku.

A ta druha vec o obrane mozgu je blbost, ved vidis, plasmon tu skace z mosta a chlapik ho zabija krompacom :D
wrtulka33
Light Star
Light Star

Co sa vám snivalo?

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Neviem asi nie som normálna,ale niekoľko dní po sebe sa mi snívalo asi taký týždeň, že prišla 3. svetová vojna ...
Hneď potom, že prišlo zemetrasenie...a na čiernej oblohe sa objavil červený jazdec na koni a prišiel koniec sveta...
Najnovšie sa mi snívalo, že prišla nejaká potopa...A videla som ako umierajú moji najbližší .Ľudia sa modlili Verím Boha,Otca všemohúceho,stvoriteľa neba i Zeme i v Ježiša Krista a namiesto jeho jediného syna , niekto mi nasilu tlačil do úst syna SATANÁŠOVHO.. a v tom som sa zobudila..No a ako vôbec nechápem ,čo to má všetko znamenať..
necris
Medium Expert
Medium Expert

Re: Co sa vám snivalo?

Príspevok od používateľa necris »

wrtulka33 napísal:No a ako vôbec nechápem ,čo to má všetko znamenať..
IMO nič.

Ja si pamätám veľmi málo, menej než tých 5% (ak je pravda, že snívam každú noc 2 hodiny) a ak si niečo pamätám, tak sú to sny v ktorých vystupujú moje bývalé v rôznych situáciách. Nič príjemné :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Mne sa snivalo niečo že som sa topil v kope párok. Ale nepamatam ci spišske asi ne.
mahoni910
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mahoni910 »

hh mneee sa tak snivaa 2x do rokaa:d ale ked uz sa sniva tak poriadna hovadina to fakt:d hh
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dead_Warrior napísal:Kibo mne sa sem tam stane daco take ze normalne spim na posteli a zrazu ma prepadne pocit ako keby som siel spadnut lenze nespadnem ale strhenm sa a vtom sa preberem....doslova az take myknutie
To sa stáva aj mne , a dosť často . Celkom som si to obľúbil .
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Mne sa dnes v noci snival dost podivuhodny sen, bol som s terajsimi spoluziakmi z VS na nejakom stretnuti/zasadnuti, kde sme nieco riesili, pritom sme cakali na nieco ze sa ma stat...dalej si pamatam ze sme vlastne boli vnejakej vysokej budove a naokolo boli nejake polia a lesy a tak... zrazu sme len zaculi nejaky strasny tresk, vsetci sme padli na kolena a ja som si len vsimol vonku z okna hrib atomovej bomby... potom si uz len pamatam rev a krik vsetkych... inac tento vybuch atomovej bomby uz akoby som niekde videl presne taku istu situaciu aka bola vo sne uz ako keby som zazil.. bolo to nejake dejavu, ktore sa ale nikdy nestalo.. bolo to dost zvlastne a potom som sa prebudil
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

no ťažko s týmto so mnou, pretože vždy keď sa mi niečo sníva tak neviem čo ale viem že niečo sa mi snívalo a sranda na tom to že neskoršie po väčšinu je to tak týždeň až mesiac idem napr okolo nejakého obchodu alebo stretnem nejakú osobu tak si zrazu spomeniem na ten sen ...akoby som vedel čo bude v budúcnosti ..taký divný pocit to je :) že viem čo sa snívalo až keď príde ta pravá doba na to
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Ja v snoch stale skácem z nejakych velkych vysok, budov alebo stale bezim za nekym kto mi stale uteka no proste je to uz otrava stale to iste aspom keby bola nejake premiera noveho sna ale nic
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

TUCERO_SVK napísal:Ja v snoch stale skácem z nejakych velkych vysok, budov alebo stale bezim za nekym kto mi stale uteka no proste je to uz otrava stale to iste aspom keby bola nejake premiera noveho sna ale nic
hravas casto akcne hry?
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

tak mne sa snival dosť veľký blud že fruxo, jedol chlieb ktorý potieral s bryndzou a dal si naňho veľkú chilli papriku.úplné bludy sa mi snívajú! :lol:
karci222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa karci222 »

mne sa tiez snivaju uplne blbosti ale "nanestastie" si takmer ziadne nepametam :P
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

ja som sa vcera dozvedela ze rozpravam zo sna takze ak si moj sen nezapamatam ja tak urcite niekto kto je so mnou v izbe:Dje to taky ubijajuci pocit ked neviete co sa vam sniva:D
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

sluggy napísal:hravas casto akcne hry?
nehravam nic uz asi pol roka a furt to iste :?
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

TUCERO_SVK napísal:nehravam nic uz asi pol roka a furt to iste :?
skus si pred tym ako zaspis povedat co chces aby sa ti snivalo..
viem znie to smiesne :D ale niekedy ked si poviem co chcem aby sa mi snivalo
tak sa mi aj sniva :wink: netreba nahlas.. staci len v mysli
drievko3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drievko3 »

iceCream napísal:Maju psy sny? Mne sa zda, ze tomu mojmu sa casto sniva, ze mu kradnu kost alebo co :) A on sa bezvladne musi prizerat. Semtam ked spi zaknuci, stekne, myka sa .. a tazko je ho zobudit,az ked s nim zatrasem :roll:
ja myslim ze aj psy maju sny lebo ten moj zmrd cierny ked spal minule tak len zaknucal a po chvilke ho trhlo a si zakusol do laby :lol: ale zakusol poiadne ako keby drzal kost laebo neaku gumenu hracku :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Sniva sa aj psom vid Video
Napísať odpoveď