Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Mne sa snívalo už viackrát že som zomrel, utopil som sa, obesil, havária atď, ale sen sa skončil vyždy v okamihu smrti, takže neviem čo je "na druhej strane".. :D fakt, čo je tam?
a tiež sa mi raz snívalo, že som bol na nejakom pohrebe a keď som sa pozrel do truhly, tak som tam bol ja
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

no vyzeralo to tam ako tu , nezacinal som odznova , ale pokracoval som kde som skoncil , myslim tym ze som bol takisto stary ,... no skor si z toho sna pametam ako mi budu chybat ludia ktorych poznam , co si asi tak myslia ked som odisiel a tak ... take psycho :D :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Mne sa snívajú kadejaké somariny :D Niekedy som rád, že ten sen nie je skutočnosťou, lebo také veci by som fakt nechcel zažiť, ale niekedy by bolo dobre, keby bol skutočnosťou. :P
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ja a moje sny. Mne sa už hádam väčšie blbosti ani snívať nemôžu. :D Včera sa mi napr. snívalo, že som bola s kamarátkou v jednom obchodíku. Kúpila som si 2 hrušky a pri pokladni mi zaúčtovala 10 EUR. Ja som zostala v šoku, že čo za sumu to pýta. Nechcela som zaplatiť a žiadala som ju, aby to stornovala a nahodila mi skutočnú sumu, načo sa ona ohradila, že nemôže, lebo na bločku je miesto hrušiek napísaná fazuľa. :lol:
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

men sa snivalo zee som sa prehazdal po petrzalke a ze pot branov sedel 50 cent a opital od mna cigo..

:D:D:D 8-)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

DjBass: najviac sa ti sniva so slivkou nie? :P
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Dnes v noci sa my snivalo ze ma prenasledovalo vela ludi ..nevem preco...nakoniec som sa schoval pod auto a nasli ma ..mal som v ruke devinu tak som sa zastrelil ..vsetko zbledlo nastala tupa bolest .ako ked hovoria ze vidim svetlo este som citil ..asi 2-3 sekundy ..potom nastala tma ...ak takto vyzera smrt v skutocnosti tak sa jej absolutne nebojim ..je celkom kludna aj ked to bol cudny pocit no celkom sa to da ..
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

neviete niekto co mozu znamenat sny v ktorych sa mi sniva o kaluziach krvi a o mrtvolach?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

aughostino: skús pozrieť sem http://www.snar.sk/ , možno niečo nájdeš aj keď ja osobne neverím, že by to malo niečo znamenať.

Mne sa poslednú dobu a dosť často sníva ako ležím a zrazu akoby ma niečo chytilo za plece a snažilo sa ma otočiť. Najprv som sa na to hneď zobudil, ale neskôr akoby sa mi podarilo ten sen ovládnuť (neviem, či sa aj vám stane akoby ste sa vo sne zobudili a uvedomujete si, že je to len sen a robíte si, čo vás napadne). Takže teraz, keď sa mi takýto sen sníva si hneď uvedomím, že je to len sen a nechám to pokračovať. Je to zvláštny pocit a celý sen je len o tom akoby môj duch opustil telo a celú dobu sa na seba pozerám a lietam po izbe. Vždy keď sa vrátim do svojho tela a prebudím sa, tak som presne v tej istej polohe ako vo sne, takže niekedy mám z toho trochu blbý pocit, či som skutočne pobehoval po izbe alebo to bol len sen. Pre istotu som v tomto sne vyskúšal zhodiť alebo posunúť nejakú vec v izbe, či sa to náhodou neprejaví aj po prebudení. Žiaľ, bezúspešne, takže žiadne mimoriadne schopnosti nemám a tak veľmi som chcel navštíviť v noci moju susedu :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja si sny nikdy nepamätám. Respektíve pamätám, no len tesne po zobudení, aj to je už také nejasné. Mám radšej bezsenné noci, pretože výdy, keď sa mi niečo sníva, som po prebudení unavenejší, ako keď nie :)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

pinco: ja tiez tomu neverim ale celkom ma to zaujima, niekedy je to zaujimave citanie, hlavne ked su to pozitivne veci, co v tomto pripade nie su

mne sa naposledy snivalo ze niekto na mna spadol, spal som na chrbte (je to zaujimave lebo ja na chrbte nespavam, vzdy na boku) a normalne som citil ze niekto na mna spadol (co je dost nepravdepodobne lebo spim na poschodovej posteli hore a od plafona mam 1m :D) normalne som ho citil naplasil som sa a zobudil

velakrat je sranda ked ma brat zive sny, casto sa stava, ze sa rozbehne do prostriedku izby a odtial sa hodi naspat do posele :D vtedy by mohli aj tanky chodit popred dom a nezobudia ho, ked sa ho rano spytam co sa mu snivalo odpovie ze nic :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sny si nepamätám, respektíve ich od rána skoro zabudnem, síce je pár výnimiek, ale to sa mi nechce opisovať.

Len som som vysledoval jednu črtu, ktorá sa relatívne často opakuje.

Veľmi často v mojich snoch pred niečim alebo niekam z nejakého dôvodu utekám, alebo kráčam ( ponáhľam ). To samo o sebe nie je nič čudné, ale ten pohyb ma stojí veľkú námahu, strašne sa snažím ale nejde to tak, ako by som chcel, je to ako poriadne spomalený film.
Ja si to dokonca v tom sne už aj uvedomujem, ale nikdy sa to "nezrýchlilo", vždy buď utekám alebo kráčam tak strááááášne pomaly.
Nie je to vždy tak, že ma niekto naháňa a chce ublížiť, to iba zriedkakedy ( aj keď teraz som zistil, že už si ani nepamätám ), ale proste iba niekam ponáhľam, alebo potrebujem rýchlo prebehnúť nejaký úsek z bodu A do bodu B čo najrýchlejšie, aby ma nikto nevidel a mohol sa schovať v bode B.:D

Zaujímavé je aj to, že sa to pre mňa nikdy neskončí zle, teda nikto ma nechytí, alebo neuvidí, vždy sa to podarí, nie som spomalený len ja, ale asi aj "oni". :lol:

Čo to môže signalizovať ?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Dnes sa mi snívalo že začal horieť PC,celá izba v plameňoch tak som otvoril okno,skočil a zlomil som si väzy... Vtedy som sa prebudil celý spotený... napil som sa vody a naspäť spal ;) (našťastie sa mi už nič nesnívalo :oops: )
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

5 noci za sebou to iste :) Zvucim koncert pre cca 2000ludi a druhy bol ze som sa poriadne previezol na motorke pri vahu. Skoda ze sa tam az nedosanem :/ sproste zamky
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

Mne sa pred týždnom snívalo že idem po dialnicy na Yamahe Fazer 250. A v zadu sedel moj oco. :D Len tak si kludne idem a zrazu taký strmý kopec dole. A to bol najlepší usek z celého sna jak som dal plný plyn, skrčil som sa a poriadne tomu vykuril dole kopcom. Bolo to také reálne že som si ani neuvedomil že je to len sen. A potom som sa o kilometer dalej vykotil do jazera a utopil sa. :(
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

Mne sa dnes snival sen v sne :lol: Snivalo sa mi nieco a som sa zobudil, ale stale som bol v sne :D a potom som sa "druhy" krat zobudil :D to bol zvlastny pocit :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

aj vy pocitujete pri istych snoch po prebudeni bud brutalne sklamanie alebo sa vam neskutocne ulavi ? :D to je perfektny pocit ked zistite po prebudeni ze zijete :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Ing.Zoidberg napísal:aj vy pocitujete pri istych snoch po prebudeni bud brutalne sklamanie alebo sa vam neskutocne ulavi ? :D to je perfektny pocit ked zistite po prebudeni ze zijete :lol:
pocitujem len brutalne sklamanie a chcem dalej spat. v podlednom case sa mi snivaju len dobre. nechapem ako je mozne ze tie pocity su az take realne :)
x8
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa x8 »

kachna napísal:pocitujem len brutalne sklamanie a chcem dalej spat. v podlednom case sa mi snivaju len dobre. nechapem ako je mozne ze tie pocity su az take realne :)
ak mas neake spojenie ze
(bodky si nevsimaj, su len ako graficka pomocka)

oko------draha-------centrum na spracovanie signalu z oka

tak ked snivas sa to da IMHO napisat takto

oko---|(koniec)--------centrum na spracovanie signalu z ok
........................^
.........................|
.........................|
................neaky image/memory/experience generator[/b]
semoo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa semoo »

vcera sa mi snivalo ze sa s niekym bijem...rano vstanem a mama mi rozprava ze co som tak v noci hnusne nadaval ze to bolo pocut v celom dome.... a ja debil som to musel zo sna kricat ked som sa bil s tou osobou. :oops:
Napísať odpoveď