Co treba na prijatie na murgasku??
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
ouu ludia kuchar je mi triedny a je to iny zver... doslova..
strasne s nim... ale spet k teme... neodporucam ti osobne tuto skolu vela ludi ma s nou problemy aj ja osobne je dost narocna.. teda az prilis na to na akej "urovni" je... labaky fakt katastrofa... ZENY ziadne tiez katastrofa. velmi dobre zvaz ci sem pojdes ako uz chalani hovorili lebo na nasom peknom slovensku nieje rozdiel ci zmaturujes ucnovku alebo odbornu skolu.. papier mas ten isty a nikto na to nehladi... tot moj nazor...
-
xXPAINKILLERXx
Star
..no k tej narocnosti- ja osobne sa ucim tak raz za mesiac na pisomku z TPS, MAT..aj to max polhodku, ostatok 5 minut cez prestavku...a vykrivam to na celkovy priemer okolo 2....a s tym zvonenim by som to mohol dohodnut pri nas tretiakoch..svitko napísal:ouu ludia kuchar je mi triedny a je to iny zver... doslova..strasne s nim... ale spet k teme... neodporucam ti osobne tuto skolu vela ludi ma s nou problemy aj ja osobne je dost narocna.. teda az prilis na to na akej "urovni" je... labaky fakt katastrofa... ZENY ziadne tiez katastrofa. velmi dobre zvaz ci sem pojdes ako uz chalani hovorili lebo na nasom peknom slovensku nieje rozdiel ci zmaturujes ucnovku alebo odbornu skolu.. papier mas ten isty a nikto na to nehladi... tot moj nazor...
-
xXPAINKILLERXx
Star
ano ale to zalezi od toho kto ta uci. Mna napriklad uci matiku KENIŽOVÁ a mal som tam test, kde: 8 prikladov a z toho bolo 6 prikladov 100% dobre a mal som 4!!!!!!! Tak mi povedz ako je toto mozne?!m1s0 napísal:..no k tej narocnosti- ja osobne sa ucim tak raz za mesiac na pisomku z TPS, MAT..aj to max polhodku, ostatok 5 minut cez prestavku...a vykrivam to na celkovy priemer okolo 2....a s tym zvonenim by som to mohol dohodnut pri nas tretiakoch..
kena je osobitny pripad...preco jej neukradnete ten papier s pisomkou a nespravite si priklady vopredm alebo nespolupracujete tymovo cela trieda? ved kena je na hlavu..este si si nevsimol, ze ked ide po chodbe, tak sa rozprava sama zo sebou? inac mna uci MAT riaditelka, na nu nemozem po vedat nic zle...je to asi nejlepsia profacka na skole..
-
xXPAINKILLERXx
Star
no jasne s johnym chodim do triedy teda tak ho volame... ale kuchar je iny kkt... jaaaj na rok asi prestupujem do Ačky tam im je Kena triednaxXPAINKILLERXx napísal:kuchar ti je triedny? Tak potom chodis do 2.D a chodis do triedy s KRCOM ze?. A mohli by sme ale ale dohodnut na tom, ze ako vyzvanat.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Johhny?svitko napísal:no jasne s johnym chodim do triedy teda tak ho volame... ale kuchar je iny kkt... jaaaj na rok asi prestupujem do Ačky tam im je Kena triednato im vsetko prejde baha..
-
xXPAINKILLERXx
Star
Dneska bol dost zaujimavy den.
Stratili sme Kenížovej kalkulacku, tak sme behali hore dole, a kym sme ju nasli tak sme obehali ETICKU triedu hore, zopar kabinetov, a nakoniecsme jej ju nasli.
A ked sme jej ju nasli tak sa nam podakovala a povedala ze nam da jednotku z matiky.
Nemozem si pomoct, ale my sme jejju stratili, a ona nam este da 1 z matiky. Mam taky pocit ze asi jej budu zahadne miznut veci, a potom sa opat nachadzat...

-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star