Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa DeJF »

Diky, no idiot niesom, viem ako sa predávaju na steame veci. Pýtam sa na nejaké stránky kde by sa dal dobre predať, bez prirážky steamu..najlepšie nejaká stránka s ktorou tu má niekto osobnu skusenost
Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Skus napisat rochedovi...tomu padol nozik a predaval ho...on ti asi poradi najlepsie
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Ak zistis tu stranku, potom ju hod sem
BudGet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BudGet »

opskins.com je asi najznámejšia.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Neviem ci sa to stava aj vam, ale niekedy po zabiti mi nabehne len cierna obrazovka bez zvuku a vidim len fps , mozem si dat normalne konzulu alebo ist do menu , ale obraz je vypadnuty aj so zvukom. (musim vypnut a zapnut CS)
Dalej som skusal invitnut kamarata, ked sme hrali 8vs10 a napisalo mu to, ze server je full... WTF
Chodievame potom cez lobby napajame sa, ja sa napojim a jemu (ma pomalsi PC), hocikedy napise, ze server je FULL.. tak kur*a ako to je nastavene...
Teraz sa mi este aj stava, ze ak pocas hry nahodim sluchadla, tak mi vypadne zvuk, predtym to nerobilo (pred updatom)
Dnes sa mi stalo aj to, ze po skonceni mapy, mi nenabehlo XP (uz druhy krat)
Plus to trhanie CSska , ping 15-40 , fps 120 + ale hocikedy to trhne ...
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

@Meken
fúha ako ja ti asi moc nepomôžem ale tak ...
Chodievame potom cez lobby napajame sa, ja sa napojim a jemu (ma pomalsi PC), hocikedy napise, ze server je FULL.. tak kur*a ako to je nastavene...
mám taký pocit, že server drží miesto len určitý čas, tak ak aj má pomalý PC tak sa môže stať, že ho server dropne a povolí sa napojiť niekomu inému zatiaľ čo on má loading.
Dalej som skusal invitnut kamarata, ked sme hrali 8vs10 a napisalo mu to, ze server je full... WTF
toto je bežné. Súvisí to zase len s tým čo som napísal vyššie. Niekto sa už najskôr napája a server tak drží slot a preto ďalšiemu človeku napíše, že už je full server.
Teraz sa mi este aj stava, ze ak pocas hry nahodim sluchadla, tak mi vypadne zvuk, predtym to nerobilo (pred updatom)
Niečo podobné sa dialo aj mne.. akurát mne sa stávalo to, že keď som zapojil sluchátka tak stále mi šiel zvuk s reproduktorov. Musel som si to ručne prepnúť v nastaveniach zvuku. Už si nepamätám ako som to vyriešil :/
Neviem ci sa to stava aj vam, ale niekedy po zabiti mi nabehne len cierna obrazovka bez zvuku a vidim len fps , mozem si dat normalne konzulu alebo ist do menu , ale obraz je vypadnuty aj so zvukom. (musim vypnut a zapnut CS)
Dnes sa mi stalo aj to, ze po skonceni mapy, mi nenabehlo XP (uz druhy krat)
Plus to trhanie CSska , ping 15-40 , fps 120 + ale hocikedy to trhne ...
S týmto bohužiaľ skúsenosť nemám
Meken
King
King

S tym napajanim mi to doslo, ale tak nedoriesili to vobec.. Tak tam malo byt vidno to napajanie, ako v 1.6 ked si bol v specte atd.
S tou ciernou obrazovkou a trhanim ma problem aj kamarat a tak isto aj brat.. takze nie je to len moj problem.
Predtym ked mi to takto trhalo, tak som vymazal a znova stiahol CS GO a pomohlo.. len sa mi to nechce :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

kriste , remiza, dve prehry a spadnem o 2 ranky dole... z doubleAK na MG1 -__-
Natrezim
Medium Star
Medium Star

@Meken
Tak ale vieš. Potom si predstav, že by sa niekto napájal 6min z 10minútovéo DM alebo arms racu. Riešením je pre tvojho kamaráta kúpiť si lepší PC/net :D
Hmm, neviem no. Možno sa to deje aj mne .. ale nejako som to nezaregistroval. Tak veď csko nemá tak veľa MB. Možno prehľadať reddit či niekto nemá podobný problém a či ho už nevyriešil.
Meken
King
King

No zase kamarat nema daky srot, len pomalsi odomna. Napojenie na server mu trva daku minutu, mozno menej. Mne dakych 20 sekund... Takze v tomto nevidim problem
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Ked sa ti prvykrat nacitava mapa po spusteni CS, tak to trva dlhsie, ako keby si uz predtym hral nejaku mapu.
Velakrat sa mi stane, ze sa prvykrat logujem na DM a mapu mi nacitava asi 20-30sec, no medzitym ako sa mi nacitava mapa, tak sa DM naplni a mna hodi automaticky do spectate. Potom musim nanovo najst dalsi DM, ale ten mi uz nacita rychlejsie a normalne ma prida do hry.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

japaja napísal:kriste , remiza, dve prehry a spadnem o 2 ranky dole... z doubleAK na MG1 -__-
valve zmenilo system rankov, skoro kazdy teraz dostava derank, aj ked vyhravas
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

ved ta hra je kodena na kolene, podla mna to je este nejaka neoficialna alfa verzia. tam je tolko chyb, ze o tom ani nema cenu rozpravat, preto to radsej napisem. vacsina chyb je takych, co sa mi stane "obcas" (urcite j eto niecim sposobene, nechce sa mi zistovat cim).

kazodpadne moje poznatky po 24 hodinovke solo competetive s tymto cskom:

1. obcas, po napojeni na server, sa mi stane, ze mi zmizne radar. ale nie cely, iba ten podklad - ako ked v Google mapach na Androide nemate stiahnutu mapu, no GPS funguje aj bez toho. vidim tam proste gulicky hracikov bez mapy. pomoze reconnect.
2. obcas, vo freezetime, sa mi zasekne postavicka vo vzduchu. som trochu naruzivy hrac a rad stlacam vsetko mozne a proste pri istych kombinaciach crouchov a jumpov vo freezetime sa dostanem do nejakeho stavu beztiaze - zacnem plavat vo vzduchu. z tohto stavu sa automaticky dostanem po vyprsani freezetimu. takze pohode, skor taky minor bug, ale tiez to o niecom svedci ..
3. zvuk. priestorovy zvuk. ziadny tam nepocujem. pocujem kroky, vela krokov, zvuky, motore, helikoptery, psy, ale kde? to ani pan boh netusi. lepsie tento problem popisat neviem. v cs1.6 pri zapnutom EAXe som presne vedel, kde sa co deje, tuto sa musim tocit dokola a do stien jak trtko, aby som pochopil, co mi ta hra chce naznacit. OK, prehanam, nie je to az take strasne, nieco sa rozoznat da, ale 1.6 na tomto bola ovela lepsie, co sa tyka priestoroveho ozvucenia. ten okruh pocutelnosti bol sice daleko mensi, ale 100x viac "zrozumitelnejsi". neviem, mozno je to zamer, kazdopadne citim sa trochu nesvoj, ked si na ňjúkovi dam predstrel na tipka, co je vlastne o 10 poschodi podomnou a 4 mapy vedla.
4. matchmaking servery = 60ping+. faceit servery = 20ping.
5. este pred vydanim CSGO som sa tesil hlavne na matchmaking - to je to co ta hra potrebovala = ziadne zhananie mixov po IRC a podobne, co niekedy stalo daleko viac casu ako samotne hranie. casto krat sa po par kolach aj tak zistilo, ze tie 2 teamy nie su kompatibilne a skillovo na uplne inej urovni => leave. to som ale nevedel, co za sracku sa z toho vykluje .. ved ja tych hracov normalne musim prosit, aby ma votekickli, nech som ztamad het, lebo sam sa bez banu odpojit nemozem a pozerat sa na nich, ako hraju, sa tiez needa. hroza. cest vynimkam. tych je tak 30%. zvysok zapasov je bud nuda alebo nuda. zatial toho moc odohraneho nemam, ale myslim ze ta vzorka je na posudenie postacujuca ..
6. to, co som riesil vyssie. ze ma mozu votekicknut 4 chlapci z jedneho teamu. akoze toto ak niekomu pride normalne, asi je vzdy jeden z tych 4. ved to ide proti vsetkej logike na svete.
7. random crashe. hra proste zvykne padnut v priemere 2x za 5 zapasov. okrem toho mi to padne KONSTATNE VZDY, ked hram casual, konci mapa a meni sa na novu. samozrejme opatovne zapnutie hry a napojenie sa cez frienda nepomoze, lebo ten server, kde su este 3 sloty volne, je uz full.
8. nechapem co v competetive hrani robia tieto farebne zbrane. totalne odveci, ovplyvnuje to reflex, viditelnost, to tam nema co hladat. to iste tie zvucky, co semtam hraju potom, ked niekto tusim vyhra nejaku zlozitejsiu situaciu. kazdopadne kolo este par sekund pokracuje dalej a zmenit sa toho moze vela. napr. po defuse mi zacne do usi hucat nejaky SAAAAAAAAIL, zatial co ma spoza rohu niekto vydupe. kolo sice vyhrane, ale dolare a zbran aj kvoli tejto chu**** su prec. ak sa to ma fakt nazyvat "competetive", tieto hru ovplyvnujuce vedlajsie faktory maju byt vypnute.

tych pozitivnych je menej. ale paci sa mi Negev. hracov to dost sere, ked to kupujem :)
Natrezim
Medium Star
Medium Star

@*****HERO*****
3. Neviem aké máš sluchátka ale ja počujem v 90% všetko. Som s priestorovým zvukom spokojný. Skôr mi vadia tie nové kopytové kroky, ale na to si už tiež zvykám. Väčšinou viem kde kdo je, ale tie momenty s otáčaním robím tiež niekedy. Je ale zase pravda, že 1.6 som nehrával.
4. 5. Prečo teda nehrávať len faceit?
7. novú inštaláciu cska mám asi trištvrte roka a žiadny crash som v živote nedostal ;) Predtým som ho mal vyše roka a takisto nič. Chyba bude možno niekde inde. (Nemyslím teraz teba, abys i to nebral ako ofezívny comment)
8. Skiny. Máš pravdu, taký asimov je vidno lepšie ako základný zelený skin. No nič s tým neurobíš. A hudba? Tá sa dá vypnúť. Stačí pozrieť nastavenia zvuku. Ja mám všetky tie pesničky a napätie-zvyšujúcu-hudbu vypnuté.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Ohladom toho zvuku...Nastavuje sa nieco, nech je ta kvalita/presnost lepsia? ci vsetci hraju defaultne a len ja mam problem so sluchom :D
Meken
King
King

Tiez som sa to chcel spytat, zvuk som nikdy moc neriesil.. ale mam hocikedy problem rozlisit ci ide zvuk z predu alebo zo zadu. Z prava a zlava to je lepsie. No tak isto dost zle rozoznat zvuk z hora a z dola, najma ked som na dust 2 hore na lavicke a neviem ci ide uz ku mne alebo cez CT spawn
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

*****HERO***** napísal:...
Pekne si si poplakal, uz ti je lepsie?
- Ked to je take zle, preco to vlastne hras?
- Zvuk neviem presne zhodnotit, hram na reprakoch :D Ale nikdy som nemal problem urcit odkial druhy hrac vybehne. Na zvuku v CS mi omnoho viac vadi to, ze zvuk sa siri rovnomerne od zdroja a nemaju na neho vplyv mury, no to je dan za stary engine.
- Ping na MM serveroch je "problem", ale neverim, ze tvoj vykon realne ovplyvni to ci mas ping 20 alebo 60.
- Vdaka MM si teraz vzdy dobre zahram, zapasy su casto vyrovnane, obcas to sice hodi nejakeho blbca, ale vo vseobecnosti su zapasy vyrovnane. Ranking system vsetkych motivuje aby ostali do konca a aby si davali pozor na svoj vykon.
- Votekick je normalna vec, ak niekto kazi hru, tak musi byt moznost dostat ho prec. A ak hras normalne a dobre, tak nevidim dovod preco by ta mali ostatni kicknut. Ja mam v competitive odohratych cca 150 zapasov a zatial ma kickli jeden jediny krat, aj to len kvoli tomu, ze som mal slabsie skore a rozhodol som sa rotovat z jedneho plantu na druhy. Hlasovanie skoncilo akurat ked som plantoval bombu :) Na druhej strane votekick viackrat pomohol zbavit sa griefera.
- S crashovanim nemam problem, ale moze to byt chyba hry. Skus to cele preinstalovat a potom pravidelne kontrolovat integritu suborov. Nove drivery, atd.
- Viditelnost skinov je nevyhoda iba pre toho kto ho ma. Takze ak ta trapi, ze su zbrane vyrazne, tak pouzivaj defaultne skiny. A hudbu si mozes vypnut.
Proste sa rozculujes nad drobnostami/nezmyslami a skoro vsetko z toho sa da vyriesit, len treba chciet.
Meken
King
King

No mna raz nasrali v competetive, vyhravali sme 15:0 (mozno menej, ale bolo to vysoko a boli velmi slabi) , bolo to premade 4 a ti zmrdi rusky ma kickli posledne kolo :D .. skoro ma porazilo , bolo to 2 roky dozadu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jasne, take nieco sa moze stat, ale stale plati, ze votekick ma viac vyhod ako nevyhod. Ved kolko zapasov si celkovo odohral?
Meken
King
King

Jasne, ved ja som to v ramci pobavenia napisal. Ja nehravam competetivy, nemam na to nervy :D ... Odohratych neviem kolko mam, ale vyhratych zo 30 len... Aj to z minuleho roka. Teraz som zahral jeden zapas a dalo ma distinguished master guardian, ale hravam s ocom a kamosmi na publikoch. No teraz idu sviatky, tak si urcite s kamaratom zahram par zapasov
Napísať odpoveď