LukasqoO napísal:
K tomu pingu. Aj na MM aj na Faceit mam 5ms konstantnych. Vsetko zalezi od lokacie kde sa nachadzat a vzdialenosti serveru od teba, tak neviem co riesis...
ved mne ping 60 zatial neprekaza, na tych matchmakingoch o nic nejde. striela sa sice o kuscok horsie, semtam si zanadavam na hitboxy, ale to je fuk - na mojom ranku by v zapase velku zmenu neurobil ani 2s delay
len hovorim a informujem, ako to je u mna

to, ci je to sposobene vzdialenostou servera alebo klimatickymi zmenami, to uz mna ako hraca trapit nemusi - pre mna je podstatny ten vysledok. nevinnim za to predsa tu hru, to som nikde nenapisal a viem cim vsetkym moze byt sposobeny delay ..
GothaR napísal:Pekne si si poplakal, uz ti je lepsie?
- Ked to je take zle, preco to vlastne hras?
- Zvuk neviem presne zhodnotit, hram na reprakoch

Ale nikdy som nemal problem urcit odkial druhy hrac vybehne. Na zvuku v CS mi omnoho viac vadi to, ze zvuk sa siri rovnomerne od zdroja a nemaju na neho vplyv mury, no to je dan za stary engine.
- Ping na MM serveroch je "problem", ale neverim, ze tvoj vykon realne ovplyvni to ci mas ping 20 alebo 60.
- Vdaka MM si teraz vzdy dobre zahram, zapasy su casto vyrovnane, obcas to sice hodi nejakeho blbca, ale vo vseobecnosti su zapasy vyrovnane. Ranking system vsetkych motivuje aby ostali do konca a aby si davali pozor na svoj vykon.
- Votekick je normalna vec, ak niekto kazi hru, tak musi byt moznost dostat ho prec. A ak hras normalne a dobre, tak nevidim dovod preco by ta mali ostatni kicknut. Ja mam v competitive odohratych cca 150 zapasov a zatial ma kickli jeden jediny krat, aj to len kvoli tomu, ze som mal slabsie skore a rozhodol som sa rotovat z jedneho plantu na druhy. Hlasovanie skoncilo akurat ked som plantoval bombu

Na druhej strane votekick viackrat pomohol zbavit sa griefera.
- S crashovanim nemam problem, ale moze to byt chyba hry. Skus to cele preinstalovat a potom pravidelne kontrolovat integritu suborov. Nove drivery, atd.
- Viditelnost skinov je nevyhoda iba pre toho kto ho ma. Takze ak ta trapi, ze su zbrane vyrazne, tak pouzivaj defaultne skiny. A hudbu si mozes vypnut.
Proste sa rozculujes nad drobnostami/nezmyslami a skoro vsetko z toho sa da vyriesit, len treba chciet.
- Ked to je take zle, preco to vlastne hras?
hral som to uz davnejsie a vtedy som si povedal, ze to este chvilku necham vyzriet, nech sa odladia nejake bugy a podobne. ked s tym mam ale problemy stale, nieco asi v poriadku nebude

inak momentalne forfun a dufam, ze sa to casom zlepsi. aj ked solo competetive pre mna urcite hasne, na to nervy nemam. kazdy tam beha bez duse dokola, zbrane kupuje v prvej sekunde, nevedia co robit, kam chodit, nevedia vyuzit dobre spawny, flashovat, sledovat cas a ked im clovek slusne povie, co by mohli spravit inak, tak Сука Блять. samozrejme skatulkujem, su aj v pohode ludia, co si proste chybu priznaju, pripadne vedia poviest team, ale inak je o to o nicom. proste public so zbytocne dlhym freezetimom.
ranking system motivuje, ale zaroven je extremne zneuzivany. ked si to porovnam napr. s dotou, tam hram zapasy ovela vyrovnanejsie a zazivnejsie. tu je to take nemastne neslane a bohuzial dobry zapas si zahram malokedy az nikedy.
neviem aky mas ty rank, urcite sa tieto veci menia rank od ranku. u mna dole v podpalubi to vsak vyzera tak ako pisem. zneuzivanie votekickov, smurfy, rusi, vela rusov, skoro sami rusi, nezhody sa v teame riesia teamkillom, atd

takze moj pohlad je skresleny hlavne tymto ..
a k tym ostatnym veciam dam vediet, ci to teda ten reinstall vyriesi ... ale pochybujem. hlavne nevidim dovod, preco by som mal riesit reinstall, ked ta hra funguje dobre. nikdy som v nej nic neupravoval a poslusne stahujem updaty. dokonca som neskusal este ani cheaty.