Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
LukasqoO
King
King

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Suhlasim s GothaRom.
K tomu pingu. Aj na MM aj na Faceit mam 5ms konstantnych. Vsetko zalezi od lokacie kde sa nachadzat a vzdialenosti serveru od teba, tak neviem co riesis...
Obcas mi to crashne, no hram to zo zabavy tak mi to je v podstate jedno a ten restart cska co zabere pol minuty ma nezabije.
Meken, ked ta kicknu tak aj tak dostanes vyhru/prehru.
Odohratych mam cez 500 zapasov, cez 300 vyhratych. Nehral som to asi pol roka, dropol som z globalu no je mi to fakt ukradnute :D
Pekny den
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Sused má stále 5 ping, ani menej ani viac, býva pár metrov odomna, ma rovnakeho providera čo ja no ja som mal pod desať možno tri krát, vačšinou sa mi to drží okolo tridsiatky
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

LukasqoO napísal: K tomu pingu. Aj na MM aj na Faceit mam 5ms konstantnych. Vsetko zalezi od lokacie kde sa nachadzat a vzdialenosti serveru od teba, tak neviem co riesis...
ved mne ping 60 zatial neprekaza, na tych matchmakingoch o nic nejde. striela sa sice o kuscok horsie, semtam si zanadavam na hitboxy, ale to je fuk - na mojom ranku by v zapase velku zmenu neurobil ani 2s delay :D

len hovorim a informujem, ako to je u mna :) to, ci je to sposobene vzdialenostou servera alebo klimatickymi zmenami, to uz mna ako hraca trapit nemusi - pre mna je podstatny ten vysledok. nevinnim za to predsa tu hru, to som nikde nenapisal a viem cim vsetkym moze byt sposobeny delay ..
GothaR napísal:Pekne si si poplakal, uz ti je lepsie?
- Ked to je take zle, preco to vlastne hras?
- Zvuk neviem presne zhodnotit, hram na reprakoch :D Ale nikdy som nemal problem urcit odkial druhy hrac vybehne. Na zvuku v CS mi omnoho viac vadi to, ze zvuk sa siri rovnomerne od zdroja a nemaju na neho vplyv mury, no to je dan za stary engine.
- Ping na MM serveroch je "problem", ale neverim, ze tvoj vykon realne ovplyvni to ci mas ping 20 alebo 60.
- Vdaka MM si teraz vzdy dobre zahram, zapasy su casto vyrovnane, obcas to sice hodi nejakeho blbca, ale vo vseobecnosti su zapasy vyrovnane. Ranking system vsetkych motivuje aby ostali do konca a aby si davali pozor na svoj vykon.
- Votekick je normalna vec, ak niekto kazi hru, tak musi byt moznost dostat ho prec. A ak hras normalne a dobre, tak nevidim dovod preco by ta mali ostatni kicknut. Ja mam v competitive odohratych cca 150 zapasov a zatial ma kickli jeden jediny krat, aj to len kvoli tomu, ze som mal slabsie skore a rozhodol som sa rotovat z jedneho plantu na druhy. Hlasovanie skoncilo akurat ked som plantoval bombu :) Na druhej strane votekick viackrat pomohol zbavit sa griefera.
- S crashovanim nemam problem, ale moze to byt chyba hry. Skus to cele preinstalovat a potom pravidelne kontrolovat integritu suborov. Nove drivery, atd.
- Viditelnost skinov je nevyhoda iba pre toho kto ho ma. Takze ak ta trapi, ze su zbrane vyrazne, tak pouzivaj defaultne skiny. A hudbu si mozes vypnut.
Proste sa rozculujes nad drobnostami/nezmyslami a skoro vsetko z toho sa da vyriesit, len treba chciet.
- Ked to je take zle, preco to vlastne hras?
hral som to uz davnejsie a vtedy som si povedal, ze to este chvilku necham vyzriet, nech sa odladia nejake bugy a podobne. ked s tym mam ale problemy stale, nieco asi v poriadku nebude :/ inak momentalne forfun a dufam, ze sa to casom zlepsi. aj ked solo competetive pre mna urcite hasne, na to nervy nemam. kazdy tam beha bez duse dokola, zbrane kupuje v prvej sekunde, nevedia co robit, kam chodit, nevedia vyuzit dobre spawny, flashovat, sledovat cas a ked im clovek slusne povie, co by mohli spravit inak, tak Сука Блять. samozrejme skatulkujem, su aj v pohode ludia, co si proste chybu priznaju, pripadne vedia poviest team, ale inak je o to o nicom. proste public so zbytocne dlhym freezetimom.

ranking system motivuje, ale zaroven je extremne zneuzivany. ked si to porovnam napr. s dotou, tam hram zapasy ovela vyrovnanejsie a zazivnejsie. tu je to take nemastne neslane a bohuzial dobry zapas si zahram malokedy az nikedy.

neviem aky mas ty rank, urcite sa tieto veci menia rank od ranku. u mna dole v podpalubi to vsak vyzera tak ako pisem. zneuzivanie votekickov, smurfy, rusi, vela rusov, skoro sami rusi, nezhody sa v teame riesia teamkillom, atd :) takze moj pohlad je skresleny hlavne tymto ..

a k tym ostatnym veciam dam vediet, ci to teda ten reinstall vyriesi ... ale pochybujem. hlavne nevidim dovod, preco by som mal riesit reinstall, ked ta hra funguje dobre. nikdy som v nej nic neupravoval a poslusne stahujem updaty. dokonca som neskusal este ani cheaty.
LukasqoO
King
King

Ja len nechapem jedno. Preco kazdy vravi ze solo je naprd, ze sa to neda potahat, ze ma iba rusov v teame atd? Ja som mal skoro stale rusov v teame a ked nerobis naprieky, snazis sa mu dohovorit alebo ho ignorujes tak sa to da... Ked aspon trosku rozmyslas pri tej hre, tak to potahas aj sam. Ja som hraval a aj hravam IBA solo v MM a Faceit a dostal som sa z Gold Nova Master kde som zacal po tych prvych 10tich hrach na Global v priebehu par mesiacov, kedze som csko nehral zopar rokov. Teraz som padol o 3 ranky z globalu lebo som to jednak nehral zopar mesiacov a sledujem na mne ze mi ide aim uplne niekam do riti :D No nemam uz cas na to ako volakedy to pilovat a pilovat aby som bol zase vo 'forme'.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Votekick je v pohode. Stalo sa mi parkrat posledny mesiac, ze ma po par kolach kickli, aj ked som tahal cely team...po nejakych nezhodach (napr. ze odmietam pocuvat "taktiku" ak si myslim, ze je fakt blba napr. uplne bezhlavo nabehavali do priestoru, ktory bol pre nich nevyhodny a potom ich 1-2 CT rozstrielali a vykurili granatmi...a toto stale dokola).

Bol som rad, ze ma kickli, aspon som nemusel s nimi stravit dalsich XY v hre. Nemal som za to ziaden postih a mohol som sa okamzite pripojit do noveho zapasu, ktory bol vyrovnanejsi a zaujimavejsi.

Nevyhodou votekick su premade hraci. Ak su v teame 2 toxicki premade, tak sa budu navzajom chranit. Toto by sa malo jednoducho riesit tak, ze ked sa hlasuje o vyhodeni hraca, tak jeho premade v teame by nemal pravo hlasovat. Aby sa ich dalo zbavit.

Uz som zazil vela takych hier, kedy sme 1-2 kickli a potom sme vyhrali.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

BTW hrava niekto CS GO na windowse 10? Dake problemy? Zmeny?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hrávam na windowse, žiadne zmeny žiadne problemy.

Včera som dal jednu hru, chytil som do tímu zopár hráčov čo trollovali hneď od prvého kola, cca po 18 kolách ma vyhodili z hry a dostal som penalizáciu na sedem dni pretože vraj som bol v predchádzajúcich zápasoch dosť často vyhodený z hry čo je úplná blbosť keďže stále hrávam len s ľudmi čo poznám... Toto by mali nejako ošetriť, je to dosť blbé že kvôli nejakým magorom teraz mám zákaz na týždeň :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

lol, ja som akurat dostal cooldown za to, ze som votekickol moc vela spoluhracov :D to uz aby sa bal clovek zucastnit ankety
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No to som mal pred týždnom ban na sedem dni kvoli tomu, teraz zas kvoli tomuto... Veď ale je to cele nezmysel, kolkokrat je bot užitočnejši...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

*****HERO***** napísal:lol, ja som akurat dostal cooldown za to, ze som votekickol moc vela spoluhracov :D to uz aby sa bal clovek zucastnit ankety
Vcera sme kickli typka, co mal 300 ping stale, vacsinu casu bol afk alebo random lagoval po mape a s tymi lagami nemal sancu niekoho zabit. Kickli sme ho. Hru sme otocili a nakoniec vyhrali. A po zapase ma cakalo od Valve prekvapko. Ban na 7 dni za "prilis caste kickovanie spoluhracov"...skvele :D

Votekick nezneuzivam. S premade hracmi nehravam a ak uz, sme 5 a teda nekickujeme :D Neviem ako to maju vo Valve nastavene, ale zjavne nepocitaju s mnozstvom trollov v hrach, ktorych je proste nutne kicknut a potom sa ten zapas da aj vyhrat. Mali by prijst s inym sposobom, ako zabranit zneuzivaniu votekick.
Meken
King
King

Za co je tato medaila?

Inak stale aj po preinstalovani windowsu sa mi stava to , ze mi hodi ciernu obrazovku a nic sa nedeje, iba fps vidim... Alebo ze mi zmizne mieritko, ci radar alebo vsetko (na mojom notebooku, bratovom aj na dalsom stolnom PC), takze to bude urcite hrou.
Prílohy
EIJC7Xd.jpg
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Za dosiahnutie ranku 40

//autoeditácia príspevku (31 Dec 2015, 13:49)
ephramko napísal: Vcera sme kickli typka, co mal 300 ping stale, vacsinu casu bol afk alebo random lagoval po mape a s tymi lagami nemal sancu niekoho zabit. Kickli sme ho. Hru sme otocili a nakoniec vyhrali. A po zapase ma cakalo od Valve prekvapko. Ban na 7 dni za "prilis caste kickovanie spoluhracov"...skvele :D

Votekick nezneuzivam. S premade hracmi nehravam a ak uz, sme 5 a teda nekickujeme :D Neviem ako to maju vo Valve nastavene, ale zjavne nepocitaju s mnozstvom trollov v hrach, ktorych je proste nutne kicknut a potom sa ten zapas da aj vyhrat. Mali by prijst s inym sposobom, ako zabranit zneuzivaniu votekick.
Know that feel. To iste som mal ja, potom som zas mal hneď ten den ako mi skončil ban na 7 dni som dostal dalši na sedem dni lebo vraj som bol vela krat vyhodený zo zapasov..gg
Meken
King
King

Tiez som cital, ze za rank 40, ale dnes som klikol na hraca a mal rank 10
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lebo keď dostaneš medailu tak ti to resetne level.
Meken
King
King

To ako zase od jednotky? wtf.. to moc nepremysleli
LukasqoO
King
King

A k comu je vlastne ten rank?
Meken
King
King

Ved k nicomu, ale aspon troska clovek videl kolko ma hrac odohrate.. Ale takto ked sa to resetuje stale dookola mi to uz pride naozaj zbytocne.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Premysleli lebo potom dostanes za 40lvl Service medal 2015 lvl2.
Prílohy
uH16tyd.png
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Meken napísal:Ved k nicomu, ale aspon troska clovek videl kolko ma hrac odohrate.. Ale takto ked sa to resetuje stale dookola mi to uz pride naozaj zbytocne.
Podobne to bolo aj na call of duty ten prestige system a fungovalo to, ludí to bavilo.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

+ niekto uz dostal medailu z 2016 :lol:
Prílohy
jAmc8cN.jpg
Napísať odpoveď