Counter-Strike: Global Offensive
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Pokial nebudem hrat mesiac zmizne mi iba rank (tzn. zasa 10 hier kym nejaky ziskam) alebo to dropuje aj lvly (to znamena 6 hodin deathmatchu na lvl 3 a hranie competitov)?
nebudes dlho hrat tak ti zmizne len rank ale po jednej hre by sa ti mal vratit uz naspet, nemusis znova robit lvl 3 ani nic to ti ostane.
Ale prosí ťa normálni "PRO" hráči nehrávajú už vôbec MM ja som bol unranked SUPREME zapal som cs-ko po 4 mesiacoch dal 14 solo hier z toho 14 winov v rade, rank up na Globala bez problémov, dnešný MM je ešte väčší cancer ako kedykoľvek predtým SUPREME/GLOBAL sú 2/3 zlých hráčovEmTeK napísal:konecne nieco urobili stymi rankami, ja som spokojny aspon znova co grindovat.
podla mna global elite by mal byt fakt clovek co tu hru ovlada uz skoro na PRO urovni a nie ked vidim tych retardov co sa tam dostali a to ich ani nepotahali....
-
filip.krajcar
Amateur
PRO hraci hraju mmr len na smurfoch, aj to max len v pripade ze nejde faceit
oni mozu osrat cele 64tick mm ked mozu hrat FPL
oni mozu osrat cele 64tick mm ked mozu hrat FPL
To je iba faceit liga alebo su aj free serveri kde si moze clovek zahrat for fun? ako pub?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to nie je liga, to je forfun samo osebe
-
filip.krajcar
Amateur
Ako pise hero..
Ale k tvojej otazke, vies si tam zahrat aj ty, nie stylom ze mam ip, napojim sa a hram na publicu...
Je to tam zalozene na baze jak MM, regnes sa, zvolis nejaky ten skillgroup (vobec sa to neodraza od ranku) a das si potom k hram CSko, vyberies si nejaky ladder a system hladania, ak si 1 tak hladas match a vyberies si este jednu vec a ono ti to najde spoluhracov aj enemy, potom ste v lobby kde su dvaja kapitani, oni maju za ulohu skrtat najprv zo zoznamu serverov (svedsky,nemecky,holandsky,UK, a este jeden tusim tam je) a potom sa skrta z map
az zostane jedna ktora sa pojde hrat... Vies to hrat free ale vies si kupit aj premium acc, kde vies postupovat vyssie v ligach, zbierat body a vyhravat nejake ceny
Ale k tvojej otazke, vies si tam zahrat aj ty, nie stylom ze mam ip, napojim sa a hram na publicu...
Je to tam zalozene na baze jak MM, regnes sa, zvolis nejaky ten skillgroup (vobec sa to neodraza od ranku) a das si potom k hram CSko, vyberies si nejaky ladder a system hladania, ak si 1 tak hladas match a vyberies si este jednu vec a ono ti to najde spoluhracov aj enemy, potom ste v lobby kde su dvaja kapitani, oni maju za ulohu skrtat najprv zo zoznamu serverov (svedsky,nemecky,holandsky,UK, a este jeden tusim tam je) a potom sa skrta z map
vravim clovek skoro na PRO urovni, nemyslim hned aby sami KennyS bol global elite, ale vidim sam ako to je do globalu vobec nie je problem sa dostat a vobec sa necitime ze tu hru ovladame nato aby sme mali top ranky v hre...
nefunguje to tak ako v ostatnych hrach - Dota - LoL ...
to ze je to cancer alebo 64tick ... whatever hovorim o systeme ako takom
nefunguje to tak ako v ostatnych hrach - Dota - LoL ...
to ze je to cancer alebo 64tick ... whatever hovorim o systeme ako takom
Olof dropol na Le
ale EmTeK ma pravdu rposte global by mal byt hrac co ma potencial na to aby sa v tej hre dokazal uz nejako presadit ci uz v najvyssej lige alebo v nejakom mensom time 
lenze cim viac stupa pocet hracov,tak aj pocet na globale.plus mam pocit ze teraz kazde detsko zapina cheaty,lebo on tam nepatri do 2AKcka,to mu rank furt nicia spoluhraci 
mna to dalo do LEM, ale neriešim, matchmaking nehram už dlho, iba občas refreshnem rank. Momentalne hram ESEA, je to ovela kompetetivnejsie, ludia su tam prijemnejsi.
son-goku : existuje nejaka hra s ktorou ty nemas problem a neplaces kvoli tomu? (okrem doty????)
son-goku : existuje nejaka hra s ktorou ty nemas problem a neplaces kvoli tomu? (okrem doty????)
som hral teraz casual a jeden tipek tam zacal cheatovat s AB a asi po dvoch kolach tam zapli dalsi 5ti ... plus traja si z toho menili nonstop mena... Vidim, ze ich je ako potkanov a mnozia sa..
clovek si chce for fun zahrat a sami kkt
clovek si chce for fun zahrat a sami kkt
ja sa nestazujem fetak,patrim tam.celkovo som vravel o vseobecnej situacii preco je cheater cheaterom.sam som cheatoval davno pradavno,aby som si dokazoval nieco.DEVZYO1G napísal:mna to dalo do LEM, ale neriešim, matchmaking nehram už dlho, iba občas refreshnem rank. Momentalne hram ESEA, je to ovela kompetetivnejsie, ludia su tam prijemnejsi.
s tymto ti asi nepomozem, casual som nikdy nehral, ale neexistuju nejake CZ/SK public servery, ako na 1.6, kde by boli stale admini/moderatori a cheaterov by hned banovali? Alebo si najdi nejaky premade a hrajte spolu.
Ked sa potrebujem rychlo otocit o cca 180° tak mi pri tomto pohybe vznika delay. Docela mi zatahuje obrazovka. Cim to moze byt? PC mam dostatocne silny na CSko. Skusal som aj nastavenia dat na low no nepomoholo.
Nemáš nastavený v nastaveniach Motion Blur? Ak teda chápem tvoj problém 
Motion Blur - disable
Zdravím!
Mám 2 steam účty s CSkom. na jednom mám čisto len CSko na druhom aj nejaké iné hry. Ale na tom účte kde mám len CSko keď hrámo normálne kompetičnú hru napríklad tak mám 250fps priemerne no na tom druhom mám okolo 100 s dropni pod 60. Nevie niekto ako môžem použiť ten istý konfig z toho čistého účtu aj v tom druhom účte? Nastavenia grafické mám v obidvoch na chlp rovnaké. Rozdiel tam nieje v ničom. Hrám na jednom PC.
Mám 2 steam účty s CSkom. na jednom mám čisto len CSko na druhom aj nejaké iné hry. Ale na tom účte kde mám len CSko keď hrámo normálne kompetičnú hru napríklad tak mám 250fps priemerne no na tom druhom mám okolo 100 s dropni pod 60. Nevie niekto ako môžem použiť ten istý konfig z toho čistého účtu aj v tom druhom účte? Nastavenia grafické mám v obidvoch na chlp rovnaké. Rozdiel tam nieje v ničom. Hrám na jednom PC.
existuje,ale tam naberaju adminov stylom,si vip,nieco tu mas odohrane ok berieme. cheaterov mas proste vsade casual,alebo kompetak. len rychlo vychadzaju cheaty a vac databaza sa zaplna pomaly.a ako som povedal,len som konstatoval ze teraz sa bude viac cheatovat,lebo dostat sa na global bude trvat ovela dlhsie.DEVZYO1G napísal:s tymto ti asi nepomozem, casual som nikdy nehral, ale neexistuju nejake CZ/SK public servery, ako na 1.6, kde by boli stale admini/moderatori a cheaterov by hned banovali? Alebo si najdi nejaky premade a hrajte spolu.
-
lowmanek
Light Professional
btw co je na tom pravdy ze retard average ma ist do NiP?
Postni prosím odkiaľ to máš, lebo na googli som nič nenašiel.