na chvilku som mu zbehol na twitch a retardi to tam spominali.ziadal som odkaz na stranky a vraj to twitli nip ale nemam twitter tak som sa nic nedopatral.nikam nejde maximalne na psycho za tie reci ako da odstranit toho a toho.
Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
kur*a ved som editol prispevok
na chvilku som mu zbehol na twitch a retardi to tam spominali.ziadal som odkaz na stranky a vraj to twitli nip ale nemam twitter tak som sa nic nedopatral.nikam nejde maximalne na psycho za tie reci ako da odstranit toho a toho.
Kto je to ten Average?
nechceš vedieť
@Mekne ->
Já neviem ale v niektorých veciach má celkom pravdu .. hlavne jeho talky večerné sú fajn .. no ale každý má iný nazor naňho
Já neviem ale v niektorých veciach má celkom pravdu .. hlavne jeho talky večerné sú fajn .. no ale každý má iný nazor naňho
Teraz som ho pozeral 15 min.. ved to je totalna lama, nevie sa ani poriadne postavit a otacat a nie to strielat... A to jeho "zapatí su" ... 
praveze hrat podla mna vie, ale ten styl akym sa prezentuje, na facku
hm, tak neviem mozno mu neslo... ale bol posledny so skore 4:15 a ked som vypol , tak prehravali 14:4 tusim a jedine co robil, tak plakal ze kazdy ma WH zapate a kkti su vsetci. Je to sracka, nevedel zastrelit desertom od zadu hraca, 4 rany a vsetko vedla
Princip hry ovlada tak ako malo kto, ale to je tak podla mna vsetko. Obcas si ho pozrem ked sa potrebujem zasmiat 
"Novym" rank up systemom sa dosiahlo asi to ze 9 z 10 hier v MM su cheateri tak asi tolko, este ze som dal Globala a mozem sa s MM rozlucit lebo naozaj to nema vyznam /cheater co po mape beha s autolamou ma 47 fragov a druhy v teame ma 7 je podla mna strata casu/
Nove ranky by mali mozno zmysel keby hraju vsetci korektne a je uz konecne nejaky anticheat ktory detekuje na serveroch cheaty nie trapny owerwatch na ktory sa VALVE tak spolieha
. Je uplne bezvyznamne ked z 0,8 ludi v globale su 0,7 ludia vyboosteni cheaterom a to tu neplacem okolo cs-ka sa pohybujem od 1.1 ale bohuzial toto je smutna realita kam sa naozaj asi najlepsia kompetetivna hra ubera....Neberte to ako hate ani nic ale mal som potrebu vyjadrit svoj nazor na momentalnu situaciun nic viac.
P.S: asi zacnem hrat BO3 na PS4 tam sa apon neda cheatovat
P.S: asi zacnem hrat BO3 na PS4 tam sa apon neda cheatovat
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemusím ho moc ale týpek to ozaj vie. Sem tam keď natrafím na jeho stream, pripadne video tak ma dost rozumné/poučné/ reči okolo tej hry .. Ale ako píše devzyo1g niekedy sa fakt prezentuje ako kreten.Meken napísal:Teraz som ho pozeral 15 min.. ved to je totalna lama, nevie sa ani poriadne postavit a otacat a nie to strielat... A to jeho "zapatí su" ...
Hru vie hrat urcite dost dobre len je toxicky a takmer nikdy neuzna chybu.
-
lowmanek
Light Professional
Tak z chuti som sa už dlho nezasmial 
1:34 0,5 speed to mu ako zaje*al?ci sa mi len zda ze kuka len dopredu a ani nepohol?
btw to som vtedy pozeral a josef inu zbran ako deagl ani nemal.
btw to som vtedy pozeral a josef inu zbran ako deagl ani nemal.
No ja neviem, asi som uz stary
Mne pripada ako typicky blbecek co hru vnima tak, ze ked on zabije, tak je skiller a ked zabiju jeho, tak je to stastie. A do toho zbytocne nadavky. Ked uz stream, tak si omnoho radsej pozriem Dev1ho.
Ja som sice asi taky isty ale nenatacam sa a nezverejnujem to. Ale to len CSko a Lolko ma dokaze tak vytocit.
PsychoS presne
.. Ja robim s ludmi denne, komunikacia so zakaznikmi, ale nikdy ma nevytocia... No CS a LOL, tam doslova pena z ust 
Je možné že v kompetetive nepočujem ľudí (v hlasovej komunikácii) ale na faceit-e hej? Alebo jednoducho nepoužívali ten mic...
Totižto chcel som zopár krát nejaké to info a čoho som sa dočkal bol akurát kick xD smutné bolo že som bol prvý ..
Totižto chcel som zopár krát nejaké to info a čoho som sa dočkal bol akurát kick xD smutné bolo že som bol prvý ..