Viac zbraní, viac munície, viac nepriateľov (pridané), viac výbušných barelov,
nové vozidlá (pridaný tank a helikoptéra) apod.
Inštalujte podla predvolenej cesty inštalátora.
Kód: Vybrať všetko
http://www.recenzeher.eu/patch/crysis-sp-demo-mod/Viac zbraní, viac munície, viac nepriateľov (pridané), viac výbušných barelov,
nové vozidlá (pridaný tank a helikoptéra) apod.
Inštalujte podla predvolenej cesty inštalátora.
Kód: Vybrať všetko
http://www.recenzeher.eu/patch/crysis-sp-demo-mod/
Napis , ze Crysis nema originalitu a padnem pod stolmarcus-16 napísal:mystique>to hrac ako ty nepochopi, myslim ze nehras hry viac 3-4 roky, ak si to naozaj myslis..
..dnesne hry su na grafiku az moc zamerane a velakrat na ukor hratelnosti, originalita uz sa z hier vytratila uplne, podla mojho nazoru to ide dolu vodou..
mam rad peknu grafiku, spominam jak som plestil oci na dooma, v quakeovi som sa 5 minut tocil okolo(tusim prvykrat pouzitych) polygonovych postav..a viem to ocenit aj teraz..
ale plynulost=>zvysenie hratelnosti je prvorade..radsej dam vsetko na minimum, ako by som si uzival v nejakej hre trhanie.....
no kedze neviem kolko mas rokov odpustim si poznamku typu - ja som sa hral na PC ked ty si sa este clnkoval, vsetci vieme kde , alebo - ja ti mozem byt fotrom atd atd.... Pozri neviem do akej tvojej dalekej minulosti patria skusenosti s PC hrami, ale jedno ti poviem kamarat, hraval som hry, ktore boli robene este nie na klasicke stolove PC ako teraz - neviem kolko ti toho povie nazov "ZX Spectrum" - 8Bit, magnetak, telka a klasicke magnetofonove pasky - kto pozna amigu tak vie o com tocim, taky 8 farebny BruceLee alebo Harier Attack, proste klasika naprogramovana v Basicu a nahrana na kazetu ... A az potom prisli monochromaticke PC 286, s 640Kb ram, 12Mhz CPU, a 4Mb diskom... A poviem ti prechod na 386 bol historicky krok, videl som totiz Prince of Persia vo farbe, nie ako predtym - ciernobielo a asi si nevies ani prestavit co sa stalo ked som naisloval HL1 na PC Cyrix 120 Mhz a 24 Mb ram s 2MB grafikou - hral som to v softwarovom rezime 320x200 v zmensenom okne (aby mi to slo aspon ako tak plynule a bolo mi jedno ci mi to sekalo alebo nie, tu hru som presiel asi 4x + vsetky datadisky)... Tak si nabuduce odpust tu poznamku co si napisal v uvode tvojho postu, - moj nazor na crysis - je to pecka, a to som ze som napisal ze som nehral nic lepsie od dob HL1 a D2 LOD tak za tym si stojim...marcus-16 napísal:mystique>to hrac ako ty nepochopi, myslim ze nehras hry viac 3-4 roky, ak si to naozaj myslis..
..dnesne hry su na grafiku az moc zamerane a velakrat na ukor hratelnosti, originalita uz sa z hier vytratila uplne, podla mojho nazoru to ide dolu vodou..
mam rad peknu grafiku, spominam jak som plestil oci na dooma, v quakeovi som sa 5 minut tocil okolo(tusim prvykrat pouzitych) polygonovych postav..a viem to ocenit aj teraz..
ale plynulost=>zvysenie hratelnosti je prvorade..radsej dam vsetko na minimum, ako by som si uzival v nejakej hre trhanie.....
To je pokrok, pred 3ma rokmi tiez vsetci vycitali krvave naroky Far Cry a po urcitom case su uz vsetci spokojni. To iste plati pre vela inych hier, bohuzial PC na hry je vzdy draha zalezitost, ked chces hrat hry a pocitat iba s jednorazovou investiciou, tak si kup konzoluxJEDIKNIGHTx napísal:čo z toho,že hra na HIGH a Very HIGH vipadá premakane,ked ju nemôžem rozchodiť v DX9 na 1024x768 all high(X2 5600+ a 8800GTS),ide mi to tak 25-35fps.To crytek prestrelil trocha s tou náročnosťou na hardware,aby sa na 8800GTSke hra takto plazila a o DX10 ani nehovorím a myslím si že hra v plnej verzii pôjde takto isto ak nie horšie.Netajím,že som nasratý na cely mrkvosoft a nvidiu a crytek,ktorý sa spojili a zadalli si heslo:vymačkajme s hráčou všetky peniaze a na nvidiu som nahnevaný 2x viac,lebo čo spravila s 8800GT,tak to je pekný podraz pre všetkých majitelov 8800GTS a GTX a GTX Ultra.