Ja berem Crysis skor ako graficke demo..fps action uz mam v podstate plne zuby...bolo toho vela

za tych 15 rokov aktivneho hrania. Ked si chcem fajn zahrat, zahram si nieco co vynika HRATELNOSTOU...a nemusi to byt prave "realisticka" atmosfera (grafika,zvuk,efekty..)ale zabava (dle gusta), cize celkovy zazitok sa nemusi odrazat od supadupa efektov. Urcita originalita je tu v niecom vzdy, ale o niecom prevratnom sa pri Crysis da hovorit zatial ak v spojitosti vyssej urovne enginu, alebo je tu este nieco meganew? Ja mam taky pocit, ze je tazko na dnesnom trhu prist s niecom fakt origos.. Bojim sa, ze tie zlate casy su prec.. vyvoj je uz proste v takom bode, ze "obalove" poziadavky su prednostne pred napadom, dejom, hratelnostou.... Preto neviem, co by ma malo taaaak strasne fascinovat na niecom, co je iba ciro zmeska premakanych "real" prvkov..

Ale mozno to bude predsa len chytlave, este neviem..stale taham

Nemozem si neodpustit: najlepsia hra je taka, ktora Vam zobere cele hracske srdce. Taka mega hracka. Kazdy sa hral s inym legom (Barbinkami)

A predsa, aj PRIMITIVNA, ale dobre ponata hra moze byt vacsim zazitkom..aj keby ste boli prof. ci IQ=200 a <, ide o (detsku) hravu dusu co je v kazdom z nas..