Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

prask napísal:sak to robia a budu robit furt. aj ati zachvilu vyda HD38.. a fsetci co maju 2900 budu plakat :). to je proste biznis zvykajme si.
Zvykajme? Ved to takto funguje uz aspon 10 rokov, ked prisli karty 3Dfx.
//romerot: to nech posudia moderatori, lebo tento tvoj prispevok by sa teoreticky mohol povazovat za podliezanie a posthunting :P
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

NO SPAM DRZME SA TEMY!!!
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Ja berem Crysis skor ako graficke demo..fps action uz mam v podstate plne zuby...bolo toho vela :D za tych 15 rokov aktivneho hrania. Ked si chcem fajn zahrat, zahram si nieco co vynika HRATELNOSTOU...a nemusi to byt prave "realisticka" atmosfera (grafika,zvuk,efekty..)ale zabava (dle gusta), cize celkovy zazitok sa nemusi odrazat od supadupa efektov. Urcita originalita je tu v niecom vzdy, ale o niecom prevratnom sa pri Crysis da hovorit zatial ak v spojitosti vyssej urovne enginu, alebo je tu este nieco meganew? Ja mam taky pocit, ze je tazko na dnesnom trhu prist s niecom fakt origos.. Bojim sa, ze tie zlate casy su prec.. vyvoj je uz proste v takom bode, ze "obalove" poziadavky su prednostne pred napadom, dejom, hratelnostou.... Preto neviem, co by ma malo taaaak strasne fascinovat na niecom, co je iba ciro zmeska premakanych "real" prvkov.. :? Ale mozno to bude predsa len chytlave, este neviem..stale taham :oops: Nemozem si neodpustit: najlepsia hra je taka, ktora Vam zobere cele hracske srdce. Taka mega hracka. Kazdy sa hral s inym legom (Barbinkami) :lol: A predsa, aj PRIMITIVNA, ale dobre ponata hra moze byt vacsim zazitkom..aj keby ste boli prof. ci IQ=200 a <, ide o (detsku) hravu dusu co je v kazdom z nas..
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

samploom napísal:Ja berem Crysis skor ako graficke demo..fps action uz mam v podstate plne zuby...bolo toho vela :D za tych 15 rokov aktivneho hrania. Ked si chcem fajn zahrat, zahram si nieco co vynika HRATELNOSTOU...a nemusi to byt prave "realisticka" atmosfera (grafika,zvuk,efekty..)ale zabava (dle gusta), cize celkovy zazitok sa nemusi odrazat od supadupa efektov. Urcita originalita je tu v niecom vzdy, ale o niecom prevratnom sa pri Crysis da hovorit zatial ak v spojitosti vyssej urovne enginu, alebo je tu este nieco meganew? Ja mam taky pocit, ze je tazko na dnesnom trhu prist s niecom fakt origos.. Bojim sa, ze tie zlate casy su prec.. vyvoj je uz proste v takom bode, ze "obalove" poziadavky su prednostne pred napadom, dejom, hratelnostou.... Preto neviem, co by ma malo taaaak strasne fascinovat na niecom, co je iba ciro zmeska premakanych "real" prvkov.. :? Ale mozno to bude predsa len chytlave, este neviem..stale taham :oops: Nemozem si neodpustit: najlepsia hra je taka, ktora Vam zobere cele hracske srdce. Taka mega hracka. Kazdy sa hral s inym legom (Barbinkami) :lol: A predsa, aj PRIMITIVNA, ale dobre ponata hra moze byt vacsim zazitkom..aj keby ste boli prof. ci IQ=200 a <, ide o (detsku) hravu dusu co je v kazdom z nas..
ja som na tom asi tiez tak,bojim sa ze uz moja konfiguracia na hry uz nebude stacit :(,chcem hrat hry realisticke,nemusia ma prekvapit svojim narocnym enginom,staci mi ked je to realne,ako napr PES 08,nechcem odbacat od temy ale aj CRYSIS je nieco dobre,realisticke,bude to pecka ked vyjde full,ale cim viac rokov prejde,tym lepsie PC bude treba :(,na ktore si uz pomaly budem zarabat sam :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

GothaR: Uplne ale totalne nesuhlasim s tvojim prispevkom ohladom narocnosti FarCry. Nikto tie poziadavky hry nekritizoval, hra mi bezala na AMD 1000 MHz s 256MB RAM a GeForce 2 MX400 64MB. Bezala na low, ale bezala. Na lepsich PC s nou nebol problem, na nadupanych masinach uz vonkoncom. Pozri si teraz Crysis, ten nejde poriadne na na tom najlepsom co dokazes dnes kupit.

Leninn: Vidis nejaky velky rozdiel v grafike medzi dvomi obrazkami, ktore pridavam v prilohe???
Prílohy
ah.jpg
al.jpg
Leninn
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Leninn »

myslite ze bi som sputil crysis na plnej na 8800gt?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Leninn: Este mi odpis na moju otazku ci tam vidis rozdiel a az potom ti dam ban za treti ci stvrty ucet na fore.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

hojko napísal:Pozri si teraz Crysis, ten nejde poriadne na na tom najlepsom co dokazes dnes kupit.
A to si zobral odkial ? V klane mame 2 ludi ktory si z toho dema na viste DX10 (Nastavenia na max 1280x1024 4xFSAA) robia videa vo FRAPSe pri 45 fps.
hojko napísal: Leninn: Vidis nejaky velky rozdiel v grafike medzi dvomi obrazkami, ktore pridavam v prilohe???
Tie 2 obrazky su UPLNe rovnake ... neviem o com sa nas tu snazis presvedcit ? Este maju aj rovnaku velkost(v kb).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

H@wk: Sry, dal som zle, uz som to opravil.
xH4wK

hojko napísal:H@wk: Sry, dal som zle, uz som to opravil.
No , teraz je tam podstatny rozdiel :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

jj je horny je lepsi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A v com je tam taky rozdiel???
xH4wK

hojko napísal:A v com je tam taky rozdiel???
:lol:
po 1. Je tam tienovanie tj. vyzera to realnejsie nez ten obrazok bez tienov
po 2. Tak ako vyzera ten 2 screen by som hrat nechcel :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

tiene vifarbenie a svetlost si simnite ten sud ten horny a spodny horni ma tien spodny nema :?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ten jeden je otras. Aj vam sa zda ze to na DX10 vyzera daleko lepsie a realnejsie?
xH4wK

test napísal:Ten jeden je otras. Aj vam sa zda ze to na DX10 vyzera daleko lepsie a realnejsie?
Ved to je prave to o com sa bavime :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

jj je
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zas taky velky rozdiel tam nie je, mozno tak trosicku vo svetlach a potom este v tych kamenoch ale inak asi tak vsetko.
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

A ešte v piesku. :)
xH4wK

A ake rozdiely cakate ? Ved je to stale ta ista hra...
Napísať odpoveď