Crysis
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
H@wk: Ja sa nesnazim nikoho o nic presvedcit, len vyvraciam nutnost hrania hier pod DX10 ludi, ktori si myslia, ze na hre je najdolezitejsia grafika. To su ludia ako ty a tebe podobni. To co pisem nie je to comu verim, ale je to dokazane benchmarkami a porovnanim DX9 a DX10 hier, takze je jasne, ze DX10 je velky zrut a neprinasa nic extra co by bolo potrebne pre hranie hier.
NVIDIA o správném nastavení a výkonech Crysis
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 4669&r=top
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 4669&r=top
Ani to netrebaDem0n napísal:Samozrejme, DX10 je v tejto dobe luxus (hlavne s rozumnym poctom framov), podla mna este stale vladne DX9... a este taky rok bude. Mne by uplne stacilo hrat Crysis na Medium-High detailoch v DX9 mode aspon s 50FPS
-
Andi_Cibula
Addict
Niektoré príspevky o hratelnosti a rýchlosti hry ma celkom štvú.
Hra je nepochybne o grafike, ide o ten vizuálny zážitok (aj audio) a pocit z atmosféry, hratelnosť je na druhom mieste. Mne tento prístup úplne vyhovuje, niekto zaujme grafikou, niekto hratelnosťou.
Keby som mal brutálny highend PC, tiež si to zahrám na maximálnu grafiku kôli tomu pocitu z grafiky a vtiahnutiu do hry.
Bohužial taký PC nemám a ešte dlho mať nebudem, bo to aj tak nepotrebujem. RuneScape rullez, hrávam iba to.
Nemám proti Crysis absolútne nič, možno by som pár vecí našiel, ktoré by som grafike vytkol, hold, je to ale zábava pre bohatých.
Proti DX10 tiež absolútne nič nemám, ak je to posun v grafike, len a len to podporujem.
Well done Crytek !
Hra je nepochybne o grafike, ide o ten vizuálny zážitok (aj audio) a pocit z atmosféry, hratelnosť je na druhom mieste. Mne tento prístup úplne vyhovuje, niekto zaujme grafikou, niekto hratelnosťou.
Keby som mal brutálny highend PC, tiež si to zahrám na maximálnu grafiku kôli tomu pocitu z grafiky a vtiahnutiu do hry.
Bohužial taký PC nemám a ešte dlho mať nebudem, bo to aj tak nepotrebujem. RuneScape rullez, hrávam iba to.
Nemám proti Crysis absolútne nič, možno by som pár vecí našiel, ktoré by som grafike vytkol, hold, je to ale zábava pre bohatých.
Proti DX10 tiež absolútne nič nemám, ak je to posun v grafike, len a len to podporujem.
Well done Crytek !
-
Daggertail
Light Professional
heh,skusali ste uz niekto dat v editore na mapu zbrane?lebo ked ich dam na mapu a dam switch to game tak sa mi nedaju zobrat
BTW dal som si tam dvoch tych mimozemstanov(jeden bol pri tej zamrznutej lodi) a teda su dost tazki,4 zasobniky mi trebalo aby som dal jedneho a celkom pekne je ked vas zmrazia,taky lad na obleku mate
BTW dal som si tam dvoch tych mimozemstanov(jeden bol pri tej zamrznutej lodi) a teda su dost tazki,4 zasobniky mi trebalo aby som dal jedneho a celkom pekne je ked vas zmrazia,taky lad na obleku mate
Nie je v noci uz slnko bolo davno vonku este som tam behal asi tak 15min. fotil vsetko co sa dalo cize uz bolo slnko dost vonkuDem0n napísal:Akoze ten DX9 screen je v noci preto nie su ziadne odrazy
A JASNE ZE GRAFIKA TI HRATELNOST HRY NEZLEPSI ! ZLEPSI TI LEN DOJEM Z HRY A TEN POD DX10 BUDES MAT URCITE OMNOHO LEPSI asi tak
-
hojko
Site Admin
Podla odkazu od Jokera pridam FPS z hry, je to na zostave: Intel Core 2 EXTREME X6800 (1066 MHz FSB, 2,93 GHz a 4 MB L2 cache), 2 GB RAM a nForce 680i chipset na doske. Hra ide celkom zaujimavo, vid. priloha.
A neodpustim si tuto citaciu: ,,Stačí editovat konfigurační soubory v adresáři \CVarGroups\ a parametry z "Very High" cut&paste i do sekce "High", díky čemuž se hra pustí v nejvyšší možné kvalitě. Stíny pak mají být hlubší, listy lépe odrážející světlo, textury hezčí a vše údajně pod WinXP běží v 1440x900 s dvoujádrovým procesorem a GF8800GTX rychlostí 15-25 fps."
Dnes nie je ziadna extra vec mat doma 22 palcovy wide monitor, ten ma nativne rozlisenie 1680x1050. Ked sa pozriem do tabulky, tak je mi jasne, ze si to ani s 8800Ultra s 2xAA ani len nezahram.
A neodpustim si tuto citaciu: ,,Stačí editovat konfigurační soubory v adresáři \CVarGroups\ a parametry z "Very High" cut&paste i do sekce "High", díky čemuž se hra pustí v nejvyšší možné kvalitě. Stíny pak mají být hlubší, listy lépe odrážející světlo, textury hezčí a vše údajně pod WinXP běží v 1440x900 s dvoujádrovým procesorem a GF8800GTX rychlostí 15-25 fps."
Dnes nie je ziadna extra vec mat doma 22 palcovy wide monitor, ten ma nativne rozlisenie 1680x1050. Ked sa pozriem do tabulky, tak je mi jasne, ze si to ani s 8800Ultra s 2xAA ani len nezahram.
- Prílohy
-
- crysis_nv_bench.gif
- (2.44 KiB) 394 stiahnutí
No mam HD2900XT a na 1280x1024 mam priemerne 20fps cize o 6 menej ako ULTRA !!! na VERY HIGH detailoch a cenovo je o polovicu lacnejsia cize neviem kto je natom horsiehojko napísal:romerot: To nie je nVidiou, ATI je na tom este horsie
Ale nezacinajme tu diskusiu ATi vs. nVidia
-
webmasterr
Medium Professional
romerot napísal:Dost ubohe vysledky ak by som dal 20000Sk za Ultru a mam 26fps chvalabohu ze nemam nVidiu ... ale su to ozaj strasne vysledky HW naroky su az prehnane
mam pocit ze ju zacinas tyromerot napísal:No mam HD2900XT a na 1280x1024 mam priemerne 20fps cize o 6 menej ako ULTRA !!! na VERY HIGH detailoch a cenovo je o polovicu lacnejsia cize neviem kto je natom horsieale newa je to tvoj nazor
Ale nezacinajme tu diskusiu ATi vs. nVidia![]()
to je blbost, pretoze tak nejak to slo mne a tej zostave sa nevyrovnam, je tam spominane ake boli pouzite ovladace ? pretoze na starych to ide hoodne pomalsiehojko napísal:Podla odkazu od Jokera pridam FPS z hry, je to na zostave: Intel Core 2 EXTREME X6800 (1066 MHz FSB, 2,93 GHz a 4 MB L2 cache), 2 GB RAM a nForce 680i chipset na doske. Hra ide celkom zaujimavo, vid. priloha.
A vypada to tak ze som sa trafil aj s predbeznym hodnotenim podla dema nad 90 percent... Skuste mi vymenovat 5 hier ktore za tento rok dostali tak vysoke hodnotenie...
-
hojko
Site Admin
mystique: ,,Vedle použití ovladačů určených přímo pro Crysis (Update 31.10. - ve středu ráno se objevila jejich další beta 160.04 vhodná i pro TimeShift) nám NVIDIA doporučila mít nainstalované záplaty operačního systému Windows Vista, pokud hru spouštíte v DirectX 10 režimu."
Toto pise games.tiscali.cz, specialne som ti zvyraznil par slovicok
Toto pise games.tiscali.cz, specialne som ti zvyraznil par slovicok
-
xH4wK
V skratke :
+Crysis bude mat super pribeh ktory tu este nebol
+Grafiku ktora je takmer fotorealisticka
+AI z ktorou vojaci nepobehuju ako zmyslov zbaveny
+Vozidla (Podobne ako v BF2 sa budu dat vsetky obladat)
+Novy system vylepsovania zbrani
+Specialny oblek zo schopnostami
-Narocnost na HW
-Hojkovi sa nepaci grafika
sry ak som nieco zabudol.
+Crysis bude mat super pribeh ktory tu este nebol
+Grafiku ktora je takmer fotorealisticka
+AI z ktorou vojaci nepobehuju ako zmyslov zbaveny
+Vozidla (Podobne ako v BF2 sa budu dat vsetky obladat)
+Novy system vylepsovania zbrani
+Specialny oblek zo schopnostami
-Narocnost na HW
-Hojkovi sa nepaci grafika
sry ak som nieco zabudol.
H@wk>
aspon si poriadne precitaj co napisal..nehovoril ze to nema peknu grafiku(to nepovie nikto kto ma oci), len ze ten rozruch okolo DX10 je neopodstatneny..je to minimalna zmena oproti DX9 a z velkej casti marketingovy tah..
..a hodnotit hru ze cim lepsia grafika, tym lepsia hra, je smiesne..
..poniektori pri tej hre snad aj onanujete, omg....
//1200+hod -> to znamena co?
//myslel som si ze cas, ale nejak mi to neprislo realne..ale po prezreti tvojho webu hej..
ina stravit 50 dni cisteho casu hranim jednej hry..to uz musi kazdemu pekne zaj3bavat..
aspon si poriadne precitaj co napisal..nehovoril ze to nema peknu grafiku(to nepovie nikto kto ma oci), len ze ten rozruch okolo DX10 je neopodstatneny..je to minimalna zmena oproti DX9 a z velkej casti marketingovy tah..
..a hodnotit hru ze cim lepsia grafika, tym lepsia hra, je smiesne..
..poniektori pri tej hre snad aj onanujete, omg....
//1200+hod -> to znamena co?
//myslel som si ze cas, ale nejak mi to neprislo realne..ale po prezreti tvojho webu hej..
ina stravit 50 dni cisteho casu hranim jednej hry..to uz musi kazdemu pekne zaj3bavat..
-
xH4wK
No ze je to minimalna zmena by som nepovedal ... Crysis ani zdaleka nevyuziva vsetky moznosti DX 10 na maximum ...marcus-16 napísal:je to minimalna zmena oproti DX9 a z velkej casti marketingovy tah..
Nie nieje to smiesne , totizto cim realnejsia grafika tym sa do hry viac vzijes a mas z nej viac ... ved si skus zahrat BF2 na LOW a na MAX (Ja to dobre posnam mam v BF2 1200+hod)marcus-16 napísal: ..a hodnotit hru ze cim lepsia grafika, tym lepsia hra, je smiesne..
No to zatial niemarcus-16 napísal: ..poniektori pri tej hre snad aj onanujete, omg....
Hram to uz rok... tj. 1200 : 365 = 3.2 hod denne... nieje to velamarcus-16 napísal: ina stravit 50 dni cisteho casu hranim jednej hry..to uz musi kazdemu pekne zaj3bavat..