CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

Zdravim....dnes okolo 17:45 sme tu mali potencionalneho cheatera...prikladam demo kde sa o tom mozete presvedcit je to hrac Red.Black.Wariors (tak nejak sa pise ) :) .....je to moje prve demo tak sa nesmejte.... snad to na nieco budehttp://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 1f09f70f2e
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

ja sa mozem pochvalit ze minule som bol na dakom publiku a bol tam cheater, je to riadne svinstvo. a kym na server prisiel admin cheater uz odisiel :lol:
na hojko sa mi paci ze len zriedkavo sa tam objavi cheater, aspon ked som hraval castejsie cs tak tam neboli cheateri. a aj po mesacnej pauze sa mi tam stale skvelo hraje. "dakujem"
hojko.com nice server
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Áno áno. Ja osobne som z príspevku nadomnou pochopil že vlastne ďakuje nám administrátorom ktorý sa o server tak pekne snažia starať. Pretože nvm ako ty ale ja tam v priemere robím poriadok každý deň. čo sa týka cheaterov tak asi 5 dní zo 7. Približne :D
Takže je ich tam dosť. Hlavne vypálili keď steam spravil tú haluz s tým protokolom :D
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

ano dakujem administratorom ze so o server tak pekne staraju, nechodim tam uz tak casto ale na zaciatku ich tam nebolo vela "myslim" :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tempus7: Myslel som, ze to je mod na vyzyvanie suboja na noze, cize ak je 1 on 1 na konci kola, tak staci 3x rezat o stenu a potom sa ide na noze. Ale ako som si poobede vsimol, tak to boli cisto noze, takze som ten mod radsej dal prec.

GiGaByT: Ak mas podozrenie na cheatera, tak treba natocit demo a prilozit ho sem do fora, niekto kto sa z adminov vyzna si ho pozrie a posudi. Ban je mozne ulozit aj dodatocne.

A k tym dnesnym kickom, ktore som spravil za tu hodinku hrania, tak pre tych kicknutych len tolko, ze pokial sa nenaucia spravat slusne, tak nie su vitani. Ja nebudem upozornovat nikoho na to, aby sa slusne spraval a aby tam nepisal vulgarizmi (ci obchadzal filter vulgarizmov), pripadne aby neustale kempil alebo robil team attack na kazdej mapke. Komu sa nepacia pravidla a praca administratorov, tak dovidenia, su tisice serverov, ktore su lepsie, kde su lepsi hraci a kde mozete hrat.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Ach jaj, zase BAN na ten nick R@&TO :?

Prosim toho hraca, ktory pouziva nick R@&TO nech si na tomto serveri neriesi svoje komplexy cheatovanim. Su tu totiz poniektori, ktori by si radi zahrali bez nejakych komplikacii v podobe BANov a podobne. Dakujem!

BTW: Predpokladam ze BAN na mac adresu sa neda dat?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

nie neda.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Calligen09: No nic, vidim to tak, ze ak si nepriplatis za verejnu IP adresu, tak si asi uz nezahras.
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Hej chcem sa spytat vsimol som si tam hore ze ekd dam cs je tam link na cs.hojko.com ze tam su tie statistyky keby niekto este vedel nejaki server ktori ma hentaku vlastnu stranku na statistyky tak mi ho pls dajte ok?:) inak velmi chvalim tie statistiki je to o moc lepsie ako rank.... a chcem sa spitat ci aj tieto sttatistiki sa nekedy nuluju ako rank?:D
ajajaaaaj
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ajajaaaaj »

Ahojte, niektory admin mi dal pred par minutami ban, ze vraj za cheating.
pritom som v zivote necheatoval. okrem toho mi ho dal bez upozornenie mam pocit, ze po tom ako sa nastaval, ked som ho zabil(podotykam uplne regulerne) viete mi pomoct/poradit co s tym? nejde mi ani tak o to, ze ci si mozem/nemozem zahrat na tom serveri, ale o to, ze ma niekto oznacil za cheatera uplne svojvolne/bezdovodne a dost ma to stve. Mal by si dotycny admin dat ban sam sebe za neschopnost.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

TK (teamkill) = BANANA
ajajaaaaj
Novice
Novice

ak to patrilo mne, tak pokial viem TK != cheat a ja mam ban za "cheat".
a po druhe si nespominam, ze by som mal TK, to tazko...
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

ajajjaaaa si cheater viaceri sme na teba upozornuvali adminov ze ked tam bdues nech si ta pozru!!! a vidis stalo sa!
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Omfg Beybo aj ty si cheater :roll: A nemám nato dôkaz :roll: Najskôr to dokáž a potom sa tu do niekoho obúvaj :idea:
ajajaaaaj
Novice
Novice

povedz mi prosim, aky podla teba cheat mam? a na zaklade coho si to usudil? a potom ti poviem, ze bud ti chyba zdravy rozum, alebo mas problem s vnimanim, pretoze este raz opakujem, nikdy som nepouzil ziadny cheat na ziadnom serveri, tak ako je mozne, ze mam tento ban?
Hraval som CS na "privatnom" serveri na intrakoch Mladost v BA a to by som ta chcel vidiet, ako by si sa stazoval na cheaterov, pretoze tam to bola kapanek ina uroven. Pritom som videl ako hraju ty ludia a cheati nemali. (tych co som videl) a boli lepsi odomna...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tak ja dneska fakt neviem... Som dosiel asi o siestej, hralo sa to co vzdy samozrejme, dust2. Potom sa rockol fy_sand. Fruxo to tam strasne daval, mal neskotucne reflexy a vedel kam ma ist... Rocklo sa inferno. Zrazu za Fruxov nick vybehla BaDBoY hlaska W4ll Hack eNableD. Par ludi zacalo hovorit ze je cheater, tak som mu dal par otazok. Najprv sa niekto pytal ci je admin, on ze nie :roll: ...

Q1: Fruxo daj svoj oblubeny bind o ulohach CT a T (je to T - PLANT ///// CT - DEFUSE)
A1: nereagoval

Q1: Fruxo kde byvas (odpoved je Kosice, MC Barca)
A1: Teplice...

takze bud admin je, robi si srandu a mozno skusa cheaty (ked jeden typek povedal ze ma cheaty, reagoval "no a? Ja som admin, ja mozem"), alebo sa za admina vydava (PERMBAN), alebo len ma adminov nick (tiez asi PERMBAN).

Tak uz si to vyrieste vy.
ajajaaaaj
Novice
Novice

zase nechapem, co mam ja spolocne s fruxom?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

adminov nick nemoze mat :?

takze neviem kde je chyba :roll:

fruxa nechcem s nicoho upodozrievat ale ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

moosha napísal:...
Mal si skontrolovat IP :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a prosimta ako on skontroluje IP :D