CS 1.6 Server hojko.com
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To som si vcera vsimolEur0 napísal:jj neni sam aj jat tak mam na ns som skill na steam lama:D:D:D
Dorazilo ma, ked som udajne 3x po sebe zabil nejakeho typka a on mi zacal pisat, ze iba kempujem a vsetky fragy mam z toho
-
moosha
Darca
No ak si chces zahrat, mal by si si zacat zvykat...GothaR napísal:To som si vcera vsimolCS 1.6 som zapol asi tak po roku a pol (pred rokom som este aktivne hraval Source na steame, potom prislo TF2) a na hojko serveri som bol prvy
A samozrejme sa cela hra niesla v tom, ze niekto neustale vypisoval, ze ten a ten ma WH, ze mame vsetci pisat rtv a volit fy_snow
![]()
Dorazilo ma, ked som udajne 3x po sebe zabil nejakeho typka a on mi zacal pisat, ze iba kempujem a vsetky fragy mam z tohoProste nonsteam je plny deti, co si chcu liecit komplexy a vobec nevedia rozdychat, ked ich niekto zabija (cest vynimkam)
Tak primarne hravam TF2 a CS Source na steame, 1.6 som nahodil iba kvoli foru, takze ked sa tam ukazem raz denne, bude to velamoosha napísal:No ak si chces zahrat, mal by si si zacat zvykat...
-
johnykilla
Light Star
-
Hellboy248
Guru wannabe
Re: dsa
ak myslis autorestart tak to netreba ani nastavit...nahodis plugin a je..Dinoso napísal:johny pokusal som sa o to s blazerom a nejak sa to neda nastavit
-
lekoklatik
VIP
Vypnúť FF?
Ľudia. Nerobme z toho detský server. Keď na iných serveroch vidím ako hráči pália jeden doslova skrz cez druhého a tým dáva protihráča (keďže sa dá dierovať aj cez hráča) Je mi z toho zle. Normálne by som sa zgrcal ale nemôžem.
Autorestart? Vari vám vadia moje restarty. Furt napíšem "Bude RR". Občas vám dokonca vyhovie a dám reštart i v strede kola. A raz alebo dvakrát som vyhovel sám sebe
Ale je mi to jedno. Hoďzte sem plugin.
Ľudia. Nerobme z toho detský server. Keď na iných serveroch vidím ako hráči pália jeden doslova skrz cez druhého a tým dáva protihráča (keďže sa dá dierovať aj cez hráča) Je mi z toho zle. Normálne by som sa zgrcal ale nemôžem.
Autorestart? Vari vám vadia moje restarty. Furt napíšem "Bude RR". Občas vám dokonca vyhovie a dám reštart i v strede kola. A raz alebo dvakrát som vyhovel sám sebe
Ale je mi to jedno. Hoďzte sem plugin.
ano urcite nevypinajte FF potom to bude na kkt, a gothar hoci po dlhom case ale vie to hrat
(nezabudol za ten rok aj nieco)
dnes sa mi super hra lae neviem preco
(ziadny cheater v pohode hra)
//GothaR: no mne sa zda, ze to iba vcera boli lamy na serveri, dnes som skusal nuke a bolo to beznadejne
///Zle si sa vyspal, muselo to byt tim
//GothaR: no mne sa zda, ze to iba vcera boli lamy na serveri, dnes som skusal nuke a bolo to beznadejne
///Zle si sa vyspal, muselo to byt tim
-
johnykilla
Light Star
Lego s tvojimi restartami to nema nic spolocne
praveze nam chybaju ked nieje ziadny admin na serveri.. a k tomu vypnutiu, stacilo by aby to napr. davalo dmg cloveku ktory ta TA alebo ta slapne za rovnaky dmg alebo co, moznosti je vela, jednoznacne vsak som proti ff kedze dost casto sa najde nejaky dement atakujuci vlastnych a toto na serveri naozaj netreba musis uznat 
-
lekoklatik
VIP
Narazil som na zaujímavý plug-in 
Volá sa to že "awp_limit" myslím že už viete o čo ide
Proste tento plugin dovoľuje kúpiť len dve AWP v teame. Potom už nebude v teame možné AWP zakúpiť
čo vy na to? Ja osobne si myslím že je to absolútna zbytočnosť, haluz a dá sa vyžiť aj bez toho ale nemohol som sa s vami o to nepodeliť
A mne osobne prekážajú zapnuté tie opakovačky s zameriavačom. Myslím že pred tým bez nich sa hralo lepšie, normálnejšie. Teraz mi to lezie na nervy, bo keď neni awp tak to. A myslím Že AWP stačí.
A tu som pokutral po nejakých plug-inoch proti tým TK atackerom. príloha
Je tam popis, ale treba to samozrejme odskúšať, nastaviť.
Ja sa v tom ešte skúsim pohrabať, pretoŽe ma napadla jedna vec popri hľadaní. Síce bude odoberať útočiacemu hráčovi na vlastného, ale rád by som aby to útočiaceho nezabilo celkom. Max mu nehalo 2hp. Pretože si predstavte, Že hodíte granát a niekto z vašich doň zbehne. Viem Že sa tomu dá vyvarovať pozeraním na radar atď... ale nikdy neviete kto vám kam zbehne. Je jedno aký máte vy skill alebo ste sústredený, ak je ten čo do granátu zbehne chumaj ktorý nehľadí na nić len chodí hore dole a dostáva hlavy.
Každopádne skúsime to hojko?
ak by to nefungovalo, ešte je jeden tu
http://forums.alliedmods.net/showthread ... ght=Mirror
Volá sa to že "awp_limit" myslím že už viete o čo ide
Proste tento plugin dovoľuje kúpiť len dve AWP v teame. Potom už nebude v teame možné AWP zakúpiť
čo vy na to? Ja osobne si myslím že je to absolútna zbytočnosť, haluz a dá sa vyžiť aj bez toho ale nemohol som sa s vami o to nepodeliť
A mne osobne prekážajú zapnuté tie opakovačky s zameriavačom. Myslím že pred tým bez nich sa hralo lepšie, normálnejšie. Teraz mi to lezie na nervy, bo keď neni awp tak to. A myslím Že AWP stačí.
A tu som pokutral po nejakých plug-inoch proti tým TK atackerom. príloha
Je tam popis, ale treba to samozrejme odskúšať, nastaviť.
Ja sa v tom ešte skúsim pohrabať, pretoŽe ma napadla jedna vec popri hľadaní. Síce bude odoberať útočiacemu hráčovi na vlastného, ale rád by som aby to útočiaceho nezabilo celkom. Max mu nehalo 2hp. Pretože si predstavte, Že hodíte granát a niekto z vašich doň zbehne. Viem Že sa tomu dá vyvarovať pozeraním na radar atď... ale nikdy neviete kto vám kam zbehne. Je jedno aký máte vy skill alebo ste sústredený, ak je ten čo do granátu zbehne chumaj ktorý nehľadí na nić len chodí hore dole a dostáva hlavy.
Každopádne skúsime to hojko?
ak by to nefungovalo, ešte je jeden tu
- Prílohy
-
- mirror_damage.zip
- (2.87 KiB) 48 stiahnutí
-
- miroir-tk.zip
- (2.06 KiB) 43 stiahnutí
-
johnykilla
Light Star
Mno neviem ako tebe, ale mne celkovo kazi dojem z hry ked si slobodne bezim bez strachu za roh kde viem ze su moji a jeden z nich sa zlakne alebo co a ustedri mi prvotriedny hs (ilustracny pribeh)... neviem mozno radar na pol monitora by pomohol aj ked silne pochybujem
// 2 lego: obmedzenie awp je celkom dobry napad, predsa len mat proti sebe 4 awp nieje prechadzka ruzovou zahradou
a mirror damage...aňooooo ^^
(rychlopalne vobec nechapem preco vobec boli od-restrictovane)
// este ma napadlo: na prvej strane je zoznam adminov, nepatrilo by sa ho aktualizovat??
// 2 lego: obmedzenie awp je celkom dobry napad, predsa len mat proti sebe 4 awp nieje prechadzka ruzovou zahradou
(rychlopalne vobec nechapem preco vobec boli od-restrictovane)
// este ma napadlo: na prvej strane je zoznam adminov, nepatrilo by sa ho aktualizovat??
-
lekoklatik
VIP
jop chápem ťa 
Ale to už nie je úmysel. To je tuposť, alebo skôr nepozorosť, nevnímavosť, málo hrania CS. Nazvi to ako kceš.
Každopádne našiel som úplne asi najzverskejšie riešenie nášho úmyselného TK problému.
Proste úmyselné TK sú zvyčajne na spawne, na začiatku kola. A tak je tu pri TK mirror aj časovač
pretože TK sa počas hry raz za čas stane. To je proste normálne. Častokrát, takmer vždy neúmyselné. Takže prečo trestať hráča tým že sa prakticky zabije sám pri nehode. Ak dá TK počas hrania, hráč ktorý je dead má možnosť. Buď ho sundať, alebo odpustiť atď...
Takźe tak
Ale to už nie je úmysel. To je tuposť, alebo skôr nepozorosť, nevnímavosť, málo hrania CS. Nazvi to ako kceš.
Každopádne našiel som úplne asi najzverskejšie riešenie nášho úmyselného TK problému.
Proste úmyselné TK sú zvyčajne na spawne, na začiatku kola. A tak je tu pri TK mirror aj časovač
pretože TK sa počas hry raz za čas stane. To je proste normálne. Častokrát, takmer vždy neúmyselné. Takže prečo trestať hráča tým že sa prakticky zabije sám pri nehode. Ak dá TK počas hrania, hráč ktorý je dead má možnosť. Buď ho sundať, alebo odpustiť atď...
Takźe tak
-
Dinoso
Medium Expert
sd
no ale mne sa niekedy stane , ze dam rush na d2 cez stred a idem nas5 cez dvere smerom na a tam pridu CT a aj ja som CT a odrazu kukne na mna a streli omfg akoze bud ma spomaleny reflex alebo si chcel strelit tak si strelil do mna 
-
lekoklatik
VIP
Áno aj mne sa to stáva. A v poslednom čase často. Proste ideme ideme ideme
a stretneme "pajka"
tak ho kcem zastreliť. A ten čo je za mnou tiež. Ale on je lama a tak dáva do neho cezomňa
ALe čo už. Lamy tu sú a s tým nič neurobíme. Nemôžeme na nich kričať, alebo ich kickovať kvoli takýmto veciam pkiaľ to nerobia úmyselne. Proste ja sa tiež neovládam a nadávam na vás aký ste blbí keď ma dáte dolu a to ste moji spoluhráči. Každý nejak s CS začína. Tak buďem trpezliví.
btw naučte sa počúvať príkazy. Pretože zasrane často volám o pomoc a nikto nič
btw naučte sa počúvať príkazy. Pretože zasrane často volám o pomoc a nikto nič