Goťar, ja zatial bohuzial nemam moznost ju skontrolovat. Velmi rad by som ju prial, ale zatial ju nemam.GothaR napísal:Mal si skontrolovat IP
CS 1.6 Server hojko.com
Omg jasne ze fruxo nic nema, to hras moosha na serveri prvy krat ? fruxo si totiz rad robi z ludi srandu (na nase Prd & Hovno against ,., asi tak lahko nezabudnem). Je to este babo
ale nie, je proste kvalitny hrac. A tymto sposobom nachytava dost ludi, lebo jeho skill ludi nuti zapnut cheaty a on potom moze rozdavat banany 
//btw. teraz ma napadlo, ci je rozdiel medzi malymi a velkymi pismenami, lebo fruxo je fruxo a Fruxo bude nejaky podvodnik.
//btw. teraz ma napadlo, ci je rozdiel medzi malymi a velkymi pismenami, lebo fruxo je fruxo a Fruxo bude nejaky podvodnik.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
moosha
Darca
Plno hracov (vratane mna) z Hojka ma Steam. Tak preco tam nehodit novy protocol? Minimalne budem mat v RocketDocku o ikonu menej a nebudem musiet prepinat CS-ka, configy a pod.lekoklatik napísal:V prvom rade si uvedom že server je NS. TakŽe si myslím že treba vyhovieť skôr NS hráčom. Avšak nekcem tým povedať že S hráči majú byť nejak diskriminovaní alebo čo.
Ako som sa už vyjadril, ja som zatiaľ proti
-
Hellboy248
Guru wannabe
novy protokol zhadzuje server...skusal som to a rozne pluginy som musel vypnut aby to nepadalo...osobne by som skor dal server na steam ako ns...moosha napísal:Plno hracov (vratane mna) z Hojka ma Steam. Tak preco tam nehodit novy protocol? Minimalne budem mat v RocketDocku o ikonu menej a nebudem musiet prepinat CS-ka, configy a pod....